Steekpartij AZC Almere

Zaterdag 12 oktober 2013
Almere

Almere - Bij ruzie tussen bewoners van het asielzoekerscentrum is een man gewond geraakt. Een verdachte is aangehouden.

Vrijdagavond om 23.30 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een steekpartij in het asielzoekerscentrum. Bij een ruzie tussen twee bewoners heeft een 18-jarige man steekwonden opgelopen aan arm en rug maar was goed aanspreekbaar. Hij is voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. Een 24-jarige verdachte is aangehouden.Meer nieuws uit de omgeving

Almere - In de ochtend van donderdag 17 juli hielden agenten een verdachte aan op verdenking van aanranding. De recherche doet verder onderzoek en zoekt onder andere getuigen en de eigenaresse van een specifieke fiets.
Almere - Maandagavond 21 juli hielden agenten twee verdachten aan die zonnepanelen van het dak van een supermarkt wegnamen.
Almere - Een flatgebouw aan de Salsastraat is in de nacht van vrijdag 18 op zaterdag 19 juli ontruimd vanwege een uitslaande brand op het dak. Alle bewoners konden het gebouw ongedeerd verlaten.
Almere - Woensdagmiddag 16 juli heeft de politie een hennepplantage aangetroffen in de Stichtse Brug.
Almere - De sinds vorige week vermiste Almeerder is terecht.
Almere - Op dinsdag werden twee mannen aangehouden vanwege een verdachte situatie bij een woning.
Almere - Maandag 14 juli heeft de politie drie hennepkwekerijen ontmanteld op de Argonweg.
Almere - Op maandag 14 juli drong een politie arrestatieteam een woning aan de Eindhovenstraat binnen ter aanhouding van personen met vuurwapens.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01