Nieuws

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsbericht van politie en andere instanties van Justitie.

Man door misdrijf overleden
5 uur en 50 minuten geleden

Leiden - Politieagenten troffen zondag 24 september rond 19.45 uur in een woning in de Tomatenstraat een overleden man aan. Uit onderzoek is gebleken dat de man door een misdrijf is overleden.

LeidenRoodenburgerdistrictCronesteinMoord, doodslag, overlijden
Verkeersagressie loopt uit de hand
6 uur en 21 minuten geleden

Apeldoorn - De politie heeft zondagmiddag een 18 en een 19-jarige man uit Apeldoorn en een 21-jarige vrouw uit Odijk aangehouden. Zij worden verdacht van mishandeling en overtreding van de Wet Wapens en Munitie. Tussen het voornoemde drietal en een 33-jarige Apeldoorn ontstond een handgemeen naar aanleiding van asociaal verkeersgedrag.

ApeldoornMishandeling
Verdachte woninginbraak 2012 aangehouden
6 uur en 51 minuten geleden

Schalkhaar - De politie heeft een 24-jarige man uit Deventer aangehouden voor een woninginbraak in 2012. De man werd dankzij een DNA spoor opgespoord.

DeventerSchalkhaarDorp SchalkhaarDiefstal
Automobilist overleden na ernstig ongeval
7 uur en 16 minuten geleden

Assen - Een 26-jarige inwoner van Assen is overleden aan de gevolgen van een ernstig ongeval op de A28 nabij zijn woonplaats. Het ongeval vond zondagmorgen plaats in dichte mist.

AssenLariksDe Lariks WestMoord, doodslag, overlijden
Getuigenoproep brandstichting Karel du Jardinstraat
7 uur en 17 minuten geleden

Amsterdam - Twee onbekende mannen hebben zondagavond 24 september getracht brand te stichten in een pand aan de Karel du Jardinstraat. De politie stelt een onderzoek in en vraagt getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken zich te melden via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Men kan ook beeldmateriaal ter beschikken aan de politie via het tipformulier.

AmsterdamStadsdeel ZuidNieuwe PijpBrand
Man gestoken met riek door buurman
7 uur en 25 minuten geleden

Kortgene - Een inwoner van Kortgene is maandag aangehouden voor zware mishandeling. Hij had vermoedelijk zijn buurman met een riek gestoken.

Noord-BevelandKortgeneKortgene-DorpMishandeling
Ladykiller in de bosjes
7 uur en 28 minuten geleden

Rotterdam - Dit weekend was het weer raak; de politie haalde vrijdag een airsoftwapen van straat en zondag een klein zilver vuurwapen, ook wel ladykiller genoemd. Niet alleen echte vuurwapens, ook nepwapens zijn verboden.

RotterdamRotterdam CentrumC.S. kwartierWapenbezit
Politie vindt vuurwapen na melding schoten en zoekt getuigen
7 uur en 30 minuten geleden

Rotterdam - Op de Gerrit Jan Mulderstraat is zondagavond rond tien uur een schot gelost. Er raakte niemand gewond. Agenten troffen een huls en een vuurwapen aan.

RotterdamDelfshavenNieuwe WestenSchietincident
Dronken automobilist aangehouden na verlaten plaats ongeval
8 uur en 15 minuten geleden

Wernhout - Zondag 24 september 2017 zijn omstreeks 16.50 uur zijn op de Kalmthoutsebaan twee dronken Poolse mannen (31 en 36 jaar) aangehouden ter zake de Wet op de Identificatieplicht, het rijden onder invloed en het verlaten van een plaats ongeval.

ZundertWernhoutVerspreide huizen Wernhout(Verkeers)ongeval
Wapen en drugs gevonden bij inval
8 uur en 21 minuten geleden

Oostburg - Bij een inval in twee woningen vanmorgen vroeg zijn drie verdachten aangehouden. Er werd een vuurwapen en drugs gevonden.

SluisOostburgVerspreide huizen OostburgDrugs
Aanhoudingen in onderzoek witwassen
8 uur en 39 minuten geleden

Bergeijk - Maandagochtend vroeg heeft de politie 4 mensen gearresteerd op verdenking van witwassen en/of voertuigcriminaliteit. Er zijn onder andere auto's, motoren en een boot inbeslaggenomen. Bij een van de huiszoekingen is een vuurwapen en een gasalarmpistool aangetroffen.

BergeijkBergeijkBergeyk-HofOplichting
Inwoner Geertruidenberg verdacht van drugs dealen
8 uur en 42 minuten geleden

Geertruidenberg - De politie heeft maandag 25 september 2017 omstreeks 04.00 uur op de Centraleweg een 21-jarige man uit Geertruidenberg aangehouden nadat in zijn auto diverse drugs waren aangetroffen.

GeertruidenbergGeertruidenbergVerspreide huizen GeertruidenbergDrugs
Verdachte van poging overval aangehouden
8 uur en 48 minuten geleden

Gouda - De politie hield zondag 24 september een 22-jarige man uit Amsterdam aan na een poging overval op een tankstation aan het Albert Plesmanplein.

GoudaBloemendaalBoerhaavekwartierOverval
Vuurwapen in woning
9 uur en 18 minuten geleden

Breda - De politie heeft vanmorgen in een woning in de wijk Haagse Beemden een vuurwapen aangetroffen. In het pand werd een 27-jarige Bredanaar als verdachte aangehouden.

BredaWapenbezit
Automobiliste rijdt door na inrijden op verkeersregelaars
9 uur en 46 minuten geleden

Amsterdam - Een automobiliste is zondagavond 24 september 2017 op de Postjesweg weggereden nadat zij tot drie keer toe had ingereden op drie verkeersregelaars. De verkeersregelaars raakten hierbij gewond. De auto is later die avond in Rotterdam staande gehouden. De inzittenden, een 28-jarige vrouw uit Rotterdam en een 26-jarige man uit Schiedam zijn aangehouden. De politie stelt een onderzoek in.

Amsterdam
Politie onderzoekt overval
9 uur en 50 minuten geleden

Tilburg - Een autowasserette aan de Ringbaan Zuid is zondag 24 september 2017 omstreeks 16.00 uur overvallen. De dader bedreigde een van de medewerkers met een mes. Hij heeft een nog onbekende geldbedrag buit gemaakt. Er werd een burgernetbericht met het signalement van de dader uitgedaan. Agenten hebben in de omgeving nog tevergeefs gezocht naar de dader.

TilburgOverval
Autobrand in Purmerend: getuigen gezocht
10 uur en 20 minuten geleden

Purmerend - De politie trof zondagnacht een brandende auto aan op het Tilburyplein.

PurmerendPurmer-NoordOverlanderstraat en omgevingBrand
Man zwaargewond bij ongeval Oudenbosch
11 uur en 1 minuten geleden

Oudenbosch - Een 74-jarige inwoner uit St. Willebrord is zondagavond zwaargewond geraakt bij een aanrijding. Hij was vermoedelijk op de vlucht voor de politie.

HalderbergeOudenboschAanrijding met letsel
Verdachte inbraak school aangehouden
11 uur en 18 minuten geleden

Den Bosch - Afgelopen nacht heeft de politie op de Troelstradreef een man gearresteerd die verdacht wordt van inbraak eerder vannacht in een schoolgebouw aan de Hofstedenlaan. Een alerte omwonende van de school had de politie gebeld omdat zij iemand zag inbreken.

's-HertogenboschMaaspoortAbdijenbuurtDiefstal
Drie uur controleren: 18 drankrijders
11 uur en 43 minuten geleden

Zandvoort, Bloemendaal - De politie heeft rondom de strandfeesten van Bloemendaal weggebruikers gecontroleerd op rijden onder invloed.

ZandvoortWijk 00Boulevard(Verkeers)ongeval

Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

© 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk