Supermarkten in de gemeente Hardenberg

Een overzicht van alle supermarkten in de gemeente Hardenberg. In de branche supermarkten vallen ook de subbranches kruidenierswaren (algemeen assortiment; kampwinkel, kruideniers (bediening), avondwinkels, voedingsmiddelen (algemeen assortiment; kampwinkel, supermarkten e.d. winkels alg.ass.v.gm. en traiteurswinkels (geen catering)

De besloten vennootschap Supermarkt Baalder B.V. is gevestigd op Floralaan 42 te HARDENBERG en is actief in de branche supermarkten. Deze onderneming is opgericht in april 2015.
De besloten vennootschap Biol. Vers supermarkt de Korenbloem B.V. is gevestigd op Europaweg 17 te HARDENBERG en is actief in de branche supermarkten. Deze onderneming is opgericht in november 2014.
De besloten vennootschap Alfring Bergentheim B.V. is gevestigd op Dr. J.H.C. Bastingplein 18 te BERGENTHEIM en is actief in de branche supermarkten. Deze onderneming is opgericht in juni 2014.
De besloten vennootschap F. Nanning Supermarkt B.V. is gevestigd op Ommerweg 2 te BALKBRUG en is actief in de branche supermarkten. Deze onderneming is opgericht in december 2013.
De onderneming PLUS Wemekamp is gevestigd op Dr Albert Schweitzerpln 5 te Hardenberg en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.
De vennootschap onder firma Albert Heijn-De Boer V.O.F. is gevestigd op Van Wevelinckhovenplein 60 te Hardenberg en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.
De onderneming R.H. van der Schouw tevens handelend onder de naam C1000 van der Schouw is gevestigd op Herenstraat 19 te Slagharen en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.
De onderneming Alfring Gramsbergen is gevestigd op De Oostermaat 60 te Gramsbergen en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.
De besloten vennootschap Alfring Bergentheim B.V. is gevestigd op Dr. J.H.C. Bastingplein 18 te Bergentheim en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.
De besloten vennootschap Plus Nanning B.V. is gevestigd op Ommerweg 2 te Balkbrug en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

Alle wijken in Hardenberg

Alle buurten in Hardenberg

Wist je dat...?
's-Gravenhage de meeste motoren en andere motortweewielers heeft?
9.990
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01