Steekpartij AZC Almere

Zaterdag 12 oktober 2013
Almere

Almere - Bij ruzie tussen bewoners van het asielzoekerscentrum is een man gewond geraakt. Een verdachte is aangehouden.

Vrijdagavond om 23.30 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een steekpartij in het asielzoekerscentrum. Bij een ruzie tussen twee bewoners heeft een 18-jarige man steekwonden opgelopen aan arm en rug maar was goed aanspreekbaar. Hij is voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. Een 24-jarige verdachte is aangehouden.Meer nieuws uit de omgeving

Almere - Vrijdagavond 19 december hielden agenten een verdachte aan die betrapt werd op het inbreken in een bedrijf aan het Zeistpad.
Almere - Een bewoner van de Seizoenenbuurt zag, vrijdagochtend vroeg, tot haar verbazing haar eigen personenauto wegrijden.
Almere - Een 47-jarige man uit Almere is donderdag 18 december op heterdaad betrapt toen hij koper wilde stelen op een bouwterrein aan de Markt.
Almere - Een 19-jarige Almeerder is woensdagmiddag aangehouden na een handgemeen met buspersoneel. Aanleiding was het vermoeden dat hij had betaald met vals geld.
Almere - Drie mannen en een vrouw zijn in de nacht van woensdag 17 op donderdag 18 december aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij handel in drugs. Het gaat om drie Almeerders van 22, 23 en 26 jaar en een 23-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats.
Almere - Dinsdagavond 16 december zag een oplettende getuige hoe twee mannen met een scooter aan het slepen waren en schakelde de politie in. Een verdachte kon worden aangehouden, de scooter bleek gestolen.
Almere - In de nacht van maandag 15 op dinsdag 16 december heeft de politie een man aangehouden omdat hij geld had gestolen in een amusementshal in Almere.
Almere - Op maandag 15 december vond een straatroof plaats aan de Johannes Vermeerstraat. De verdachten zijn gevlucht.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01