> 

Steekpartij AZC Almere

Zaterdag 12 oktober 2013
Almere

Almere - Bij ruzie tussen bewoners van het asielzoekerscentrum is een man gewond geraakt. Een verdachte is aangehouden.

Vrijdagavond om 23.30 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een steekpartij in het asielzoekerscentrum. Bij een ruzie tussen twee bewoners heeft een 18-jarige man steekwonden opgelopen aan arm en rug maar was goed aanspreekbaar. Hij is voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. Een 24-jarige verdachte is aangehouden.Meer nieuws uit de omgeving

Almere - Op het Noordeinde is in de nacht van zondag 25 op maandag 26 september een geldcassette gestolen uit een Connexxion bus. Recherche heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen.
Almere - Woensdag 21 september heeft de politie een growshop ontdekt op De Paal 7.
Almere - Donderdagochtend 22 september werd een man beroofd op de Middenhof. De politie zoekt getuigen.
Almere - Politie, brandweer en ambulance werken samen in de zorg voor veilig verkeer. Goede samenwerking tussen hulpverleners is dan ook essentieel maar ook weggebruikers kunnen bijdragen om het verkeer veiliger te maken. Veiligheidsmuseum PIT staat van 24 september tot 21 december 2016 volledig in het teken van voorrangsvoertuigen en verkeersveiligheid.
Almere - Woensdag 14 september werd een vrouw beroofd in de omgeving Darja Collinstraat. De politie zoekt getuigen.
Almere - Op woensdag 7 september raakte een man gewond bij een beroving op de Jaap Vegterweg. De twee vermoedelijke verdachten werden kort daarna gearresteerd door leden van een arrestatieteam.
Almere - Op dinsdagmorgen 6 september heeft de politie twee woninginbrekers aangehouden. Zij bleken het gemunt te hebben op een woning aan de Bosgouw.
Almere - Er is onduidelijkheid ontstaan over het adviseren van de politie aan pastor Stanley Kamps van de Lighthouse Baptist Church in Almere. Agenten bezochten de heer Kamps om in gesprek te gaan over de huis-aan-huis verspreiding van het boekje “Allah had geen zoon”. Dit naar aanleiding van signalen uit de wijk. Over dit gesprek stelt de politie het volgende.
Groeit of krimpt de bevolking in jouw gemeente? En komen er de komende 24 jaar veel ouderen of juis...
Kanker is over het hele land gezien doodsoorzaak nummer één. Opvallend is dat de ziekte in de ene g...
Max en Tijger zijn landelijk het populairst, maar staan deze namen ook in jouw gemeente bovenaan? B...
Het gaat slecht met de doorstroom van asielzoekers die een verblijfsvergunning hebben gekregen. Het...
Ongeveer een op de acht lessen op de middelbare school wordt gegeven door iemand die daar niet het ...
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Almere.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158