Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde) in Zwolle

Een overzicht van alle praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde) in Zwolle.

In Zwolle zoek ik een:

Praktijk 360
oktober 2012

De onderneming Praktijk 360 is gevestigd op Simon van Slingelandtplein 1 te Zwolle en is actief in de branche .

8022BHZwolleDiezerpoortHogenkamp
Polikliniek Kinder- en Jeugdpsychiatrie Dokter Eeftinck Schattenkerkweg
oktober 2013

De onderneming Polikliniek Kinder- en Jeugdpsychiatrie Dokter Eeftinck Schattenkerkweg is gevestigd op Dokter Eeftinck Schattenkerkweg 1 te Zwolle en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde).

8025BWZwolleBerkumKantorenterrein-Oosterenk
Jan Arends B.V.
april 2013

De besloten vennootschap Jan Arends B.V. is gevestigd op Obrechtstraat 28 te Zwolle en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde).

8031AZZwolleHoltenbroekHoltenbroek IV
CIR
april 2013

De onderneming CIR is gevestigd op Buitengasthuisstraat 17A te Zwolle en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde).

ZwollePoort van ZwolleBedrijventerrein Voorst-A
Maatschap MDL Zwolle
april 2013

De maatschap Maatschap MDL Zwolle is gevestigd op Dokter van Heesweg 2 te Zwolle en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde).

8025ABZwolleBerkumKantorenterrein-Oosterenk
Maatschap Zwolse KNO-artsen
april 2013

De maatschap Maatschap Zwolse KNO-artsen is gevestigd op Groot Wezenland 20 te Zwolle en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde).

8011JWZwolleAssendorpWezenlanden
Maatschap Orthopedische Chirurgie
april 2013

De maatschap Maatschap Orthopedische Chirurgie is gevestigd op Groot Wezenland 20 te Zwolle en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde).

8011JWZwolleAssendorpWezenlanden
Bergman VisionClinics Zwolle
april 2013

De onderneming Bergman VisionClinics Zwolle is gevestigd op Burgemeester Roelenweg 10 te Zwolle en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde).

8021EVZwolleDiezerpoortHet Noorden
DermaClinic
april 2013

De onderneming DermaClinic is gevestigd op Schuttevaerkade 80 te Zwolle en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde).

8021DBZwolleDiezerpoortHet Noorden
OV Dermatologie Zwolle
april 2013

De onderneming OV Dermatologie Zwolle is gevestigd op Dokter van Heesweg 2 te Zwolle en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde).

8025ABZwolleBerkumKantorenterrein-Oosterenk
Maatschap Medische Microbiologie
april 2013

De maatschap Maatschap Medische Microbiologie is gevestigd op Stilobadstraat 3 te Zwolle en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde).

8021ABZwolleDiezerpoortBagijneweide
Maatschap Radiotherapeutisch Centrum Zwolle
april 2013

De maatschap Maatschap Radiotherapeutisch Centrum Zwolle is gevestigd op Dokter van Heesweg 2 te Zwolle en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde).

8025ABZwolleBerkumKantorenterrein-Oosterenk
DH Kromdijk psychiater - psychotherapeut
april 2013

De onderneming DH Kromdijk psychiater - psychotherapeut is gevestigd op Brinkhoekweg 13 te Zwolle en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde).

8034PAZwolleVechtlandenLangenholte
Praktijk Psychiatrie S. Bota-van Wijngaarden
april 2013

De onderneming Praktijk Psychiatrie S. Bota-van Wijngaarden is gevestigd op Koestraat 2729 te Zwolle en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde).

8011NJZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
Pemakoka B.V.
april 2013

De besloten vennootschap Pemakoka B.V. is gevestigd op Wipstrikkerallee 55 te Zwolle en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde).

8023DTZwolleWipstrikWipstrik-Noord
Bree B.V.
april 2013

De besloten vennootschap Bree B.V. is gevestigd op Eikenlaan 41 te Zwolle en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde).

8024CAZwolleBerkumBerkum
Panta Rhei Compagnie B.V.
april 2013

De besloten vennootschap Panta Rhei Compagnie B.V. is gevestigd op Boomkensdiep 15 te Zwolle en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde).

8032XZZwolleAalandenAalanden-Noord
Alleman Internist B.V.
april 2013

De besloten vennootschap Alleman Internist B.V. is gevestigd op Tijnje 31 te Zwolle en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde).

8032LNZwolleAalandenAalanden-Noord
Ereis Medical B.V.
april 2013

De besloten vennootschap Ereis Medical B.V. is gevestigd op Walstraat 10 te Zwolle en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde).

8011NTZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
Asjes-Tydeman B.V.
april 2013

De besloten vennootschap Asjes-Tydeman B.V. is gevestigd op Hoevebrink 22 te Zwolle en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde).

8034PZZwolleVechtlandenBrinkhoek

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zwolle

Instellen

Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

© 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk