Steekpartij AZC Almere

Zaterdag 12 oktober 2013
Almere

Almere - Bij ruzie tussen bewoners van het asielzoekerscentrum is een man gewond geraakt. Een verdachte is aangehouden.

Vrijdagavond om 23.30 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een steekpartij in het asielzoekerscentrum. Bij een ruzie tussen twee bewoners heeft een 18-jarige man steekwonden opgelopen aan arm en rug maar was goed aanspreekbaar. Hij is voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. Een 24-jarige verdachte is aangehouden.Meer nieuws uit de omgeving

Almere - Vrijdagavond 21 november heeft een nog onbekende man geprobeerd een 24-jarige vrouw te beroven in het Muzenpark. De politie is op zoek naar getuigen.
Almere - Donderdagnacht rond 03.00 uur zag een alerte Almeerder dat een aantal personen zich nogal opvallend en verdacht gedroegen.
Almere - Woensdagavond 19 november werden meerdere brievenbussen vernield door vuurwerk. De politie zoekt getuigen.
Almere - Woensdagavond 19 november werden meerdere brievenbussen vernield door vuurwerk. De politie zoekt getuigen.
Almere - Maandagmiddag werd een 12-jarige jongen bestolen van zijn portemonnee in het tunneltje de Atletiekpoort. Twee verdachten werden aangehouden.
Almere - De politie heeft vrijdagavond 14 november twee mannen aangehouden, nadat zij overlast hadden veroorzaakt aan de Harpstraat.
Almere - De politie heeft woensdag 12 november op het IJsselmeer binnen de gemeente Almere vier staande netten met een totale lengte van vierhonderd meter uit het water gehaald en inbeslaggenomen. Tegen de eigenaar van het illegale vistuig wordt proces-verbaal opgemaakt.
Almere - In de avond van maandag 10 november heeft de politie drie verdachten aangehouden op verdenking van woninginbraak.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01