Restaurants in de wijk Huissen in Lingewaard

Een overzicht van alle restaurants in de wijk Huissen in de gemeente Lingewaard. In de branche Restaurants vallen ook de subbranches broodjeszaken, snackbars, egyptische restaurants, visbakkerijen (verkoop voor gebruik ter plekke), restaurants (chinees-indische) en pannenkoekenhuizen (consumptie ter plekke)
De onderneming Eethuis Nisa is gevestigd op Langestraat 25 te HUISSEN en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d.. Deze onderneming is opgericht in april 2014.
De onderneming Eethuis Nisa is gevestigd op Langestraat 25 te Huissen en is actief in de branche Restaurants. Deze onderneming is opgericht in oktober 2013.
De onderneming San Remon is gevestigd op Vierakkerstraat 14 te Huissen en is actief in de branche Restaurants, cafetaria’s e.d. en ijssalons.
De onderneming De Gulle Goedzak is gevestigd op Karstraat 57 te Huissen en is actief in de branche Restaurants, cafetaria’s e.d. en ijssalons.
De onderneming Chinees Indisch Restaurant "Great Wall" is gevestigd op Brink 8a te Huissen en is actief in de branche Restaurants, cafetaria’s e.d. en ijssalons.
De onderneming Bella Napoli is gevestigd op Langestraat 56 te Huissen en is actief in de branche Restaurants, cafetaria’s e.d. en ijssalons.
De onderneming Snackbar Jansen is gevestigd op Polseweg 2 te Huissen en is actief in de branche Restaurants, cafetaria’s e.d. en ijssalons.
De besloten vennootschap De Valom Recreatie B.V. is gevestigd op Polseweg 17 te Huissen en is actief in de branche Restaurants, cafetaria’s e.d. en ijssalons.
De onderneming Nga's Loempia's is gevestigd op Elsstraat 41 te Huissen en is actief in de branche Restaurants, cafetaria’s e.d. en ijssalons.
De onderneming Thuy Totaal is gevestigd op van Kleefplein 18 te Huissen en is actief in de branche Restaurants, cafetaria’s e.d. en ijssalons.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01