Restaurants in de wijk Huissen in Lingewaard

Een overzicht van alle restaurants in de wijk Huissen in de gemeente Lingewaard. In de branche Restaurants vallen ook de subbranches visrestaurants (nederlandse keuken), pizzeria's, thaise restaurants, snackbars, croissanterie (nuttiging ter plaatse) en nederlandse restaurants

De onderneming Albert van Geelen Catering is gevestigd op Nieuwediep 9 te HUISSEN en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d.. Deze onderneming is opgericht in december 2015.
De vennootschap onder firma v.o.f. Zhong-Hu is gevestigd op Julianastraat 50 te HUISSEN en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d.. Deze onderneming is opgericht in november 2015.
De vennootschap onder firma 12 & Co. is gevestigd op Handboog 10 te HUISSEN en is actief in de branche Restaurants. Deze onderneming is opgericht in oktober 2015.
De besloten vennootschap Restaurant The Godfather B.V. is gevestigd op Paalrij 6 te HUISSEN en is actief in de branche Restaurants. Deze onderneming is opgericht in oktober 2015.
De onderneming The Chef on Tour is gevestigd op Holthuizerdreef 15 te HUISSEN en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d.. Deze onderneming is opgericht in oktober 2015.
De commanditaire vennootschap Grieks Restaurant Santorini is gevestigd op Vierakkerstraat 38 te HUISSEN en is actief in de branche Restaurants. Deze onderneming is opgericht in april 2015.
De onderneming Eethuis Nisa is gevestigd op Langestraat 25 te HUISSEN en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d.. Deze onderneming is opgericht in april 2014.
De besloten vennootschap Koffie & Co. Arnhem B.V. is gevestigd op Perenbongerd 25 te HUISSEN en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d.. Deze onderneming is opgericht in januari 2014.
De onderneming Eethuis Nisa is gevestigd op Langestraat 25 te Huissen en is actief in de branche Restaurants. Deze onderneming is opgericht in oktober 2013.
De onderneming San Remon is gevestigd op Vierakkerstraat 14 te Huissen en is actief in de branche Restaurants, cafetaria’s e.d. en ijssalons.

Alle wijken in Lingewaard

Buurten in Huissen

Wist je dat...?
Almere de meeste bedrijfsvoertuigen heeft?
33.495 bedrijfswagens
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158