> 

Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk in de gemeente De Wolden

Een overzicht van alle ondernemingen in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk in de gemeente De Wolden. In de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk vallen ook de subbranches kindercentra (kinderopvang), peuterspeelzalen, gastouderbureaus (niet voor gehandicapte kinderen), buitenschoolse opvang (niet voor gehandicapte kind, kinderopvang (crêches, peuterspeelzalen, voor-, tu en crêches

De stichting Stichting Peuterspeelzaal Echtense Keitjes is gevestigd op Schoolakkers 2b te ECHTEN en is actief in de branche Peuterspeelzaalwerk. Deze onderneming is opgericht in maart 2015.
De onderneming Klara Drogt Kinderopvang is gevestigd op Hoofdstraat 9 te ZUIDWOLDE DR en is actief in de branche Kinderopvang. Deze onderneming is opgericht in oktober 2014.
De onderneming Bij Marja is gevestigd op Alteveer 37a te ALTEVEER(DE WOLDEN) en is actief in de branche Kinderopvang. Deze onderneming is opgericht in september 2014.
De onderneming uit en toch thuis is gevestigd op Berghuizen 6 te RUINERWOLD en is actief in de branche Kinderopvang. Deze onderneming is opgericht in mei 2014.
De stichting St Kinderopvang en Peuterspeelzalen De Wolden is gevestigd op Dijkhuizen 28 te RUINERWOLD en is actief in de branche Kinderopvang. Deze onderneming is opgericht in december 2013.
De onderneming Speelpeuter Prugelties is gevestigd op Dijkhuizen 68a te Ruinerwold en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk. Deze onderneming is opgericht in juli 2013.
De onderneming Speelpeuter Ukkenclub is gevestigd op De Meidoorn 1612 te Koekange en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk. Deze onderneming is opgericht in juli 2013.
De onderneming Speelpeuter Pinkelotje is gevestigd op Jan Haarstraat 12 te Alteveer en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk. Deze onderneming is opgericht in juli 2013.
De onderneming De Boerderij is gevestigd op Commissieweg 25a te de Wijk en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.
De onderneming @Wilma's is gevestigd op De Esdoorn 5 te Koekange en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158