> 

Steekpartij AZC Almere

Zaterdag 12 oktober 2013
Almere

Almere - Bij ruzie tussen bewoners van het asielzoekerscentrum is een man gewond geraakt. Een verdachte is aangehouden.

Vrijdagavond om 23.30 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een steekpartij in het asielzoekerscentrum. Bij een ruzie tussen twee bewoners heeft een 18-jarige man steekwonden opgelopen aan arm en rug maar was goed aanspreekbaar. Hij is voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. Een 24-jarige verdachte is aangehouden.Meer nieuws uit de omgeving

Almere - Op zaterdag 22 oktober werd een buschauffeur mishandeld door een passagier. De politie zoekt getuigen.
Almere - Op maandag 24 oktober heeft de politie een man aangehouden die verdacht wordt van het witwassen van illegaal verkregen vermogen.
Almere - Dinsdag 25 oktober besteedt het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht aandacht aan de moord op Ali Motamed. Hij werd op 15 december 2015 doodgeschoten op de Hendrik Marsmanstraat. In het onderzoek zijn er nieuwe aanknopingspunten die de recherche met het publiek wil delen. De hoofdofficier van justitie looft tevens een beloning uit van 10.000 euro voor de gouden tip!
Almere - In de nacht van woensdag 19 op donderdag 20 oktober werd een jongen op de Appelbrug beroofd. De recherche zoekt getuigen.
Almere - De politie heeft vorige week een 35-jarige inwoner van Almere aangehouden voor mishandeling van een 21-jarige plaatsgenoot met een riem.
Almere - Zaterdagavond 15 oktober reed een man met zijn auto het politiebureau aan de Bivak in. Hij kon worden aangehouden, niemand raakte gewond.
ALMERE - De politie heeft in de nacht van maandag 10 op dinsdag 11 oktober een man aangehouden die ongeveer 10 kilo drugs in zijn auto had.
Almere - Zaterdagavond 8 oktober raakte op de Schoutstraat een 57-jarige man bij een zware mishandeling ernstig gewond. Recherche Almere roept getuigen op zich te melden!
Groeit of krimpt de bevolking in jouw gemeente? En komen er de komende 24 jaar veel ouderen of juis...
Kanker is over het hele land gezien doodsoorzaak nummer één. Opvallend is dat de ziekte in de ene g...
Max en Tijger zijn landelijk het populairst, maar staan deze namen ook in jouw gemeente bovenaan? B...
Het gaat slecht met de doorstroom van asielzoekers die een verblijfsvergunning hebben gekregen. Het...
Ongeveer een op de acht lessen op de middelbare school wordt gegeven door iemand die daar niet het ...
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Almere.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158