> 

Steekpartij AZC Almere

Zaterdag 12 oktober 2013
Almere

Almere - Bij ruzie tussen bewoners van het asielzoekerscentrum is een man gewond geraakt. Een verdachte is aangehouden.

Vrijdagavond om 23.30 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een steekpartij in het asielzoekerscentrum. Bij een ruzie tussen twee bewoners heeft een 18-jarige man steekwonden opgelopen aan arm en rug maar was goed aanspreekbaar. Hij is voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. Een 24-jarige verdachte is aangehouden.Meer nieuws uit de omgeving

Almere - Op dinsdag 19 juli rond 18.25 uur kregen de hulpdiensten de melding dat er in het water bij de Johnsonbrug nabij de Lagevaart een meisje te water was geraakt.
Almere - Zondagmiddag 17 juli beroofden twee mannen een vrouw aan het Spoorbaanpad. De recherche zoekt getuigen.
Almere - In een bedrijfspand aan de Dukdalfweg troffen agenten dinsdag 12 juli een hennepkwekerij met duizenden hennepplanten aan. Vijf verdachten konden worden aangehouden.
Almere - Dinsdagmiddag 12 juli bekeurden agenten een man op het Busplein die even daarvoor tegen de deur van een bus had geslagen en op de voorruit had gespuugd.
Almere - Woensdagavond13 juli is een 29-jarige vrouw ernstig gewond geraakt bij een val van een balkon. De vrouw belandde op het Stadhuisplein en werd met spoed overgebracht naar een specialistisch ziekenhuis.
Almere - Op donderdag 14 juli heeft de politie een 16-jarige inwoner van Almere aangehouden voor de vernieling van een busruit op woensdag 15 juni.
Almere - Op zondag 10 juli rond 03.10 uur kreeg de politie de melding dat er schoten waren gehoord in een parkeergarage aan de Cinemadreef.
Almere - In de nacht van zaterdag 9 juli op zondag 10 juli kreeg de politie de melding dat de ruit van een Abri werd vernield op het Baltimoreplein.
Ongeveer de helft van alle examenkandidaten voor het rijexamen met de auto slaagt. De verschillen z...
Het gaat slecht met de doorstroom van asielzoekers die een verblijfsvergunning hebben gekregen. Het...
Ongeveer een op de acht lessen op de middelbare school wordt gegeven door iemand die daar niet het ...
Per jaar overlijden er in Nederland ongeveer 38.000 mensen aan hart- en vaatziekten. In diverse reg...
Als het aan de VVD ligt, betalen huurders in alle Nederlandse gemeenten voortaan rioolheffing. Dat ...
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Almere.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158