Groothandel in elektronische en telecommunicatieapparatuur en bijbehorende onderdelen in Zwolle

Een overzicht van alle groothandel in elektronische en telecommunicatieapparatuur en bijbehorende onderdelen in Zwolle.

In Zwolle zoek ik een:

Lumen XL B.V.
juli 2016

De besloten vennootschap Lumen XL B.V. is gevestigd op Dokter van Deenweg 13 te ZWOLLE en is actief in de branche Groothandel in elektronische en telecommunicatieapparatuur en bijbehorende onderdelen.

8025BPZwolleBerkumKantorenterrein-Oosterenk
Go&Er v.o.f.
februari 2015

De vennootschap onder firma Go&Er v.o.f. is gevestigd op Gasthuisplein 29A te ZWOLLE en is actief in de branche Groothandel in elektronische en telecommunicatieapparatuur en bijbehorende onderdelen.

8011SBZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
TAG B.V.
januari 2014

De besloten vennootschap TAG B.V. is gevestigd op Nieuwstraat 34C te ZWOLLE en is actief in de branche Groothandel in elektronische en telecommunicatieapparatuur en bijbehorende onderdelen.

8011TPZwolleBinnenstadBinnenstad-Noord
Hemmink B.V.
maart 2013

De besloten vennootschap Hemmink B.V. is gevestigd op Ampèrestraat 28 te Zwolle en is actief in de branche Groothandel in elektronische en telecommunicatieapparatuur en bijbehorende onderdelen.

8013PVZwolleMarsweteringlandenBedrijventerrein Marslanden-Zuid
Turck B.V.
maart 2013

De besloten vennootschap Turck B.V. is gevestigd op Ruiterlaan 7 te Zwolle en is actief in de branche Groothandel in elektronische en telecommunicatieapparatuur en bijbehorende onderdelen.

8019BNZwolleSchelleKaterveer-Engelse Werk
SMELT Europe
maart 2013

De onderneming SMELT Europe is gevestigd op Telfordstraat 20 te Zwolle en is actief in de branche Groothandel in elektronische en telecommunicatieapparatuur en bijbehorende onderdelen.

8013RMZwolleMarsweteringlandenBedrijventerrein Marslanden-Zuid
B.V. Electrotechnische Groothandel J.K. Busbroek
maart 2013

De besloten vennootschap B.V. Electrotechnische Groothandel J.K. Busbroek is gevestigd op Katwolderweg 19 te Zwolle en is actief in de branche Groothandel in elektronische en telecommunicatieapparatuur en bijbehorende onderdelen.

8041ACZwollePoort van ZwolleBedrijventerrein Voorst-A
K.Z. Meet- en Regelapparatuur B.V.
maart 2013

De besloten vennootschap K.Z. Meet- en Regelapparatuur B.V. is gevestigd op Pascalweg 4 te Zwolle en is actief in de branche Groothandel in elektronische en telecommunicatieapparatuur en bijbehorende onderdelen.

8013RCZwolleMarsweteringlandenBedrijventerrein Marslanden-Zuid
Overhoff Telecommunicatie
maart 2013

De onderneming Overhoff Telecommunicatie is gevestigd op Branderweg 1H te Zwolle en is actief in de branche Groothandel in elektronische en telecommunicatieapparatuur en bijbehorende onderdelen.

8042PDZwolleWestenholteBedrijventerrein Voorst-C
Labotech Nederland B.V.
maart 2013

De besloten vennootschap Labotech Nederland B.V. is gevestigd op Dokter Stolteweg 27 te Zwolle en is actief in de branche Groothandel in elektronische en telecommunicatieapparatuur en bijbehorende onderdelen.

8025AVZwolleBerkumKantorenterrein-Oosterenk
Repairpoint
maart 2013

De onderneming Repairpoint is gevestigd op Sassenstraat 17 te Zwolle en is actief in de branche Groothandel in elektronische en telecommunicatieapparatuur en bijbehorende onderdelen.

8011PAZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
VaKaTel B.V.
maart 2013

De besloten vennootschap VaKaTel B.V. is gevestigd op Marsweg 38 te Zwolle en is actief in de branche Groothandel in elektronische en telecommunicatieapparatuur en bijbehorende onderdelen.

8013PDZwolleMarsweteringlandenBedrijventerrein Marslanden-Zuid
Pañya
maart 2013

De onderneming Pañya is gevestigd op Assendorperstraat 106 te Zwolle en is actief in de branche Groothandel in elektronische en telecommunicatieapparatuur en bijbehorende onderdelen.

8012CCZwolleAssendorpOud-Assendorp
Wecom
maart 2013

De onderneming Wecom is gevestigd op Pottenbakkerstraat 35 te Zwolle en is actief in de branche Groothandel in elektronische en telecommunicatieapparatuur en bijbehorende onderdelen.

8043BMZwolleStadshagenSchoonhorst
Centurion Noord Nederland
maart 2013

De onderneming Centurion Noord Nederland is gevestigd op Voltastraat 38 te Zwolle en is actief in de branche Groothandel in elektronische en telecommunicatieapparatuur en bijbehorende onderdelen.

8013PMZwolleMarsweteringlandenBedrijventerrein Marslanden-Zuid
VaKa Group B.V.
maart 2013

De besloten vennootschap VaKa Group B.V. is gevestigd op Wibergstraat 6 te Zwolle en is actief in de branche Groothandel in elektronische en telecommunicatieapparatuur en bijbehorende onderdelen.

8017GAZwolleSchelleSchellerbroek
Ibatech B.V.
maart 2013

De besloten vennootschap Ibatech B.V. is gevestigd op Zuthemerweg 5 te Zwolle en is actief in de branche Groothandel in elektronische en telecommunicatieapparatuur en bijbehorende onderdelen.

8015PGZwolleSoestweteringlandenHarculo en Hoog Zuthem
Connect 4 B.V.
maart 2013

De besloten vennootschap Connect 4 B.V. is gevestigd op Burgemeester Roelenweg 26 te Zwolle en is actief in de branche Groothandel in elektronische en telecommunicatieapparatuur en bijbehorende onderdelen.

8021EWZwolleDiezerpoortHet Noorden
Holland Electro B.V.
maart 2013

De besloten vennootschap Holland Electro B.V. is gevestigd op Burgemeester Roelenweg 26 te Zwolle en is actief in de branche Groothandel in elektronische en telecommunicatieapparatuur en bijbehorende onderdelen.

8021EWZwolleDiezerpoortHet Noorden
Kuiper Telecom
maart 2013

De onderneming Kuiper Telecom is gevestigd op Forelkolk 126 te Zwolle en is actief in de branche Groothandel in elektronische en telecommunicatieapparatuur en bijbehorende onderdelen.

8017PKZwolleSchelleSchellerlanden

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zwolle

Instellen

Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

© 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk