Steekpartij AZC Almere

Zaterdag 12 oktober 2013
Almere

Almere - Bij ruzie tussen bewoners van het asielzoekerscentrum is een man gewond geraakt. Een verdachte is aangehouden.

Vrijdagavond om 23.30 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een steekpartij in het asielzoekerscentrum. Bij een ruzie tussen twee bewoners heeft een 18-jarige man steekwonden opgelopen aan arm en rug maar was goed aanspreekbaar. Hij is voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. Een 24-jarige verdachte is aangehouden.Meer nieuws uit de omgeving

Almere - Dinsdagochtend 10 februari probeerden twee mannen dure versterkers te stelen uit een winkel aan de Brouwerstraat. Dit lukte niet en de daders vluchtten op een witte scooter weg. Politie laat morgen, dinsdag 31 maart, in Opsporing Verzocht de beelden zien van de gevluchte daders en roept getuigen op zich te melden.
Almere - Vrijdagmiddag 27 maart ontstond een frontale aanrijding tussen twee auto’s op de Waterlandseweg. Drie personen raakten gewond.
Almere - In de vroege ochtend van zaterdag 28 maart werd een vrouw beroofd van haar tas. De politie zoekt getuigen.
Almere-Stad - De politie organiseerde woensdag 25 maart gedurende de avonduren een grote verkeerscontrole aan de Veluwezoom in Almere-Stad. Deze grootschalige verkeerscontrole werd georganiseerd in samenwerking met de Belastingdienst en diverse eenheden van de politie.
Almere - De politie heeft donderdagavond 26 maart, een brom- en snorfietsencontrole gehouden op de Stedendreef in Almere. Door agenten werden in totaal 106 brom- en snorfietsers naar een parkeerplaats gebracht en gecontroleerd.
Almere - Dinsdagmiddag 17 maart werd een conductrice bedreigd door twee vrouwen op station Almere Centrum. De politie zoekt getuigen.
Almere - Zaterdagmiddag 21 maart is een lijnbus van de weg geraakt. Dit gebeurde rond 16.00 uur op de Tuinderswerf. Een van de passagiers, een39-jarige vrouw uit Almere, is met nekklachten naar een ziekenhuis gebracht. De chauffeur en de overige twee passagiers bleven ongedeerd. De Verkeersongevallendienst van de politie doet onderzoek naar dit ongeval.
Almere - Donderdagvond 19 maart hebben twee onbekende mannen een snackbar aan de C. van Eesterenplein overvallen.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01