Maatschappelijke dienstverlening zonder overnachting gericht op ouderen en gehandicapten in Zwolle

Een overzicht van alle maatschappelijke dienstverlening zonder overnachting gericht op ouderen en gehandicapten in Zwolle.

In Zwolle zoek ik een:

Enjoy my Company
januari 2015

De onderneming Enjoy my Company is gevestigd op Karveelschipperstraat 61 te Zwolle en is actief in de branche Welzijnswerk voor ouderen.

8043EGZwolleStadshagenSchoonhorst
Zorg van hier tot ginder
oktober 2013

De onderneming Zorg van hier tot ginder is gevestigd op Prins Hendrikstraat 14 te Zwolle en is actief in de branche Maatschappelijke dienstverlening zonder overnachting gericht op ouderen en gehandicapten.

8019ARZwolleKamperpoort-VeeralleeVeerallee
Doxa Thuiszorg
april 2013

De onderneming Doxa Thuiszorg is gevestigd op Bastertkamp 59 te Zwolle en is actief in de branche Maatschappelijke dienstverlening zonder overnachting gericht op ouderen en gehandicapten.

8014EBZwolleIttersumGerenlanden
Protestants Christelijke Ouderen Bond
april 2013

De onderneming Protestants Christelijke Ouderen Bond is gevestigd op Zuiderzeelaan 19 te Zwolle en is actief in de branche Maatschappelijke dienstverlening zonder overnachting gericht op ouderen en gehandicapten.

8017JVZwolleAssendorpHanzeland
'Sanitas' Thuiszorg
april 2013

De onderneming 'Sanitas' Thuiszorg is gevestigd op Schrevenweg 3-6 te Zwolle en is actief in de branche Maatschappelijke dienstverlening zonder overnachting gericht op ouderen en gehandicapten.

8024HBZwolleBerkumBerkum
Het Middelpunt B.V.
april 2013

De besloten vennootschap Het Middelpunt B.V. is gevestigd op Dokter van Deenweg 50 te Zwolle en is actief in de branche Maatschappelijke dienstverlening zonder overnachting gericht op ouderen en gehandicapten.

8025BCZwolleBerkumKantorenterrein-Oosterenk
WijZ
april 2013

De onderneming WijZ is gevestigd op Bitterstraat 57 te Zwolle en is actief in de branche Maatschappelijke dienstverlening zonder overnachting gericht op ouderen en gehandicapten.

8011XKZwolleBinnenstadBinnenstad-Noord
LANCELOT kraamzorg
april 2013

De onderneming LANCELOT kraamzorg is gevestigd op Nieuwe Deventerweg 94A te Zwolle en is actief in de branche Maatschappelijke dienstverlening zonder overnachting gericht op ouderen en gehandicapten.

8014AKZwolleIttersumOud Ittersum
Wijkcentrum
april 2013

De onderneming Wijkcentrum "de Pol" is gevestigd op Gelijkheid 1 te Zwolle en is actief in de branche Maatschappelijke dienstverlening zonder overnachting gericht op ouderen en gehandicapten.

8014XCZwolleIttersumIttersumerlanden
WijZ locatie De Terp
april 2013

De onderneming WijZ locatie De Terp is gevestigd op Radewijnsstraat 1 te Zwolle en is actief in de branche Maatschappelijke dienstverlening zonder overnachting gericht op ouderen en gehandicapten.

8022BGZwolleDiezerpoortHogenkamp

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zwolle

Instellen

Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

© 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk