Steekpartij AZC Almere

Zaterdag 12 oktober 2013
Almere

Almere - Bij ruzie tussen bewoners van het asielzoekerscentrum is een man gewond geraakt. Een verdachte is aangehouden.

Vrijdagavond om 23.30 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een steekpartij in het asielzoekerscentrum. Bij een ruzie tussen twee bewoners heeft een 18-jarige man steekwonden opgelopen aan arm en rug maar was goed aanspreekbaar. Hij is voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. Een 24-jarige verdachte is aangehouden.Meer nieuws uit de omgeving

Almere - In de nacht van dinsdag 30 september op woensdag 1 oktober vond een inbraak plaats op de Klokkeluiderstraat. De politie heeft 28-jarige man uit Almere aangehouden.
Almere - Dinsdagochtend 30 september ontstond een aanrijding op de A27 waarbij drie auto’s betrokken waren. Twee personen raakten gewond.
Almere - Maandagochtend 29 september werd een vrouw beroofd van haar sieraden. De politie zoekt getuigen.
Almere - Tijdens een verkeerscontrole aan De Striptekenaar heeft de politie een 26-jarige man aangehouden op verdenking van het handelen in softdrugs. Een andere 26-jarige man is aangehouden omdat hij nog boete open had staan.
Almere - De politie hield zaterdagmiddag omstreeks 14.30 uur zeven verdachten aan, na de vondst van een hennepkwekerij in de Hildebrandstraat.
Almere - Donderdag 25 september heeft de politie aanhoudingen verricht in een horecagelegenheid aan de Vanillestraat.
Almere - In de nacht van dinsdag 23 op woensdag 24 september heeft de politie twee mannen aangehouden op verdenking van autodiefstal.
Almere - Op de kruising Contrabasweg – Piccolostraat heeft maandag 22 september een ernstige aanrijding plaatsgevonden waarbij een fietser zwaar gewond raakte.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01