Restaurants in de wijk Huissen in Lingewaard

Een overzicht van alle restaurants in de wijk Huissen in de gemeente Lingewaard. In de branche Restaurants vallen ook de subbranches kiprestaurants, rotisserieen (nederlandse keuken), bistro's (franse keuken; met complete maaltijden), oliebollenkramen, turkse restaurants en restaurants (nederlandse keuken)

De commanditaire vennootschap Grieks Restaurant Santorini is gevestigd op Vierakkerstraat 38 te HUISSEN en is actief in de branche Restaurants. Deze onderneming is opgericht in april 2015.
De onderneming Eethuis Nisa is gevestigd op Langestraat 25 te HUISSEN en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d.. Deze onderneming is opgericht in april 2014.
De besloten vennootschap Koffie & Co. Arnhem B.V. is gevestigd op Perenbongerd 25 te HUISSEN en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d.. Deze onderneming is opgericht in januari 2014.
De onderneming Eethuis Nisa is gevestigd op Langestraat 25 te Huissen en is actief in de branche Restaurants. Deze onderneming is opgericht in oktober 2013.
De onderneming San Remon is gevestigd op Vierakkerstraat 14 te Huissen en is actief in de branche Restaurants, cafetaria’s e.d. en ijssalons.
De onderneming De Gulle Goedzak is gevestigd op Karstraat 57 te Huissen en is actief in de branche Restaurants, cafetaria’s e.d. en ijssalons.
De onderneming Chinees Indisch Restaurant "Great Wall" is gevestigd op Brink 8a te Huissen en is actief in de branche Restaurants, cafetaria’s e.d. en ijssalons.
De onderneming Bella Napoli is gevestigd op Langestraat 56 te Huissen en is actief in de branche Restaurants, cafetaria’s e.d. en ijssalons.
De onderneming Snackbar Jansen is gevestigd op Polseweg 2 te Huissen en is actief in de branche Restaurants, cafetaria’s e.d. en ijssalons.
De besloten vennootschap De Valom Recreatie B.V. is gevestigd op Polseweg 17 te Huissen en is actief in de branche Restaurants, cafetaria’s e.d. en ijssalons.

Alle wijken in Lingewaard

Buurten in Huissen

Wist je dat...?
de buurt Schildersbuurt-Oost in de gemeente 's-Gravenhage het hoogst aantal niet westerse allochtonen heeft?
88 %
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158