Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen) in Zwolle

Een overzicht van alle goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen) in Zwolle.

In Zwolle zoek ik een:

J. Hoedemaker Transport
maart 2017

De onderneming J. Hoedemaker Transport is gevestigd op Grevelingen 70 te Zwolle en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

8032KVZwolleAalandenAalanden-Midden
Freshliner International
maart 2016

De onderneming Freshliner International is gevestigd op Frans Halsstraat 28 te ZWOLLE en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

8021VNZwolleDiezerpoortSchildersbuurt
ETZ Logistics B.V.
mei 2016

De besloten vennootschap ETZ Logistics B.V. is gevestigd op Baileystraat 4X te ZWOLLE en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

8013RVZwolleMarsweteringlandenBedrijventerrein Marslanden-Zuid
Schraag Transportdiensten
februari 2016

De onderneming Schraag Transportdiensten is gevestigd op Conradstraat 2 te Zwolle en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

8013RNZwolleMarsweteringlandenBedrijventerrein Marslanden-Zuid
WJ Transport Zwolle B.V.
november 2015

De besloten vennootschap WJ Transport Zwolle B.V. is gevestigd op Lassuslaan 89 te ZWOLLE en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

8031XCZwolleHoltenbroekHoltenbroek III
Pinwin Transport
oktober 2015

De onderneming Pinwin Transport is gevestigd op Molenweg 31 te ZWOLLE en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

8012WBZwolleAssendorpOud-Assendorp
DTK Transport
januari 2015

De onderneming DTK Transport is gevestigd op Zwartewaterallee 4 te ZWOLLE en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

8031DXZwolleHoltenbroekHoltenbroek IV
Euro Trans Zwolle B.V.
december 2014

De besloten vennootschap Euro Trans Zwolle B.V. is gevestigd op Baileystraat 4X te ZWOLLE en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

8013RVZwolleMarsweteringlandenBedrijventerrein Marslanden-Zuid
WDM Transport B.V.
maart 2014

De besloten vennootschap WDM Transport B.V. is gevestigd op Praetoriusstraat 22 te ZWOLLE en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

8031KRZwolleHoltenbroekHoltenbroek III
GLS Netherlands
maart 2013

De onderneming GLS Netherlands is gevestigd op Mindenstraat 4 te Zwolle en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

8028PKZwolleBerkumBedrijventerrein Hessenpoort
Dasko Koel- en Vriestransporten B.V.
maart 2013

De besloten vennootschap Dasko Koel- en Vriestransporten B.V. is gevestigd op Pascalweg 6 te Zwolle en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

8013RCZwolleMarsweteringlandenBedrijventerrein Marslanden-Zuid
Pax Dedicated Transport B.V.
maart 2013

De besloten vennootschap Pax Dedicated Transport B.V. is gevestigd op Telfordstraat 39 te Zwolle en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

8013RLZwolleMarsweteringlandenBedrijventerrein Marslanden-Zuid
TNT Express Nederland B.V.
maart 2013

De besloten vennootschap TNT Express Nederland B.V. is gevestigd op Mindenstraat 5 te Zwolle en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

8028PKZwolleBerkumBedrijventerrein Hessenpoort
Uitslag Zwolle B.V.
maart 2013

De besloten vennootschap Uitslag Zwolle B.V. is gevestigd op Popovstraat 29 te Zwolle en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

8013RKZwolleMarsweteringlandenBedrijventerrein Marslanden-Zuid
Klomp Transport Zwolle B.V.
maart 2013

De besloten vennootschap Klomp Transport Zwolle B.V. is gevestigd op Biltweg 11 te Zwolle en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

8043PCZwolleStadshagenFrankhuis
Kruisdijk Transportbedrijf B.V.
maart 2013

De besloten vennootschap Kruisdijk Transportbedrijf B.V. is gevestigd op Curieweg 5 te Zwolle en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

8013RAZwolleMarsweteringlandenBedrijventerrein Marslanden-Zuid
TGN|Fritom
maart 2013

De onderneming TGN|Fritom is gevestigd op Botterweg 21 te Zwolle en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

8042PAZwolleWestenholteBedrijventerrein Voorst-C
De Weerd Transport B.V.
maart 2013

De besloten vennootschap De Weerd Transport B.V. is gevestigd op Steinfurtstraat 9 te Zwolle en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

8028PPZwolleBerkumBedrijventerrein Hessenpoort
Migro Transport
maart 2013

De onderneming Migro Transport is gevestigd op Voltastraat 25A te Zwolle en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

8013PMZwolleMarsweteringlandenBedrijventerrein Marslanden-Zuid
Schenker B.V.
maart 2013

De besloten vennootschap Schenker B.V. is gevestigd op Pascalweg 8 te Zwolle en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

8013RCZwolleMarsweteringlandenBedrijventerrein Marslanden-Zuid

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zwolle

Instellen

Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

© 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk