Steekpartij AZC Almere

Zaterdag 12 oktober 2013
Almere

Almere - Bij ruzie tussen bewoners van het asielzoekerscentrum is een man gewond geraakt. Een verdachte is aangehouden.

Vrijdagavond om 23.30 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een steekpartij in het asielzoekerscentrum. Bij een ruzie tussen twee bewoners heeft een 18-jarige man steekwonden opgelopen aan arm en rug maar was goed aanspreekbaar. Hij is voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. Een 24-jarige verdachte is aangehouden.Meer nieuws uit de omgeving

Almere - Donderdag 16 oktober werd een 54-jarige vrouw beroofd op de Goedewerf. De politie zoekt getuigen.
Almere - Op donderdag 16 oktober vond een plofkraak plaats op een geldinstelling aan de Marktgracht. Men heeft met gebruikmaking van gas een ontploffing veroorzaakt, waardoor schade ontstond aan de geldautomaat en de gevel van het bankgebouw.
Almere - Een 19-jarige man heeft een straatrover van zich afgeslagen waarop deze er onverrichte zake vandoor ging op een scooter.
Almere - Jongen grist portemonnee uit broekzak.
Almere - 57-jarige Almeerder slachtoffer straatroof Bataviastraat.
Almere - Vrijdag 10 oktober heeft de politie 179 voertuigen gecontroleerd bij het Almeerderzand.
Almere - Op woensdag 8 oktober, om 21.36 uur, kreeg de politie een melding dat er aan de Minellistraat een vechtpartij tussen 3 mannen gaande zou zijn.
Almere - Op woensdag 8 oktober zijn vier mannen aangehouden op de Sonia Gaskellstraat. Zij worden ervan verdacht betrokken te zijn bij een daar aangetroffen hennepkwekerij. Bij de aanhoudingen raakten twee agenten gewond.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01