> 

Steekpartij AZC Almere

Zaterdag 12 oktober 2013
Almere

Almere - Bij ruzie tussen bewoners van het asielzoekerscentrum is een man gewond geraakt. Een verdachte is aangehouden.

Vrijdagavond om 23.30 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een steekpartij in het asielzoekerscentrum. Bij een ruzie tussen twee bewoners heeft een 18-jarige man steekwonden opgelopen aan arm en rug maar was goed aanspreekbaar. Hij is voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. Een 24-jarige verdachte is aangehouden.Meer nieuws uit de omgeving

Almere - De politie heeft op donderdag 1 oktober in een pan aan de Wisselweg vier 16-jarige jongens aangehouden op verdenking van inbraak en vernieling.
Almere - De politie zoekt getuigen die iets hebben gezien van de overval op 3 juli dit jaar op een filiaal van de Wibra aan het Plein. In het regionale opsporingsprogramma Bureau Flevoland op Omroep Flevoland is woensdag 30 september een compositietekening van de overvaller getoond.
Almere - Naar aanleiding van het incident op 12 juli waarbij een agent op de motor in Almere een verdachte geboeid liet meelopen, is een intern onderzoek opgestart.
Almere - Op dinsdagavond 29 september werd een jongen beroofd van zijn telefoon. De politie zoekt getuigen.
Almere - De politie heeft zondagmiddag 27 september een verdachte aangehouden voor een overval op een winkel aan de Wipmolenweg.
Almere - Op woensdag 23 september werden twee verdachten aangehouden, nadat zij op gewelddadige wijze een straatroof hadden gepleegd.
Almere - Zondag 6 september werd een 11-jarige jongen beroofd op de Lingestraat. De politie zoekt getuigen.
Almere - Dinsdag 8 september besteedt het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht aandacht aan een schietincident in een bedrijf op de Vlotbrugweg. De daders zijn nog niet aangehouden en aan de hand van een reconstructie van het voorval hoopt de recherche nieuwe informatie binnen te krijgen.
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Almere.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158