> 

Steekpartij AZC Almere

Zaterdag 12 oktober 2013
Almere

Almere - Bij ruzie tussen bewoners van het asielzoekerscentrum is een man gewond geraakt. Een verdachte is aangehouden.

Vrijdagavond om 23.30 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een steekpartij in het asielzoekerscentrum. Bij een ruzie tussen twee bewoners heeft een 18-jarige man steekwonden opgelopen aan arm en rug maar was goed aanspreekbaar. Hij is voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. Een 24-jarige verdachte is aangehouden.Meer nieuws uit de omgeving

Almere - De politie heeft op dinsdag 9 februari een grote hennepkwekerij ontmanteld in een pand aan De Steiger. Twee verdachten zijn aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de kwekerij.
Almere - Vrijdagavond 5 februari werd een 18-jarige man mishandeld en beroofd op het station Oostvaardersplassen. De politie zoekt getuigen.
Almere - Dinsdagmiddag 2 februari heeft er een steekincident plaatsgevonden op het AZC aan de Hordeloop. Hierbij is een 40-jarige man gewond geraakt.
Almere - In de nacht zondag 31 januari op maandag 1 februari zijn twee woninginbrekers op heterdaad betrapt op Hans Andreusstraat.
Almere - De politie doet onderzoek naar een overval en zoekt getuigen.
Almere - Woensdagochtend 27 januari hield de recherche twee verdachten aan voor een gewelddadige straatroof op de Bunuellaan van 15 januari 2016.
Almere - Zondagmiddag 24 januari raakte een 23-jarige man uit Almere gewond bij een steekincident.
Almere - Op woensdag 20 januari is bij een ruzie tussen twee personen een man gewond geraakt aan zijn hand. De twee mannen zijn beide aangehouden.
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Almere.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158