> 

Steekpartij AZC Almere

Zaterdag 12 oktober 2013
Almere

Almere - Bij ruzie tussen bewoners van het asielzoekerscentrum is een man gewond geraakt. Een verdachte is aangehouden.

Vrijdagavond om 23.30 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een steekpartij in het asielzoekerscentrum. Bij een ruzie tussen twee bewoners heeft een 18-jarige man steekwonden opgelopen aan arm en rug maar was goed aanspreekbaar. Hij is voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. Een 24-jarige verdachte is aangehouden.Meer nieuws uit de omgeving

Almere - Vrijdagochtend rond 09.30 uur is een vestiging van de Wibra aan het Plein in Almere-Haven overvallen.
Almere - De politie heeft donderdagmiddag 2 juli een 33-jarige man en 24-jarige vrouw uit Almere aangehouden. De twee worden verdacht van mishandeling, belediging en openlijk geweld tegen een beveiligingsmedewerker van de NS op station Almere Centrum.
Almere - Woensdag zijn twee Almeerders aangehouden op verdenking van handel in en bezit van verdovende middelen.
Almere - Twee onbekende mannen pleegden zondagavond een woningoveral aan de Palingweg. De politie is een onderzoek gestart.
Almere - Op dinsdagavond 23 juni rond 17:30 uur zijn twee tieners op het Velsenpad door een groepje van vijf andere tieners aangesproken.
Almere - Dinsdag 23 juni heeft de politie een vrouw aangehouden die verdacht wordt van mishandeling in een lijnbus op 22 juni.
Almere - Twee mannen van 20 en 31 jaar uit Almere zijn zondag 21 juni aanhouden. Zij worden verdacht van het feit dat zij met geweld kleding en een fiets van een 29-jarige man uit Emmeloord wisten buit te maken.
Almere - Op vrijdagavond 19 juni is een 17-jarige jongen op het Burgerspad beroofd van zijn bezittingen.
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Almere.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01