Steekpartij AZC Almere

Zaterdag 12 oktober 2013
Almere

Almere - Bij ruzie tussen bewoners van het asielzoekerscentrum is een man gewond geraakt. Een verdachte is aangehouden.

Vrijdagavond om 23.30 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een steekpartij in het asielzoekerscentrum. Bij een ruzie tussen twee bewoners heeft een 18-jarige man steekwonden opgelopen aan arm en rug maar was goed aanspreekbaar. Hij is voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. Een 24-jarige verdachte is aangehouden.Meer nieuws uit de omgeving

Almere - Op zondag 26 april werd personeel van de Nederlandse Spoorwegen bedreigd en mishandeld door een man zonder vervoersbewijs. De politie hield de man aan.
Almere - De politie onderzoekt een schietincident dat plaatsvond op donderdag 23 april in een bedrijf aan de Vlotbrugweg. Er raakte niemand gewond.
Almere - Dankzij een alerte getuige heeft de politie in de nacht van dinsdag 21 op woensdag 22 april een inbreker kunnen aanhouden. Het gaat om een 21-jarige Amsterdammer. Twee andere verdachten wisten te ontkomen.
Almere - Op zondagavond 12 april is in een woning op de Bovenloop een conflict in de relationele sfeer tussen twee mannen uit de hand gelopen. Beiden zijn gewond geraakt en opgenomen in het ziekenhuis.
Almere - De politie heeft een 41-jarige man uit Almere aangehouden die verdachte wordt van het plegen van een straatroof.
Almere - Bij een vechtpartij tussen twee groepen jongeren zijn dinsdagmiddag 7 april twee jongens gewond geraakt. Het gaat om een twee Almeerders van 20 en 17 jaar. Twee verdachten zijn aangehouden, 16 en 17 jaar oud en eveneens afkomstig uit Almere.
Almere - Donderdag 2 april heeft de politie een man aangehouden die in de bus een andere man mishandelde.
Almere - Bij een controle van een growshop aan de Steurstraat, hield de politie donderdag 2 april twee verdachten aan. Onder andere kweekmateriaal werd in beslag genomen en vernietigd.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01