Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg) in Zwolle

Een overzicht van alle steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg) in Zwolle.

In Zwolle zoek ik een:

Stichting Mutiara Yang Indah
augustus 2017

De stichting Stichting Mutiara Yang Indah is gevestigd op Praetoriusstraat 16 te Zwolle en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

8031KRZwolleHoltenbroekHoltenbroek III
Stichting
juli 2017

De stichting Stichting "Omzien Naar" is gevestigd op Gedeputeerdenlaan 121 te Zwolle en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

8016CEZwolleSchelleOldenelerlanden-West
Stichting Habiiba Foundation
maart 2017

De stichting Stichting Habiiba Foundation is gevestigd op Greppelmos 11 te Zwolle en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

8043KXZwolleStadshagenMillingen
Thai Dutch Benefits & Crowdfunding B.V.
april 2016

De besloten vennootschap Thai Dutch Benefits & Crowdfunding B.V. is gevestigd op Wanningstraat 11 te ZWOLLE en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

8031ZNZwolleHoltenbroekHoltenbroek IV
Stichting Zwolse PeperMunt
april 2015

De stichting Stichting Zwolse PeperMunt is gevestigd op Kalkbranderstraat 47 te ZWOLLE en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

8043BHZwolleStadshagenSchoonhorst
Stichting DierenDonatie.nl
maart 2015

De stichting Stichting DierenDonatie.nl is gevestigd op Sumatrastraat 71 te ZWOLLE en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

8022PJZwolleDiezerpoortIndischebuurt
Stichting Dol fijn voor Demen
maart 2015

De stichting Stichting Dol fijn voor Demen is gevestigd op Linnenweverstraat 24 te ZWOLLE en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

8043EPZwolleStadshagenSchoonhorst
Stichting Amhen for Gambia Foundation
maart 2015

De stichting Stichting Amhen for Gambia Foundation is gevestigd op Trompstraat 28 te ZWOLLE en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

8023TPZwolleWipstrikWipstrik-Zuid
Stichting De Zwolse Uitdaging
maart 2015

De stichting Stichting De Zwolse Uitdaging is gevestigd op Eendrachtstraat 34 te ZWOLLE en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

8012VXZwolleAssendorpOud-Assendorp
De Stichting Vrienden van W.I.Z.
februari 2015

De stichting De Stichting Vrienden van W.I.Z. is gevestigd op Ankerweg 38 te ZWOLLE en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

8042EXZwolleWestenholteOud-Westenholte
Stg.Vr v.d. Infratechn. Grond, Weg & Waterb.
februari 2015

De stichting Stg.Vr v.d. Infratechn. Grond, Weg & Waterb. is gevestigd op Mozartlaan 15 te ZWOLLE en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

8031AAZwolleHoltenbroekHoltenbroek IV
Stichting ReLeX
januari 2015

De stichting Stichting ReLeX is gevestigd op Benthuislaan 9 te ZWOLLE en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

8043THZwolleStadshagenWerkeren
Stichting Grote Kerk Zwolle
januari 2015

De stichting Stichting Grote Kerk Zwolle is gevestigd op Grote Markt 18 te ZWOLLE en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

8011LWZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
Stichting Ik Boer Goed
januari 2015

De stichting Stichting Ik Boer Goed is gevestigd op Ceintuurbaan 15 te ZWOLLE en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

8022AWZwolleDiezerpoortBedrijventerrein Floresstraat
Stichting FFC
november 2014

De stichting Stichting FFC is gevestigd op Schoenerweg 1B te ZWOLLE en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

8042PJZwolleWestenholteBedrijventerrein Voorst-C
De van Koldam en Venema Stichting
oktober 2014

De stichting De van Koldam en Venema Stichting is gevestigd op Van Nispensingel 23 te ZWOLLE en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

8016LMZwolleSchelleOldenelerbroek
Stichting Supply Chain Finance Community
november 2014

De stichting Stichting Supply Chain Finance Community is gevestigd op Campus 26 te ZWOLLE en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

8017CAZwolleSchelleSchellerbroek
Stichting Hoop & Hulp
oktober 2014

De stichting Stichting Hoop & Hulp is gevestigd op Geul 40 te ZWOLLE en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

8032GKZwolleAalandenAalanden-Midden
Stichting regio Zwolle United
juli 2014

De stichting Stichting regio Zwolle United is gevestigd op Stadionplein 1 te ZWOLLE en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

8025CPZwolleBerkumKantorenterrein-Oosterenk
Stichting Podiumkans
mei 2014

De stichting Stichting Podiumkans is gevestigd op Asterstraat 15 te ZWOLLE en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

8012ECZwolleAssendorpNieuw-Assendorp

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zwolle

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

© 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk