Steekpartij AZC Almere

Zaterdag 12 oktober 2013
Almere

Almere - Bij ruzie tussen bewoners van het asielzoekerscentrum is een man gewond geraakt. Een verdachte is aangehouden.

Vrijdagavond om 23.30 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een steekpartij in het asielzoekerscentrum. Bij een ruzie tussen twee bewoners heeft een 18-jarige man steekwonden opgelopen aan arm en rug maar was goed aanspreekbaar. Hij is voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. Een 24-jarige verdachte is aangehouden.Meer nieuws uit de omgeving

Almere - Een 30-jarige Amsterdammer is in de nacht van vrijdag 15 op zaterdag 16 mei aangehouden wegens verboden wapenbezit. Omstreeks 03.40 uur kreeg de politie een melding van een horecagelegenheid aan de Grote Markt dat er vermoedelijk een vuurwapen zou zitten in een jas in de garderobe.
Almere - Bewoners van een woning aan de Beatlesweg werden in de nacht van vrijdag 15 op zaterdag 16 mei ruw uit hun slaap gewekt toen in hun woning werd ingebroken. Omstreeks 04.20 uur schrokken zij wakker van glasgerinkel.
Almere - Bij een eenzijdig ongeval op de Klarenbeekstraat is een 43-jarige bestuurder van een scooter gewond geraakt. De man ging omstreeks 21.30 uur door onbekende oorzaak onderuit en kwam ten val. In eerste instantie was hij niet aanspreekbaar.
Almere - Dinsdagavond 12 mei overvielen twee onbekende jongens een buschauffeur bij de halte Almere Kruidenwijk Oost. De recherche zoekt getuigen.
Almere - Een 60-jarige man uit Almere is maandagochtend 12 mei op de rotonde gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval.
Almere-Buiten - Bij oefeningen die de politie maandagmiddag en -avond 11 mei in Almere-Buiten hield, zijn de nepinbrekers aangehouden. Bij deze realistische oefening vroeg de politie via Burgernet medewerking van de inwoners bij de opsporing van inbrekers die betrapt waren bij een inbraak en waarvoor 1-1-2 gebeld was.
Almere - Op de Romeweg is maandagavond 11 mei een 25-jarige vrouw uit Almere beroofd door twee mannen.
Almere - Op de Waddendreef hebben agenten in de nacht van zondag op maandag 11 mei een 16-jarige jongen uit Almere aangehouden omdat hij zonder rijbewijs in een auto reed. De auto bleek ook gestolen te zijn.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01