Steekpartij AZC Almere

Zaterdag 12 oktober 2013
Almere

Almere - Bij ruzie tussen bewoners van het asielzoekerscentrum is een man gewond geraakt. Een verdachte is aangehouden.

Vrijdagavond om 23.30 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een steekpartij in het asielzoekerscentrum. Bij een ruzie tussen twee bewoners heeft een 18-jarige man steekwonden opgelopen aan arm en rug maar was goed aanspreekbaar. Hij is voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. Een 24-jarige verdachte is aangehouden.Meer nieuws uit de omgeving

Almere - Maandag 15 september werd geprobeerd een 32-jarige man te beroven op de Marco Poloroute. De politie zoekt getuigen.
Almere - Maandag 15 september vond een aanrijding plaats op de Vogelweg.
Almere - Zondagochtend 14 september heeft de politie, met behulp van getuigen, twee verdachten aan kunnen houden aan de Grote Markt.
Almere - Vrijdagavond 12 september vond een poging woningoverval plaats aan de Darja Collinstraat. De politie zoekt getuigen.
Almere - Donderdag 11 september werd geprobeerd een jongen te beroven op de Heliumweg. De politie zoekt getuigen.
Almere - In de nacht van donderdag 11 op vrijdag 12 september heeft de politie een man aangehouden die een vuurwapen bij zich had.
Almere - De politie heeft in de nacht van woensdag 10 op donderdag 11 september een 18-jarige vrouw aangehouden omdat zij mogelijk betrokken is bij het stelen van een bromfiets.
Almere - Op dinsdagavond 9 september werd een brand gemeld aan de Lange Wetering.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01