> 

Steekpartij AZC Almere

Zaterdag 12 oktober 2013
Almere

Almere - Bij ruzie tussen bewoners van het asielzoekerscentrum is een man gewond geraakt. Een verdachte is aangehouden.

Vrijdagavond om 23.30 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een steekpartij in het asielzoekerscentrum. Bij een ruzie tussen twee bewoners heeft een 18-jarige man steekwonden opgelopen aan arm en rug maar was goed aanspreekbaar. Hij is voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. Een 24-jarige verdachte is aangehouden.Meer nieuws uit de omgeving

Almere - In de nacht van donderdag 5 op vrijdag 6 mei heeft mogelijk een brandstichting plaatsgevonden in een bedrijfspand. De politie onderzoekt de zaak.
Almere - Donderdag 28 april hield het Verkeershandhavingsteam, in samenwerking met de Belastingdienst, een ANPR-controle op de Lesplaat.
Almere - Zondagavond 24 april hielden agenten een verdachte aan die had geprobeerd in te breken in een woning aan de Pinksterbloemweg.
Almere - Op donderdag 21 april werden twee mannen aangehouden, nadat zij vermoedelijk hadden geprobeerd in te breken bij een woning aan de Achterwerf.
Almere - De ervaring leert dat verspreiders van vals geld zich veelal richten op de aan- of verkoop van tweedehands goederen door particulieren. Dit kan gebeuren bij een aankoop via internet waarbij contant wordt afgerekend met de verkoper, maar ook bij de alom bekende “kleedjesmarkten”.
Almere - Zondagavond 17 april werden twee personen aangehouden die worden verdacht van onder andere diefstal babyvoeding uit een supermarkt aan het Geinplein.
Almere - Vrijdagochtend 15 april heeft de politie gezocht naar inbrekers die op de Paukenstraat hadden ingebroken. Ook op de Mozartweg werd ingebroken. Mogelijk door dezelfde personen.
Almere - Een echtpaar is dinsdagavond 12 april in hun woning aan het Sigmundplantsoen overvallen door twee onbekende mannen.
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Almere.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158