Opslag in de wijk Stadsdeel Oost in Amsterdam

Een overzicht van alle ondernemingen in de branche Opslag in de wijk Stadsdeel Oost in de gemeente Amsterdam. In de branche Opslag vallen ook de subbranches opslagcentra van buitenlandse bedrijven voor europ, suikerdepots (eigen opslag), opslag (opslag voor derden; niet in tanks en koelh, pakhuizen (eigen opslag), opslag in tanks en veembedrijven (eigen opslag)
De onderneming Gazi Oglu is gevestigd op Beukenplein 3 te Amsterdam en is actief in de branche Opslag.
De besloten vennootschap Eriks Delicatessen B.V. is gevestigd op Van 't Hofflaan 33 te Amsterdam en is actief in de branche Opslag.
De vennootschap onder firma Karren- en Marktstallenverhuur Firma Vos- Rugaart is gevestigd op Wagenaarstraat 348- 362 te Amsterdam en is actief in de branche Opslag.
De onderneming J. Pasma is gevestigd op Ritzema Bosstraat 6 te Amsterdam en is actief in de branche Opslag.
De onderneming Lia en Jan van Slooten Flower Styling is gevestigd op Pretoriusstraat 45 te Amsterdam en is actief in de branche Opslag.
De onderneming H.D. de Jong v/h C. de Jong is gevestigd op Spaklerweg 1Loods 8 te Amsterdam en is actief in de branche Opslag.
De onderneming Bandra kantoor is gevestigd op Veemarkt 27 te Amsterdam en is actief in de branche Opslag.
De onderneming Werkplaats Voorland Onderhoud is gevestigd op Simon Stevinstraat 18 te Amsterdam en is actief in de branche Opslag.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01