> 

Steekpartij AZC Almere

Zaterdag 12 oktober 2013
Almere

Almere - Bij ruzie tussen bewoners van het asielzoekerscentrum is een man gewond geraakt. Een verdachte is aangehouden.

Vrijdagavond om 23.30 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een steekpartij in het asielzoekerscentrum. Bij een ruzie tussen twee bewoners heeft een 18-jarige man steekwonden opgelopen aan arm en rug maar was goed aanspreekbaar. Hij is voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. Een 24-jarige verdachte is aangehouden.Meer nieuws uit de omgeving

Almere - Rond middernacht werd bij station Oostvaarders aan de Laan der VOC een beroving gepleegd. Het slachtoffer raakte meerdere bezittingen kwijt.
Almere - Er zijn nieuwe ontwikkelingen in het onderzoek naar het schietincident van maandag 2 januari 2017 dat plaatsvond op de Cornelis Matelieffstraat. Bij dit schietincident raakte een 30-jarige Amsterdammer gewond.
Almere - Zaterdagmiddag 7 januari werd bij een woningbrand op de Salsastraat het dode lichaam van de 71-jarige bewoner aangetroffen. Uit onderzoek is gebleken dat er geen sprake is van een misdrijf.
Almere - Zaterdagavond 7 januari is een bewoner gewond geraakt bij een woningoverval op de Doddegrasweg. De recherche heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen.
Almere - In het onderzoek naar de dood van een 83-jarige Almeerder is nieuwe informatie naar voren gekomen. De recherche zoekt de melder van een anonieme tip.
Almere - Maandag 2 januari raakte een jongen gewond door vuurwerk. Dit zou zijn gebeurd nadat een groep jongens vuurwerk naar hem en een vriendje had gegooid. Het blijkt nu dat de vriendjes zelf met vuurwerk hadden gespeeld.
Almere - Maandagavond 2 januari kon een verdachte aangehouden worden op verdenking van een straatroof bij bushalte De Wierden.
Almere - Maandagmiddag 2 januari werd in een trein een man aangehouden die een vrouw had bedreigd met een steekwapen.
Groeit of krimpt de bevolking in jouw gemeente? En komen er de komende 24 jaar veel ouderen of juis...
Kanker is over het hele land gezien doodsoorzaak nummer één. Opvallend is dat de ziekte in de ene g...
Max en Tijger zijn landelijk het populairst, maar staan deze namen ook in jouw gemeente bovenaan? B...
Het gaat slecht met de doorstroom van asielzoekers die een verblijfsvergunning hebben gekregen. Het...
Ongeveer een op de acht lessen op de middelbare school wordt gegeven door iemand die daar niet het ...
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Almere.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158