Nieuws
Faillissementen
Hulpdiensten
Woningen
Bedrijven
Vergunningen

Steekpartij AZC Almere

Zaterdag 12 oktober 2013
Almere

Almere - Bij ruzie tussen bewoners van het asielzoekerscentrum is een man gewond geraakt. Een verdachte is aangehouden.

Vrijdagavond om 23.30 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een steekpartij in het asielzoekerscentrum. Bij een ruzie tussen twee bewoners heeft een 18-jarige man steekwonden opgelopen aan arm en rug maar was goed aanspreekbaar. Hij is voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. Een 24-jarige verdachte is aangehouden.Meer nieuws uit de omgeving

Almere - Op woensdag 27 augustus hield de politie een grote verkeerscontrole op de Polderdreef. Tijdens de controle reed een automoblist in op een politieagent.
Almere - Maandag 25 augustus heeft de politie 21 scooterkentekens in beslag genomen tijdens een scootercontrole.
Almere - Maandag 25 augustus heeft de politie twee helers aangehouden. Beiden werden betrapt met een gestolen fiets.
Almere - Zondagmiddag 24 augustus rond 16.45 uur heeft de beveiliger van een winkel aan de Diagonaal twee verdachtes aangehouden voor het plegen van verschillende winkeldiefstallen.
Almere - Op zondag 24 augustus heeft de politie een 32-jarige inwoner van Gendringen aangehouden op verdenking van heling.
Almere - Op de Rijksweg A6, ter hoogte van de kruising met de A27, is zondagochtend 24 augustus een auto tegen een brug aangereden en vervolgens over de kop geslagen. De passagier liep onbekend letsel op en is overgebracht naar een specialistisch ziekenhuis; de bestuurder werd voor controle meegenomen naar het lokale ziekenhuis.
Almere - Een 26-jarige man uit Almere is vrijdagavond 22 augustus aangehouden op verdenking van verboden wapenbezit. Omstreeks 21.00 uur kreeg de politie een melding dat iemand op het Festivalplein een schot in de lucht zou hebben gelost met een vuurwapen.
Almere - In de nacht van donderdag 21 op vrijdag 22 augustus heeft een autobrand plaatsgevonden op de Wipmolenweg. Twee auto’s raakte hierbij beschadigd.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01