Steekpartij AZC Almere

Zaterdag 12 oktober 2013
Almere

Almere - Bij ruzie tussen bewoners van het asielzoekerscentrum is een man gewond geraakt. Een verdachte is aangehouden.

Vrijdagavond om 23.30 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een steekpartij in het asielzoekerscentrum. Bij een ruzie tussen twee bewoners heeft een 18-jarige man steekwonden opgelopen aan arm en rug maar was goed aanspreekbaar. Hij is voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. Een 24-jarige verdachte is aangehouden.Meer nieuws uit de omgeving

Almere - Op zaterdagochtend werd een plofkraak gepleegd. Het is nog onbekend of er geld is weggenomen.
Almere - Op woensdagmiddag werd een man aangehouden omdat hij een hoeveelheid verdovende middelen in zijn bezit had.
Almere - Bij een supermarkt op de Markenlaan zijn in de week van zondag 13 juli tot en met vrijdag 18 juli meerdere zonnepanelen ontvreemd vanaf het dak. De politie zoekt getuigen van deze diefstal.
Almere - In de ochtend van donderdag 17 juli hielden agenten een verdachte aan op verdenking van aanranding. De recherche doet verder onderzoek en zoekt onder andere getuigen en de eigenaresse van een specifieke fiets.
Almere - Maandagavond 21 juli hielden agenten twee verdachten aan die zonnepanelen van het dak van een supermarkt wegnamen.
Almere - Een flatgebouw aan de Salsastraat is in de nacht van vrijdag 18 op zaterdag 19 juli ontruimd vanwege een uitslaande brand op het dak. Alle bewoners konden het gebouw ongedeerd verlaten.
Almere - Woensdagmiddag 16 juli heeft de politie een hennepplantage aangetroffen in de Stichtse Brug.
Almere - De sinds vorige week vermiste Almeerder is terecht.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01