Handelsbemiddeling in textiel, kleding, schoeisel en lederwaren in Zwolle

Een overzicht van alle handelsbemiddeling in textiel, kleding, schoeisel en lederwaren in Zwolle.

In Zwolle zoek ik een:

House of Sisters fashion agency
februari 2016

De vennootschap onder firma House of Sisters fashion agency is gevestigd op Schuilenburgstraat 68 te ZWOLLE en is actief in de branche Handelsbemiddeling in textiel, kleding, schoeisel en lederwaren.

8043WRZwolleStadshagenWerkeren
House of Sisters fashion agency
februari 2016

De onderneming House of Sisters fashion agency is gevestigd op Fruitweidestraat 22 te ZWOLLE en is actief in de branche Handelsbemiddeling in textiel, kleding, schoeisel en lederwaren.

8043XEZwolleStadshagenFrankhuis
ragemakers mode agenturen
januari 2015

De onderneming ragemakers mode agenturen is gevestigd op Begoniastraat 40 te ZWOLLE en is actief in de branche Handelsbemiddeling in textiel, kleding, schoeisel en lederwaren.

8012DCZwolleAssendorpNieuw-Assendorp
Van Kessel Agenturen B.V.
maart 2013

De besloten vennootschap Van Kessel Agenturen B.V. is gevestigd op Eekwal 7-1 te Zwolle en is actief in de branche Handelsbemiddeling in textiel, kleding, schoeisel en lederwaren.

8011LAZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
Marron Exclusive
maart 2013

De onderneming Marron Exclusive is gevestigd op Poortwachterstraat 4 te Zwolle en is actief in de branche Handelsbemiddeling in textiel, kleding, schoeisel en lederwaren.

8043DHZwolleStadshagenSchoonhorst
Klein Willink Modeagenturen
maart 2013

De onderneming Klein Willink Modeagenturen is gevestigd op Pottenbakkerstraat 121 te Zwolle en is actief in de branche Handelsbemiddeling in textiel, kleding, schoeisel en lederwaren.

8043BPZwolleStadshagenSchoonhorst
Ruby
maart 2013

De onderneming Ruby is gevestigd op Reggelaan 84 te Zwolle en is actief in de branche Handelsbemiddeling in textiel, kleding, schoeisel en lederwaren.

8033AXZwolleAalandenAalanden-Oost
E.A.A. Liebregt Textielagenturen
maart 2013

De onderneming E.A.A. Liebregt Textielagenturen is gevestigd op Spoolderbergweg 2 te Zwolle en is actief in de branche Handelsbemiddeling in textiel, kleding, schoeisel en lederwaren.

8019BDZwolleSchelleKaterveer-Engelse Werk
Henry M. Kippers Agenturen
maart 2013

De onderneming Henry M. Kippers Agenturen is gevestigd op Wilhelminasingel 7A te Zwolle en is actief in de branche Handelsbemiddeling in textiel, kleding, schoeisel en lederwaren.

8011SJZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
Erik Koster Agenturen
maart 2013

De onderneming Erik Koster Agenturen is gevestigd op Goudplevierstraat 84 te Zwolle en is actief in de branche Handelsbemiddeling in textiel, kleding, schoeisel en lederwaren.

8043JHZwolleStadshagenMillingen
Pieces Zwolle
maart 2013

De onderneming Pieces Zwolle is gevestigd op Diezerstraat 55 te Zwolle en is actief in de branche Handelsbemiddeling in textiel, kleding, schoeisel en lederwaren.

8011RCZwolleBinnenstadBinnenstad-Noord

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zwolle

Instellen

Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

© 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk