Gezochte personen in Nederland

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf of zijn daarvan juist slachtoffer. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Parfum gestolen uit winkel
20-07-2017

Woudenberg - Een vrouw steelt bij de drogisterij aan de Voorstraat 8 flesjes parfum. De politie zoekt de nog onbekende verdachte en haar handlanger en vraagt om tips.

WoudenbergWoudenberg
Update: onderzoek schietincident Breukelen
19-07-2017

Breukelen - Vrijdagmiddag 7 juli werd rond 15.00 uur de 30-jarige Amsterdammer Jaïr Wessels neergeschoten op de parkeerplaats bij Station Breukelen. Toegesnelde hulpdiensten vochten voor zijn leven. De gewonde man werd naar een ziekenhuis gebracht waar hij later die dag kwam te overlijden.

Stichtse VechtBreukelen
Woningoverval aan de Duizeldonksestraat
19-07-2017

Helmond - Op dinsdag 28 maart 2017 overvielen drie mannen een 69-jarige vrouw in haar huis aan de Duizeldonksestraat in Helmond. Het heeft er alle schijn van dat de daders uit de omgeving komen en dat ze meer van dit soort misdrijven hebben gepleegd.

Helmond
Dood Pieter en Tae Hoovers
19-07-2017

Amsterdam - Op maandagmiddag 17 juli werden in een woning aan de Ceintuurbaan de lichamen aangetroffen van 54-jarige Pieter en de 32-jarige Tae Hoovers. De twee zijn door geweld om het leven gekomen.

Amsterdam
Maikel Rasoelbaks (44) overleden na mishandeling
18-07-2017

Rotterdam - In de 2e Rosestraat in Rotterdam vond in de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 juli 2017 een massale vechtpartij plaats. De 44-jarige Maikel Rasoelbaks werd daarbij zo ernstig mishandeld dat hij een week later overleed.

Rotterdam
Dodelijk schietincident
18-07-2017

Eindhoven - De politie zoekt nog altijd naar mogelijke getuigen die ons kunnen helpen bij het onderzoek naar het dodelijke schietincident op zondagochtend 7 mei aan de Memlincstraat. Daarbij kwam de 32-jarige Johan van Boxtel om het leven.

Eindhoven
Bejaarde bewoonster slachtoffer van woningoverval
18-07-2017

Dronten - Aan de Lijzijde in Dronten werd op woensdag 28 juni 2017 een 86-jarige vrouw in haar huis overvallen. De vermoedelijk nog jonge daders vroegen om geld en sieraden, maar gingen met lege handen weg.

Dronten
Politie vraagt hulp in zaak dode man Medemblik
18-07-2017

Medemblik - De politie komt graag in contact met mensen die meer weten over de laatste uren van Lukasz van der Gragt uit Medemblik. De man werd dinsdagavond 6 juni gevonden in het water van de haven van Medemblik.

Medemblik
zakkenrollerij Tilburg
18-07-2017

Tilburg - Een oudere dame wordt tijdens het boodschappen doen slachtoffer van zakkenrollerij. We hebben beeld van de verdachte en ook onder aan de pagina tonen wij nog een foto.

Tilburg
Duo berooft vrouw in scootmobiel
17-07-2017

Middelburg - Woensdag 22 februari jl. werd op de Langeviele een vrouw (48) in haar scootmobiel door twee mannen van haar tas beroofd.

Middelburg
Dubbele inbraak Lange Leidsedwarsstraat
14-07-2017

Amsterdam - De politie is op zoek naar twee inbrekers die hebben toegeslagen in een restaurant en een woning aan de Lange Leidsedwarsstraat.

Amsterdam
Diefstal iPhone uit winkel
14-07-2017

Zwolle - Op vrijdag 26 mei nemen twee mannen een Iphone 7 weg uit een winkel aan de Diezerstraat. De mannen weten het alarm ongemerkt los te koppelen en de telefoon ongemerkt mee te nemen. De mannen en de diefstal staan duidelijk op beeld. Wie kent of herkent dit onbekende duo?

Zwolle
Diefstal pinpas bejaarde vrouw
14-07-2017

Zwolle - Op vrijdagochtend 31 maart wordt een 82-jarige vrouw ongemerkt bestolen van haar pinpas. Hiermee worden na die tijd grote bedragen van haar rekening gepind. Op bewakingsbeelden van een supermarkt aan de Forelkolk is te zien hoe een onbekend stel haar pincode afkijkt wanneer de vrouw haar boodschappen afrekent. Dezelfde man van het onbekende stel is ook op bewakingsbeelden van een andere supermarkt te zien wanneer er geld van haar rekening wordt gepind.

Zwolle
Vrouw bij babbeltruc bestolen van pinpas
13-07-2017

Laren - Het is dinsdag 14 maart als een vrouw boodschappen doet in de Jumbo in Laren. Bij thuiskomst in de Torenlaan wordt ze aangesproken door een vrouw met een kind. Ze vragen de weg en het slachtoffer wordt afgeleid met een routekaart. Vermoedelijk heeft het meisje toen de pinpas van de vrouw omgewisseld met een andere.

LarenWijk 00
Diefstal kentekenplaat
13-07-2017

Velp - Op zondagmorgen 18 juni rond 04:30 uur breekt een onbekende jongeman een kentekenplaat van een auto. De eigenaar van de auto heeft vaker te maken gehad met vernielingen en heeft daarom een bewakingscamera opgehangen. Op de beelden van deze camera is te zien hoe de onbekende man de kentekenplaat wegneemt.

RhedenVelp
Diefstal pinpas oudere dame
13-07-2017

Zelhem - Op zaterdag 25 maart werd een hoogbejaarde vrouw ongemerkt bestolen van haar portemonnee in een supermarkt. Op bewakingsbeelden van de winkel is te zien dat een onbekende man haar portemonnee wegneemt.

BronckhorstZelhem
Babbeltruc bij bejaarde vrouw
13-07-2017

Doorwerth - Een 80-jarige vrouw werd op woensdagmiddag 7 juni door een onbekende man bestolen van haar pinpas door middel van een babbeltruc. De man weet naast haar pinpas ook haar pincode te ontfutselen. Korte tijd later wordt met haar pinpas een groot geldbedrag gepind door een onbekende man. Van deze geldopname zijn bewakingsbeelden.

RenkumDoorwerth
Straatroof met geweld
13-07-2017

Arnhem - Op vrijdagmiddag 19 mei rond 13.30 uur wordt een 85-jarige vrouw met geweld beroofd van haar tas. Terwijl de bejaarde vrouw met haar rollator op een taxi stond te wachten op de Velperbuitensingel, kreeg ze een stomp in haar rug. Hierdoor raakte ze uit balans en werd haar tas weggenomen. Korte tijd later werd met haar pinpas geld opgenomen door een onbekende jonge vrouw. Van deze vrouw zijn bewakingsbeelden.

Arnhem
Ramkraak bij edelsmid
13-07-2017

Arnhem - Op dinsdagochtend 17 maart proberen vier onbekende personen een ramkraak te plegen op een edelsmid aan de Klarendalseweg. Op bewakingsbeelden is te zien hoe drie aan komen lopen, gevolgd door een vierde in een -naar later blijkt gestolen- auto. Nadat ze de winkelruit hebben ingeslagen, gaat het alarm af en gaan de vier er zonder buit vandoor.

Arnhem
Bivakmuts gevonden na woningoverval op bejaarde vrouw
13-07-2017

Utrecht - Als de hoogbejaarde bewoonster van een flat aan de Neckardreef opendoet om iemand van de thuiszorg binnen te laten, wordt ze slachtoffer van één of twee overvallers en breekt haar heup en haar pols. De politie zoekt de nog onbekende verdachte of verdachten en vraagt om tips. Wie herkent bijvoorbeeld de opvallende bivakmuts die is gevonden?

Utrecht

Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

© 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk