> 

Steekpartij AZC Almere

Zaterdag 12 oktober 2013
Almere

Almere - Bij ruzie tussen bewoners van het asielzoekerscentrum is een man gewond geraakt. Een verdachte is aangehouden.

Vrijdagavond om 23.30 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een steekpartij in het asielzoekerscentrum. Bij een ruzie tussen twee bewoners heeft een 18-jarige man steekwonden opgelopen aan arm en rug maar was goed aanspreekbaar. Hij is voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. Een 24-jarige verdachte is aangehouden.Meer nieuws uit de omgeving

Almere - Bij een grootschalige verkeersactie in Almere heeft de politie uitgebreid gecontroleerd op verschillende onderdelen van weggebruikers.
Almere - Zondagmiddag 23 augustus werd door cameratoezicht gezien dat een jongen geslagen en mogelijk beroofd werd door een groepje jongens. De verdachten konden worden aangehouden.
Almere - Op maandagmiddag 17 augustus vond bij station Parkwijk een aanrijding plaats tussen een lijnbus en een scooter. De scooterrijder raakte daarbij gewond aan zijn arm.
Almere - Op zaterdagavond 15 augustus is op station Almere Centrum een 47-jarige man uit Ede aangehouden. De man had geen geldig vervoersbewijs. Tijdens het uitschrijven van de uitstel van betaling en een wettelijke 35 euro boete door de NS-medewerker werd de Edenaar vervelend. Hij weigerde aanwijzingen van het personeel op te volgen en belemmerde het werk van de NS-medewerker door hem op zijn hand te slaan. Hierop is de Edenaar aangehouden.
Almere - In de vroege ochtend van zondag 16 augustus controleerde de politie op de snelweg A6 bij Almere Poort een 51-jarige bestuurder uit Amsterdam. De kentekenhouder werd gezocht voor een openstaande boete van 1176 euro. Bij niet te betalen mocht zeven dagen gijzeling worden toegepast, waarna alsnog het boete bedrag moet worden betaald. De man gaf aan zelf het boetebedrag niet te kunnen betalen, maar werd gered door zijn passagier. Deze man wilde hem het bedrag voorschieten. Het bedrag is ter plaatse gepind, waarna de heren hun weg konden vervolgen.
Almere - Een 23-jarige man uit Almere is op zaterdag 15 augustus voor fietsdiefstal aangehouden. Hij stal een geprepareerde politiefiets ook wel bekend als lokfiets. De politiefiets was geplaatst op het Baltimoreplein ter hoogte van het spoorviaduct.
Almere - Een 31-jarige man raakte zwaar gewond bij een steekincident in een woning aan het Barneveldpad.
Almere - De man waar meerdere politie-eenheden woensdagavond 12 augustus naar zochten, omdat hij met een vuurwapen zou lopen in de omgeving van de Marken en de Grienden, is aangehouden.
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Almere.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01