Nieuws over Stadsdeel Centrum

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Stadsdeel Centrum. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Stadsdeel Centrum op onderwerp:

  Identiteit man Prins Hendrikkade bekend
  Donderdag 22 juni 2017 om 12:52

  Amsterdam - Op 28 maart 2017 is er een overleden man aangetroffen in het water van de Prins Hendrikkade in Amsterdam. Om de identiteit van de man te achterhalen heeft de politie foto’s van hem vrijgegeven. De identiteit is inmiddels bekend. Het gaat om een 34-jarige man uit Griekenland.

  AmsterdamStadsdeel CentrumMoord, doodslag, overlijden
  Homogerelateerde mishandeling
  Maandag 19 juni 2017 om 10:35

  Amsterdam - In de nacht van zaterdag op zondag 18 juni 2017 heeft op het Damrak een homogerelateerde mishandeling plaats. Twee mannen raakten gewond en werden in ziekenhuizen behandeld. De twee zijn mishandeld door een groepje van vier andere mannen. De politie heeft de zaak in onderzoek en heeft het beeldmateriaal van meerdere camera’s op het Damrak en omgeving veiliggesteld voor onderzoek.

  AmsterdamStadsdeel CentrumMishandeling
  Aanhoudingen na geweld tegen beveiligers
  Zaterdag 17 juni 2017 om 09:53

  Nieuw Amsterdam - De politie heeft vrijdagnacht aan de Vaart twee verdachten aangehouden na geweld tegen beveiligers van het evenement ‘Nacht van Nieuw Amsterdam’.

  AmsterdamStadsdeel CentrumMishandeling
  Dodelijke aanvaring brug Ouderkerk
  Woensdag 14 juni 2017 om 16:53

  Amsterdam - Dinsdagavond 13 mei heeft er een aanvaring plaatsgevonden tussen een vaartuig en de brug Ouderkerk over de Amstel. Bij deze aanvaring is één van de opvarenden overleden. De man die de boot bestuurder is aangehouden.

  AmsterdamStadsdeel CentrumMoord, doodslag, overlijden
  Bekeuringen bij brom- en snorfietscontroles
  Dinsdag 13 juni 2017 om 16:43

  Amsterdam - Op twee verschillende locaties in Amsterdam zijn maandag 12 juni rollerbank- en verkeerscontroles gehouden. Dat gebeurde op de hoek van de Marnixstraat met de Rozengracht en de Wibautstraat. Agenten schreven in totaal 26 bekeuringen uit.

  AmsterdamStadsdeel CentrumVerkeersovertreding
  Update Aanrijding Stationsplein, verdachte vrijgelaten
  Dinsdag 13 juni 2017 om 14:18

  Amsterdam - De 45-jarige verdachte die als bestuurder betrokken was bij de aanrijding op het Stationsplein is maandagavond 12 juni 2017 vrijgelaten. Hij wordt nog wel verdacht van overtreding van de Wegenverkeerswet en de officier van justitie zal als het onderzoek is afgerond een vervolgingsbeslissing nemen. Op dit moment liggen nog twee slachtoffers in het ziekenhuis. Zij hebben beiden botbreuken.

  AmsterdamStadsdeel CentrumGrachtengordel-Zuid(Verkeers)ongeval
  Gewapende spookrijders aangehouden
  Maandag 12 juni 2017 om 08:15

  Amsterdam - In de nacht van zondag op maandag 12 juni werden rond één uur twee spookrijdende personenauto’s aan de kant gezet op de A10-Noord. Bij controle bleken de vier inzittenden lid te zijn van een bekende motorclub. In één van de auto’s werd één vuurwapen aangetroffen.

  AmsterdamStadsdeel CentrumVerkeersovertreding
  Update aanrijding Stationsplein
  Zondag 11 juni 2017 om 13:05

  Amsterdam - De zeven aangereden voetgangers zijn voornamelijk toeristen. Vier van hen liggen nog in het ziekenhuis. Twee zijn vanochtend geopereerd en twee worden kunstmatig in slaap gehouden. De aangehouden bestuurder van de betrokken personenauto, een 45-jarige inwoner van Amsterdam, zit nog vast. Hij heeft een medische achtergrond en is mogelijk door een lage bloedsuikerspiegelwaarde onwel geworden. Hij geeft aan zich niets van het voorval te kunnen herinneren. De politie heeft in verband met dit ernstige incident de zaak verder in onderzoek.

  AmsterdamStadsdeel CentrumBurgwallen-Nieuwe Zijde(Verkeers)ongeval
  Aanhoudingen voorkomen vermoedelijk ernstig misdrijf
  Donderdag 8 juni 2017 om 12:46

  Amsterdam / Almere - Bij een gerichte actie hebben leden van een arrestatieteam twee mannen aangehouden die vermoedelijk van plan waren een ernstig misdrijf te gaan plegen. De verdachten, van 45 en 32 jaar oud, reden afgelopen donderdagavond 1 juni 2017, rond 22.45 uur, in een gestolen auto BMW op de Hogering in Almere. Het voertuig was voorzien van gestolen kentekenplaten. Het arrestatieteam startte een autoprocedure en wist de verdachten te overmeesteren, te ontwapenen en aan te houden.

  AmsterdamStadsdeel CentrumDiefstal
  Nieuwe aanhouding in onderzoek naar extreem zwaar explosief
  Vrijdag 2 juni 2017 om 08:00

  Amsterdam - De recherche heeft dinsdagavond 30 mei een 26-jarige man uit Utrecht aangehouden in het onderzoek naar het explosief dat onder de auto van Martin Kok is geplaatst. Het gaat om een man uit Utrecht.

  AmsterdamStadsdeel Centrum
  Medewerkers aangehouden op verdenking schending ambtsgeheim
  Dinsdag 30 mei 2017 om 15:04

  Amsterdam - Vanochtend zijn twee medewerkers van de politie-eenheid Amsterdam in opdracht van de Officier van Justitie aangehouden. Zij worden verdacht van het schenden van het ambtsgeheim.

  AmsterdamStadsdeel Centrum
  Inbraak station Duivendrecht: twee verdachten aangehouden, twee verdachten gezocht
  Woensdag 17 mei 2017 om 13:01

  Amsterdam - In de nacht van dinsdag 16 op woensdag 17 mei hebben vier mannen ingebroken bij een supermarkt op station Duivendrecht. Toegesnelde agenten konden twee verdachten aanhouden, naar de andere twee is de politie nog op zoek.

  AmsterdamStadsdeel CentrumInbraak
  Man gewond na schietincident
  Donderdag 11 mei 2017 om 10:07

  Amsterdam - In de nacht van woensdag 10 op donderdag 11 mei is een man gewond geraakt bij een schietincident op de Lange Leidsedwarsstraat. De recherche is op zoek naar getuigen.

  AmsterdamStadsdeel CentrumDe WeteringschansSchietincident
  Waardige herdenking op de Dam
  Donderdag 4 mei 2017 om 22:33

  Amsterdam - De nationale herdenking in Amsterdam is waardig, veilig en ongestoord verlopen. Op vele plekken in de stad kwamen mensen bijeen om te herdenken. Er zijn geen grote incidenten voorgevallen.

  AmsterdamStadsdeel CentrumBurgwallen-Nieuwe Zijde
  Lavinia Nouira (16) nog steeds vermist
  Donderdag 4 mei 2017 om 10:29

  Amsterdam - De 16-jarige studente Lavinia Nouira uit Frankfurt (D) is nog steeds vermist. Heeft u haar gezien of weet u waar ze verblijft neem dan contact op met de politie via de opsporingstiplijn 0800-6070.

  AmsterdamStadsdeel CentrumVermissing
  Alcomobilist meldt zich nadrukkelijk bij alcoholbus
  Vrijdag 28 april 2017 om 15:55

  Amsterdam - Een 47- jarige man uit Amsterdam heeft zich donderdagavond zeer nadrukkelijk gemeld bij de alcoholbus van het Verkeers Handhavingsteam (VHT). Hij botste hier namelijk tegenaan op de Valkenburgerstraat. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

  AmsterdamStadsdeel CentrumNieuwmarkt/LastageDrankmisbruik
  Man die uit raam viel betreft tragisch ongeval
  Vrijdag 28 april 2017 om 08:51

  Amsterdam - De man die op de avond van Koningsdag uit een raam viel aan de Binnen Brouwersstraat was een 23-jarige Amsterdammer. De recherche heeft vastgesteld dat er sprake is van een tragisch ongeval.

  AmsterdamStadsdeel CentrumHaarlemmerbuurt
  Zakkenrollers aangehouden na stelen 'geprepareerde smartphones'
  Donderdag 27 april 2017 om 08:00

  Amsterdam - Het speciale zakkenrollersteam van politie Amsterdam heeft in de Koningsnacht vijf mannen aangehouden die een 'geprepareerde smartphone' hadden gestolen. Alle verdachten zitten vast en zijn in verzekering gesteld.

  AmsterdamStadsdeel CentrumDiefstal
  Jacht op zakkenrollers met Find My Phone-app
  Dinsdag 25 april 2017 om 10:00

  Amsterdam - De politie roept mensen die Koningsnacht en Koningsdag in Amsterdam vieren op om een Find My Phone-app te installeren. Met behulp van de app wil de politie het aantal aanhoudingen van zakkenrollers tijdens het evenement vergroten.

  AmsterdamStadsdeel CentrumBurgwallen-Oude ZijdeDiefstal
  Wegmisbruikers betrapt
  Maandag 24 april 2017 om 15:30

  Amsterdam, Velsen-Zuid - Maandagochtend hebben onopvallende videosurveillanten vier overtreders aan de kant gezet. Op de snelwegen rond Amsterdam werden drie hardrijders betrapt.

  AmsterdamStadsdeel CentrumVerkeersovertreding

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Stadsdeel Centrum

  Instellen

  Buurten in Stadsdeel Centrum

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk