Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk in de gemeente De Wolden

Een overzicht van alle ondernemingen in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk in de gemeente De Wolden. In de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk vallen ook de subbranches crêches, gastouderbureaus (niet voor gehandicapte kinderen), peuterspeelzaalwerk, kinderdagverblijven (niet voor gehandicapte kinder, peuterspeelzalen en kindercentra (kinderopvang)
De onderneming uit en toch thuis is gevestigd op Berghuizen 6 te RUINERWOLD en is actief in de branche Kinderopvang. Deze onderneming is opgericht in mei 2014.
De onderneming Speelpeuter Prugelties is gevestigd op Dijkhuizen 68a te Ruinerwold en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk. Deze onderneming is opgericht in juli 2013.
De onderneming Speelpeuter Ukkenclub is gevestigd op De Meidoorn 1612 te Koekange en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk. Deze onderneming is opgericht in juli 2013.
De onderneming Speelpeuter Pinkelotje is gevestigd op Jan Haarstraat 12 te Alteveer en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk. Deze onderneming is opgericht in juli 2013.
De onderneming De Boerderij is gevestigd op Commissieweg 25a te de Wijk en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.
De onderneming @Wilma's is gevestigd op De Esdoorn 5 te Koekange en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.
De onderneming Heemhuys Meta is gevestigd op Dokter Larijweg 137 te Ruinerwold en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.
De onderneming Opdekleintjesletten Zuidwestdrenthe is gevestigd op Koekanger Dwarsdijk 16 te Koekange en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.
De onderneming Een tweede thuis is gevestigd op Ruinerweg 7 te Koekange en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.
De onderneming NanniesNetwork is gevestigd op Burgemeester Jansstraat 27 te Kerkenveld en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01