Supermarkten in Hardenberg

Een overzicht van alle supermarkten in Hardenberg.

In Hardenberg zoek ik een:

Supermarkt Baalder B.V.
april 2015

De besloten vennootschap Supermarkt Baalder B.V. is gevestigd op Floralaan 42 te HARDENBERG en is actief in de branche supermarkten.

7772LLHardenbergHardenbergBaalderveld
Biol. Vers supermarkt de Korenbloem B.V.
november 2014

De besloten vennootschap Biol. Vers supermarkt de Korenbloem B.V. is gevestigd op Europaweg 17 te HARDENBERG en is actief in de branche supermarkten.

7772BNHardenbergHardenbergCentrum saneringsgebied
Alfring Bergentheim B.V.
juni 2014

De besloten vennootschap Alfring Bergentheim B.V. is gevestigd op Dr. J.H.C. Bastingplein 18 te BERGENTHEIM en is actief in de branche supermarkten.

7691BGHardenbergBergentheimBergentheim Kern
F. Nanning Supermarkt B.V.
december 2013

De besloten vennootschap F. Nanning Supermarkt B.V. is gevestigd op Ommerweg 2 te BALKBRUG en is actief in de branche supermarkten.

7707AVHardenbergBalkbrugBalkbrug-Zuidoost
PLUS Wemekamp
maart 2013

De onderneming PLUS Wemekamp is gevestigd op Dr. Albert Schweitzerplein 5 te Hardenberg en is actief in de branche supermarkten.

7772EDHardenbergHardenbergBaalder
Albert Heijn-De Boer V.O.F.
maart 2013

De vennootschap onder firma Albert Heijn-De Boer V.O.F. is gevestigd op Van Wevelinckhovenplein 60 te Hardenberg en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

7772VJHardenbergHardenbergCentrum saneringsgebied
R.H. van der Schouw tevens handelend onder de naam C1000 van der Schouw
maart 2013

De onderneming R.H. van der Schouw tevens handelend onder de naam C1000 van der Schouw is gevestigd op Herenstraat 19 te Slagharen en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

7776AGHardenbergSlagharenSlagharen-Kern
Alfring Gramsbergen
maart 2013

De onderneming Alfring Gramsbergen is gevestigd op De Oostermaat 60 te Gramsbergen en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

7783BXHardenbergGramsbergenGramsbergen Kern
Alfring Bergentheim B.V.
maart 2013

De besloten vennootschap Alfring Bergentheim B.V. is gevestigd op Dr. J.H.C. Bastingplein 18 te Bergentheim en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

7691BGHardenbergBergentheimBergentheim Kern
Plus Nanning B.V.
maart 2013

De besloten vennootschap Plus Nanning B.V. is gevestigd op Ommerweg 2 te Balkbrug en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

7707AVHardenbergBalkbrugBalkbrug-Zuidoost
Lidl
maart 2013

De onderneming Lidl is gevestigd op Langewijk 154-160 te Dedemsvaart en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

7701AJHardenbergDedemsvaartDedemsvaart-Noord
De Baander
maart 2013

De onderneming De Baander is gevestigd op Voorstraat 33achterzijde te Hardenberg en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

7772ABHardenbergHardenbergCentrum saneringsgebied
V.O.F. Bouwhuis
maart 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Bouwhuis is gevestigd op Dedemsvaartseweg-Noord 212 te Lutten en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

7775AMHardenbergLuttenLutten Kern
V.O.F. Pierik
maart 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Pierik is gevestigd op Jupiterplein 1 te Hardenberg en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

7771XTHardenbergHardenbergNorden en Hazenbos
Supermarkt Alfring, handelend onder de naam Coop. de Krim
maart 2013

De onderneming Supermarkt Alfring, handelend onder de naam Coop. de Krim is gevestigd op Turfstekersplein 11 te De Krim en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

7782NZHardenbergDe KrimDe Krim-Zuid
Leend-mij
maart 2013

De onderneming Leend-mij is gevestigd op Julianastraat 72a te Dedemsvaart en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

7701GNHardenbergDedemsvaartDedemsvaart-Noord
Supermarkt Sietse Telman
maart 2013

De onderneming Supermarkt Sietse Telman is gevestigd op Oudeweg 8 te Mariƫnberg en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

7692AEHardenbergZuidrandMariƫnberg Kern
H.J. Jager
maart 2013

De onderneming H.J. Jager is gevestigd op Dorpsstraat 50 te Kloosterhaar en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

7694ADHardenbergZuidrandKloosterhaar Kern
Spar Hendriks
maart 2013

De onderneming Spar Hendriks is gevestigd op Kloosterdijk 178 te Sibculo en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

7693PSHardenbergZuidrandVerspreide huizen Sibculo
Supermarkt Boer Dedemsvaart B.V.
maart 2013

De besloten vennootschap Supermarkt Boer Dedemsvaart B.V. is gevestigd op Julianastraat 75 te Dedemsvaart en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

7701GKHardenbergDedemsvaartDedemsvaart-Noord

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Hardenberg

Instellen

Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

© 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl