> 

Steekpartij AZC Almere

Zaterdag 12 oktober 2013
Almere

Almere - Bij ruzie tussen bewoners van het asielzoekerscentrum is een man gewond geraakt. Een verdachte is aangehouden.

Vrijdagavond om 23.30 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een steekpartij in het asielzoekerscentrum. Bij een ruzie tussen twee bewoners heeft een 18-jarige man steekwonden opgelopen aan arm en rug maar was goed aanspreekbaar. Hij is voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. Een 24-jarige verdachte is aangehouden.Meer nieuws uit de omgeving

Almere - Op woensdag 22 februari werd een verdachte aangehouden die kort daarvoor een straatroof had gepleegd. Tijdens de aanhouding waren er wat ongeregeldheden.
Almere - Een bewoner van de Jaagmeent is woensdagavond 15 februari gewond geraakt bij een woningoverval. De recherche heeft de overval in onderzoek en roept getuigen op zich te melden.
Almere - Dinsdagmiddag 14 februari werd een bewoonster aan de Kimwierde slachtoffer van een poging beroving in haar woning. De recherche zoekt getuigen.
Almere - Een man werd dinsdag 14 februari met geweld bestolen op de Brongouw. Hij werd op straat gevonden met letsel aan zijn hoofd. De verdachte ging ervandoor met de auto van het slachtoffer.
Almere - In de nacht van woensdag 8 op donderdag 9 februari werd een taxichauffeur door drie onbekende mannen geslagen en beroofd van zijn geld. De mannen zijn lopend gevlucht in de richting van de Regenboogbuurt en de Bloemenbuurt. De recherche roept getuigen op zich te melden.
Almere - Maandagmiddag 23 januari ontstond er een verkeersruzie op de Spoordreef in Almere. Een 56-jarige bestuurder deed aangifte nadat hij mishandeld werd door een andere automobilist. De recherche roept getuigen op zich te melden.
Almere - De politie is op zoek naar getuigen van een zware mishandeling van een 18-jarige vrouw uit Almere op donderdag 26 januari. De vrouw werd op de Schilderhof belaagd door een onbekende man. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen.
Almere - Op woensdag 1 februari vonden twee berovingen plaats. Beide slachtoffers raakten hun telefoon kwijt.
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Almere.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158