Opslag in de wijk Stadsdeel Oost in Amsterdam

Een overzicht van alle ondernemingen in de branche Opslag in de wijk Stadsdeel Oost in de gemeente Amsterdam. In de branche Opslag vallen ook de subbranches opslag in koelhuizen e.d., opslag in koelhuizen (opslag voor derden), opslag in tanks, douane-entrepots met tanks (opslag voor derden), exploitatie van opslagtanks (eigen opslag) en exploitatie van pakhuizen

De onderneming Unit Selfstorage LTD is gevestigd op Transvaalstraat 80B te AMSTERDAM en is actief in de branche Opslag in distributiecentra en overige opslag (niet in tanks, koelhuizen e.d.). Deze onderneming is opgericht in november 2014.
De onderneming Gazi Oglu is gevestigd op Beukenplein 3 te Amsterdam en is actief in de branche Opslag.
De besloten vennootschap Eriks Delicatessen B.V. is gevestigd op Van 't Hofflaan 33 te Amsterdam en is actief in de branche Opslag.
De vennootschap onder firma Karren- en Marktstallenverhuur Firma Vos- Rugaart is gevestigd op Wagenaarstraat 348- 362 te Amsterdam en is actief in de branche Opslag.
De onderneming J. Pasma is gevestigd op Ritzema Bosstraat 6 te Amsterdam en is actief in de branche Opslag.
De onderneming Lia en Jan van Slooten Flower Styling is gevestigd op Pretoriusstraat 45 te Amsterdam en is actief in de branche Opslag.
De onderneming H.D. de Jong v/h C. de Jong is gevestigd op Spaklerweg 1Loods 8 te Amsterdam en is actief in de branche Opslag.
De onderneming Bandra kantoor is gevestigd op Veemarkt 27 te Amsterdam en is actief in de branche Opslag.
De onderneming Werkplaats Voorland Onderhoud is gevestigd op Simon Stevinstraat 18 te Amsterdam en is actief in de branche Opslag.

Alle wijken in Amsterdam

Buurten in Stadsdeel Oost

Wist je dat...?
de buurt Fort Dirksz Admiraal in de gemeente Den Helder procentueel de meeste kinderen heeft?
50 %
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158