Supermarkten in de gemeente Hardenberg

Een overzicht van alle supermarkten in de gemeente Hardenberg. In de branche supermarkten vallen ook de subbranches kruidenierswaren (algemeen assortiment; kampwinkel, kruideniers (bediening), kruidenierswaren (algemeen assortiment; bediening), voedingsmiddelen (algemeen assortiment; kampwinkel, levensmiddelen (algemeen assortiment; supermarkt) en kruidenierswaren (algemeen assortiment; avondwinke

De besloten vennootschap Supermarkt Baalder B.V. is gevestigd op Floralaan 42 te HARDENBERG en is actief in de branche supermarkten. Deze onderneming is opgericht in april 2015.
De besloten vennootschap Biol. Vers supermarkt de Korenbloem B.V. is gevestigd op Europaweg 17 te HARDENBERG en is actief in de branche supermarkten. Deze onderneming is opgericht in november 2014.
De besloten vennootschap Alfring Bergentheim B.V. is gevestigd op Dr. J.H.C. Bastingplein 18 te BERGENTHEIM en is actief in de branche supermarkten. Deze onderneming is opgericht in juni 2014.
De besloten vennootschap F. Nanning Supermarkt B.V. is gevestigd op Ommerweg 2 te BALKBRUG en is actief in de branche supermarkten. Deze onderneming is opgericht in december 2013.
De onderneming PLUS Wemekamp is gevestigd op Dr. Albert Schweitzerplein 5 te Hardenberg en is actief in de branche supermarkten.
De vennootschap onder firma Albert Heijn-De Boer V.O.F. is gevestigd op Van Wevelinckhovenplein 60 te Hardenberg en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.
De onderneming R.H. van der Schouw tevens handelend onder de naam C1000 van der Schouw is gevestigd op Herenstraat 19 te Slagharen en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.
De onderneming Alfring Gramsbergen is gevestigd op De Oostermaat 60 te Gramsbergen en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.
De besloten vennootschap Alfring Bergentheim B.V. is gevestigd op Dr. J.H.C. Bastingplein 18 te Bergentheim en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.
De besloten vennootschap Plus Nanning B.V. is gevestigd op Ommerweg 2 te Balkbrug en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

Alle wijken in Hardenberg

Alle buurten in Hardenberg

Wist je dat...?
Urk gemiddeld de hoogste huishoudensgrootte kent?
340 gezinsleden
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158