> 

Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk in de gemeente De Wolden

Een overzicht van alle ondernemingen in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk in de gemeente De Wolden. In de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk vallen ook de subbranches naschoolse opvang (niet voor gehandicapte kinderen, peuterspeelzaalwerk, peuterspeelzalen, buitenschoolse opvang (niet voor gehandicapte kind, overblijfcentra voor schoolkinderen en gastouderbureaus (niet voor gehandicapte kinderen)

De onderneming Nannie Selly is gevestigd op Drogterweg 28a te ZUIDWOLDE en is actief in de branche Kinderopvang. Deze onderneming is opgericht in september 2016.
De onderneming Gastouder Trudy's Speelparadijs is gevestigd op Prins Bernhardlaan 46 te KOEKANGE en is actief in de branche Kinderopvang. Deze onderneming is opgericht in april 2016.
De onderneming Gastouder Bambi is gevestigd op Weerwilleweg 8a te KOEKANGE en is actief in de branche Kinderopvang. Deze onderneming is opgericht in januari 2016.
De onderneming Pamela Ballast is gevestigd op Burgemeester Jansstraat 2 te KERKENVELD en is actief in de branche Kinderopvang. Deze onderneming is opgericht in januari 2016.
De onderneming Gastouderhuis Bengeltjeshoeve is gevestigd op Vuile Riete 9 te LINDE en is actief in de branche Kinderopvang. Deze onderneming is opgericht in januari 2016.
De stichting Stichting Peuterspeelzaal Echtense Keitjes is gevestigd op Schoolakkers 2b te ECHTEN en is actief in de branche Peuterspeelzaalwerk. Deze onderneming is opgericht in maart 2015.
De onderneming Klara Drogt Kinderopvang is gevestigd op Hoofdstraat 9 te ZUIDWOLDE DR en is actief in de branche Kinderopvang. Deze onderneming is opgericht in oktober 2014.
De onderneming Bij Marja is gevestigd op Alteveer 37a te ALTEVEER(DE WOLDEN) en is actief in de branche Kinderopvang. Deze onderneming is opgericht in september 2014.
De onderneming uit en toch thuis is gevestigd op Berghuizen 6 te RUINERWOLD en is actief in de branche Kinderopvang. Deze onderneming is opgericht in mei 2014.
De stichting St Kinderopvang en Peuterspeelzalen De Wolden is gevestigd op Dijkhuizen 28 te RUINERWOLD en is actief in de branche Kinderopvang. Deze onderneming is opgericht in december 2013.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158