> 

Steekpartij AZC Almere

Zaterdag 12 oktober 2013
Almere

Almere - Bij ruzie tussen bewoners van het asielzoekerscentrum is een man gewond geraakt. Een verdachte is aangehouden.

Vrijdagavond om 23.30 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een steekpartij in het asielzoekerscentrum. Bij een ruzie tussen twee bewoners heeft een 18-jarige man steekwonden opgelopen aan arm en rug maar was goed aanspreekbaar. Hij is voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. Een 24-jarige verdachte is aangehouden.Meer nieuws uit de omgeving

Almere - Sinds juni 2015 heeft de politie in Almere negen aangiftes opgenomen van factuurfraude. De recherche heeft de zaak in onderzoek en geeft preventietips om deze vorm van fraude te voorkomen.
Almere - Vrijdagmiddag 31 juli vond een overval plaats op een winkel aan het Noordeinde. De vermoedelijke dader werd snel daarna aangehouden aan de Staakmolenstraat.
Almere - De politie heeft in de nacht van woensdag 29 op donderdag 30 juli een vrouw aangehouden, omdat zij onder invloed in haar auto reed. De politie trof acht kinderen in de auto aan.
Almere - In de nacht van zaterdag 25 juli op zondag 26 juli vond op de Rijksweg A6 bij hectometerpaal 56.4 een ernstig ongeval met meerdere auto’s plaats. Eén van de inzittenden raakte bekneld en moest door de brandweer worden bevrijd.
Almere - Op donderdagavond 23 juli 2015 heeft de politie op station Almere Poort een 28-jarige man aangehouden. De man zonder vaste woon- of verblijfplaats stond gesignaleerd voor het betalen van een schadevergoeding na een mishandeling. Daarnaast had hij nog een veroordeling op zijn naam staan voor het betalen van 787 euro voor meerdere keren zwartrijden in de trein.
Almere - Op dinsdagavond 21 juli reden een personenauto en snorfiets tegen elkaar aan op de Griend. De bestuurder van de snorfiets had teveel gedronken.
Almere - In de nacht van dinsdag 21 juli op woensdag 22 juli probeerde men bij een woning op de Comorenstraat in te breken. De politie heeft twee van de vier mogelijk betrokken verdachten aangehouden.
Almere - In de nacht van dinsdag 21 juli op woensdag 22 juli vond op de Parkwijklaan een beroving plaats. De verdachte werd korte tijd later aangehouden.
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Almere.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01