> 

Steekpartij AZC Almere

Zaterdag 12 oktober 2013
Almere

Almere - Bij ruzie tussen bewoners van het asielzoekerscentrum is een man gewond geraakt. Een verdachte is aangehouden.

Vrijdagavond om 23.30 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een steekpartij in het asielzoekerscentrum. Bij een ruzie tussen twee bewoners heeft een 18-jarige man steekwonden opgelopen aan arm en rug maar was goed aanspreekbaar. Hij is voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. Een 24-jarige verdachte is aangehouden.Meer nieuws uit de omgeving

Almere - Maandagochtend 30 november vond een inbraak plaats in een bedrijfspand aan de Bostonweg. De recherche is nog opzoek naar getuigen.
Almere - Woensdagmiddag 25 november werden twee bewoners van een woning aan de Woestduijnstraat overvallen door twee onbekende mannen. De recherche zoekt getuigen.
Almere - Op woensdag 25 november vond een beroving plaats op het Penseelpad. Een track-en-trace applicatie op de gestolen telefoon leidde de agenten naar de verdachte.
Almere - Zondagavond 22 november hebben twee personen ingebroken bij een sportvereniging aan het Rie Mastenbroeksportpark. De politie zoekt getuigen.
Almere - Zondagavond 22 november is een 24-jarige vrouw door twee mannen overvallen aan de Pijlrogstraat.
Almere - Donderdagmiddag 19 november is op het Insulindeplein een bloemenwinkel overvallen. Bij de overval raakte niemand gewond.
Almere - Op vrijdag 6 november bracht de politie een persbericht naar buiten over een straatroof die had plaatsgevonden op donderdagmiddag 5 november op de Schrijverstraat. Uit het onderzoek door de politie is gebleken dat het slachtoffer een valse aangifte heeft gedaan.
Almere - In de nacht van dinsdag 17 op woensdag 18 november werd een hennepkwekerij ontdekt in een woning aan de Arturo Toscaninistraat. De kwekerij werd ontruimd.
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Almere.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158