> 

Steekpartij AZC Almere

Zaterdag 12 oktober 2013
Almere

Almere - Bij ruzie tussen bewoners van het asielzoekerscentrum is een man gewond geraakt. Een verdachte is aangehouden.

Vrijdagavond om 23.30 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een steekpartij in het asielzoekerscentrum. Bij een ruzie tussen twee bewoners heeft een 18-jarige man steekwonden opgelopen aan arm en rug maar was goed aanspreekbaar. Hij is voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. Een 24-jarige verdachte is aangehouden.Meer nieuws uit de omgeving

Almere - Vrijdag 24 juni heeft de politie een 14-jarige jongen aangehouden vanwege het gooien van een voorwerp naar een bus op woensdag 22 juni.
Almere - Woensdagavond 22 juni vernielden jongeren op de Kampenweg de ruit van een bus. De politie stelt een onderzoek in en zoekt getuigen.
Almere - De politie heeft een zes aangiftes van inbraak in voertuigen opgenomen. De inbraken werden in de nacht van zaterdag 14 mei tot en met vrijdag 17 juni gepleegd in de Stripheldenbuurt.
Almere - De recherche heeft na onderzoek twee verdachten aangehouden voor het plegen van vernielingen van servicebussen van Connexxion.
Almere - In de afgelopen twee tot drie weken hebben oplichters een nieuwe manier gevonden van het misbruiken van de Rabobank app. Ze nemen contact op met aanbieders van een auto (veelal via Marktplaats), gaan daar heen en doen alsof ze het geld overmaken.
Almere - Op woensdag 15 juni rond 14.00 uur kreeg de politie de melding dat de ruit van een lijnbus was vernield op de Kruierstraat. Ter plaatse bleek dat twee mannen probeerden de wegrijdende bus te halen, maar daar niet in slaagden. Een van hen gaf daarbij een klap tegen de ruit die hierdoor brak.
Almere - In de nacht van dinsdag 7 juni op woensdag 8 juni werd een buschauffeur beroofd op de Oldewierde. De verdachten wisten met buit te ontkomen.
Almere - De politie heeft zondagmiddag 5 juni een 28-jarige inwoner van Lelystad aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een conductrice te hebben bedreigd en beledigd.
Ongeveer een op de acht lessen op de middelbare school wordt gegeven door iemand die daar niet het ...
Per jaar overlijden er in Nederland ongeveer 38.000 mensen aan hart- en vaatziekten. In diverse reg...
Als het aan de VVD ligt, betalen huurders in alle Nederlandse gemeenten voortaan rioolheffing. Dat ...
Wonen er veel of weinig misdaadverdachten in jouw gemeente? Bekijk op onze kaart hoeveel mensen van...
Het aantal Polen in Nederland groeit. Op dit moment zijn er meer geboren Polen dan geboren Antillia...
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Almere.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158