Nieuws

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsbericht van politie en andere instanties van Justitie.

Camerabeelden van mogelijk schietincident gezocht
15 uur en 25 minuten geleden

Utrecht - Woensdagochtend 26 juli werd mogelijk op een woning aan de Reestraat geschoten. De politie is op zoek naar camerabeelden.

UtrechtZuidBokkenbuurtSchietincident
90-jarige Papendrechtse slachtoffer van babbeltruc
16 uur en 13 minuten geleden

Papendrecht - Dinsdagmiddag raakte een 90-jarige vrouw uit Papendrecht slachtoffer van een babbeltruc in haar woning aan de Rembrandtlaan. Een vrouw die zich voordeed als thuiszorgmedewerker beroofde de bejaarde dame van enkele honderden euro’s. Vermoedelijk nam een tweede verdachte sieraden weg. De politie is een onderzoek gestart en spreekt graag met getuigen.

PapendrechtPapendrechtWestpolderOverval
Bedelaars en zakkenrollers integraal aangepakt in Zuidoost
16 uur en 36 minuten geleden

Amsterdam - Op dinsdag 25 juli heeft de politie samen met partners een groep georganiseerde bedelaars en zakkenrollers aangepakt. Ook is een illegale kampeerplek ontmanteld.

AmsterdamStadsdeel ZuidoostBijlmer-Oost (E, G, K)Diefstal
Arrestaties voor openstaande gevangenisstraf en drugs
17 uur en 2 minuten geleden

Tilburg - Tijdens een routine controle van een auto zijn afgelopen nacht omstreeks 00.30 uur de twee inzittenden aangehouden. De bestuurder een 40-jarige Bredanaar, omdat hij nog twee weken gevangenisstraf had openstaan en de bijrijder, een 51-jarige Bredanaar, ter zake drugsbezit.

TilburgDrugs
Vier inwoners van Putten zorgen dat politie collectant pakt
17 uur en 5 minuten geleden

Putten - Dankzij vier inwoners van Putten heeft de politie een man kunnen arresteren die ervan wordt verdacht dat hij aan het collecteren was voor zichzelf. De man deed alsof hij voor een stichting collecteerde. Een inwoner van het dorp vertrouwde het niet en belde de politie.

PuttenBosgebied en KrachtighuizenVerspreide huizen Krachtighuizen en omgeving
Getuigen gezocht van mishandeling agente
17 uur en 33 minuten geleden

Olst - De politie is met spoed op zoek naar getuigen van een zware mishandeling van een politieagente op het NS-station te Olst op dinsdagavond 25 juli rond 20:30 uur. De politieagente is meerdere malen voor het station ter hoogte van de fietsenstalling door een verwarde, 29-jarige man uit Almelo met veel kracht in haar buik en andere delen van haar lichaam geschopt. Het gebruik van o.a. pepperspray en geweld door de agente was niet voldoende om de man te stoppen en onder controle te krijgen. De agente is met behulp van meerdere collega’s ontzet. Uiteindelijk is het gelukt om de man aan te houden. De agente hield pijnlijke ribben, een pijnlijke heup en meerdere blauwe plekken aan de mishandeling over.

Olst-WijheOlstMishandeling
Vermiste kinderen Zandvoort nog niet terecht
17 uur en 53 minuten geleden

Zandvoort - De politie doet sinds dinsdag 25 juli onderzoek naar de vermissing van drie kinderen. Het drietal (twee meisjes van 8 en 13 jaar en één jongen van 10 jaar) verliet rond 19.00 uur een vakantiepark aan de Vondellaan en sindsdien is er niets meer van hen vernomen.

ZandvoortWijk 00Vermissing
Politie zoekt getuigen beroving
18 uur en 21 minuten geleden

Haarlem - De politie is op zoek naar getuigen van een beroving die plaatvond in de parkeergarage aan het Raaks in Haarlem. De politie verzoek eventuele getuigen om te bellen met de politie Haarlem op tel.nr. 0900-8844.

HaarlemOude stadCentrumOverval
Dodelijk schietincident Langenhorst Rotterdam; TGO gestart
18 uur en 55 minuten geleden

Rotterdam - Een 41-jarige Barendrechter is dinsdagochtend neergeschoten op de Langenhorst in Rotterdam. Zorg van hulpdiensten mocht niet meer baten.

RotterdamCharloisZuidwijkSchietincident
Inbreker op heterdaad aangehouden
18 uur en 56 minuten geleden

Deventer - Op woensdagochtend 26 juli rond 02.00 uur werd een 28-jarige inwoner van Bennekom aangehouden voor inbraak. Kort ervoor ontving de politie een melding van inbraak bij een bedrijfspand aan de Leeuwenbrug. De politiemensen, die al binnen vier minuten ter plaatse waren, troffen de man in het pand aan. De man, die zich de toegang tot het pand had verschaft door een raam te forceren, werd ingesloten op het bureau. 2017347729 (JT)

DeventerBinnenstadSingelInbraak
Alerte dorpsbewoner voorkomt woninginbraak
18 uur en 57 minuten geleden

Elahuizen - Een alerte dorpsbewoner heeft woensdagochtend vermoedelijk een woninginbraak in zijn dorp voorkomen. Dankzij zijn melding konden agenten een 34-jarige inwoner van Utrecht aanhouden.

De Fryske MarrenElahuizenElahuizenInbraak
Motorrijder zwaar gewond bij verkeersongeval
19 uur en 2 minuten geleden

Oosterhout - Een 58-jarige man uit Bavel is vanmorgen zwaar gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Beneluxweg. Het slachtoffer reed met zijn motor over de Beneluxweg in de richting van de Europaweg. Ter hoogte van de kruising met de Vondellaan kwam hij in aanrijding met een auto bestuurd door een 45-jarige vrouw uit Breda.

OosterhoutOosterheideBloemenbuurtAanrijding met letsel
Medicijnen verloren in Amsterdam-West
19 uur en 10 minuten geleden

Amsterdam - Woensdagochtend 26 juli is iemand medicijnen verloren tussen het ziekenhuis OLVG West op de Jan Tooropstraat en de Elisabeth Wolffstraat in Amsterdam-West. Het gaat om vier langwerpige strips die bestaan uit afzonderlijke luchtcompartimenten.

AmsterdamStadsdeel WestKinkerbuurt
Stapper aangehouden voor poging doodslag met fietsketting
19 uur en 55 minuten geleden

Hoogeveen - De politie heeft woensdagochtend een 21-jarige inwoner van Elim aangehouden op verdenking van poging doodslag. Hij behoort vermoedelijk tot een groep stappers die een 41-jarige inwoner van Hoogeveen aanvielen. De man liep daarbij fors letsel. Het onderzoek gaat verder en meer aanhoudingen worden dan ook niet uitgesloten.

HoogeveenHoogeveenCentrumMishandeling
Hardleerse vrouw
20 uur en 32 minuten geleden

Hoorn - Op dinsdagmorgen hield de politie een 63-jarige vrouw uit Hoorn aan wegens het rijden onder invloed van alcohol. En dat was niet voor het eerst.

HoornRisdam-ZuidRisdam-Zuid - Buurt 20 07Drankmisbruik
Drie keer het maximum
20 uur en 34 minuten geleden

Koog aan de Zaan - Op woensdagmorgen moest een 53-jarige man uit Koog aan de Zaan zijn rijbewijs inleveren wegens het rijden onder invloed van alcohol.

ZaanstadOud Koog a/d ZaanOud KoogVerkeersovertreding
Inbreker overlopen
20 uur en 36 minuten geleden

Aerdenhout - Op woensdagmorgen werd een inbreker overlopen in een woning aan de Boekenroodeweg in Aerdenhout. De dief wist te ontkomen en kon nog niet worden achterhaald.

BloemendaalAerdenhoutDiefstal
Twee aanhoudingen en wapens in henneponderzoek
20 uur en 53 minuten geleden

Meppel/Hoogeveen/Coevorden - De politie heeft dinsdag 25 juli twee aanhoudingen verricht in een onderzoek naar hennepteelt.

MeppelMeppelIndustrieterrein Oevers en omgevingDrugs
Waalwijker valt na aanrijding in slaap
20 uur en 56 minuten geleden

Waalwijk - Een 36-jarige Waalwijker is woensdag 26 juli 2017 omstreeks 06.45 uur op de Hoofdstraat met zijn auto tegen een geparkeerd voertuig gebotst. Daarna viel hij in slaap waarna een buurtbewoner hem wekte. Er werden harddrugs bij hem aangetroffen.

Waalwijk(Verkeers)ongeval
Dierenspeciaalzaak in Rotterdam overvallen
21 uur en 0 minuten geleden

Rotterdam - Woensdagochtend, om ongeveer 10.30 uur is een dierenwinkel aan de Bierens de Haanweg in Rotterdam overvallen door twee mannen met een vuurwapen.

RotterdamFeijenoordVreewijkOverval

Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

© 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk