Steekpartij AZC Almere

Zaterdag 12 oktober 2013
Almere

Almere - Bij ruzie tussen bewoners van het asielzoekerscentrum is een man gewond geraakt. Een verdachte is aangehouden.

Vrijdagavond om 23.30 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een steekpartij in het asielzoekerscentrum. Bij een ruzie tussen twee bewoners heeft een 18-jarige man steekwonden opgelopen aan arm en rug maar was goed aanspreekbaar. Hij is voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. Een 24-jarige verdachte is aangehouden.Meer nieuws uit de omgeving

Almere - Woensdagochtend 4 maart werd een 17-jarige jongen van zijn fiets getrokken door een onbekende jongen die probeerde de telefoon van het slachtoffer te stelen.
Almere - De politie is op zoek naar getuigen van een overval op de Rotterdamweg. Maandagochtend 2 maart rond 11.00 uur kwamen twee gemaskerde mannen de shop van het tankstation binnen en bedreigden het aanwezige personeel met een mes.
Almere - Dinsdagochtend 3 maart heeft de politie twee mannen aangehouden in een auto op de John Coltranestraat.
Almere - Een jonge vrouw uit Almere is zaterdagavond rond 21.45 uur slachtoffer geworden van een straatroof op de Herfststraat in Almere Buiten.
Almere - Bij een papos actie hebben agenten vrijdagavond 27 februari om 21.30 uur drie verdachten aangehouden in een woning aan de Edestraat. Twee agenten raakten hierbij lichtgewond.
Almere - Op maandag 26 januari heeft een groep meisjes en één jongen twee keer meisjes mishandeld. De politie zoekt getuigen.
Almere - Op zondagavond 1 februari werd een jongen op straat beroofd en geslagen. De politie zoekt getuigen.
Almere - Een 56-jarige man uit Almere is vrijdag 30 januari aangehouden omdat hij uit frustratie op agenten probeerde in te rijden.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01