Nieuws over Stadsdeel Centrum

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Stadsdeel Centrum. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Stadsdeel Centrum op onderwerp:

  Agenten gewond bij arrestaties
  Maandag 14 augustus 2017 om 13:25

  Amsterdam - Afgelopen weekend zijn drie agenten bij twee verschillende arrestaties gewond geraakt bij incidenten in de binnenstad.

  AmsterdamStadsdeel CentrumMishandeling
  Man en vrouw bestolen terwijl men hulp verleende aan gewonde motorrijder
  Zondag 13 augustus 2017 om 09:35

  Amsterdam - Wie stal de jas en een tas van twee mensen die zaterdagmiddag op de Singel hulp verleenden aan een gewonde motorrijder? De politie zoekt getuigen en of beeldmateriaal om de dader(s) op te sporen.

  AmsterdamStadsdeel CentrumDiefstal
  Vrouw (54) aangehouden na steekincident
  Zaterdag 12 augustus 2017 om 10:54

  Amsterdam - Vrijdagmiddag raakte een hulpverleenster van een zorginstelling gewond, nadat een voormalig patiënt haar op de Eérste Helmerstraat in haar been stak. De verdachte is enkele uren later in Leiden aangehouden.

  AmsterdamStadsdeel CentrumSteekincident
  Pas op voor oplichters met bloemen en pakjes
  Woensdag 9 augustus 2017 om 11:59

  Amsterdam - De politie krijgt de laatste tijd regelmatig aangiften binnen van oplichting van ouderen waarbij hun bankrekening wordt geplunderd. Vaak krijgen de senioren een telefoontje dat een pakje onderweg is of staat er ineens iemand voor de deur met een pakje, plant of bos bloemen.

  AmsterdamStadsdeel CentrumOplichting
  De Pride op zaterdag
  Zondag 6 augustus 2017 om 16:05

  Amsterdam - Er was tijdens de Pride een goede- en gezellige sfeer in het centrum van Amsterdam. Langs de vaarroute van de Canal Parade op de Nieuwe Herengracht, De Amstel, De Prinsengracht en de Korte Prinsengracht stonden als vanouds heel veel toeschouwers. Het omdraaien van de route in vergelijking met voorgaande jaren was een succes. Op de evenementenplekken vonden voor de politie geen noemenswaardige gebeurtenissen plaats en was de sfeer feestelijk.

  AmsterdamStadsdeel CentrumDiefstal
  Zakkenroller en straatrovers op heterdaad gepakt
  Zaterdag 5 augustus 2017 om 12:11

  Amsterdam - Vier mannen zijn vrijdagavond op verschillende locaties in het centrum van Amsterdam op heterdaad gearresteerd toen zij smartphones aan het stelen waren.

  AmsterdamStadsdeel CentrumDiefstal
  Verdachte steekincident Nieuwendijk aangehouden
  Dinsdag 1 augustus 2017 om 13:51

  Amsterdam - Maandagavond 31 juli heeft er een steekincident plaatsgevonden in een horecagelegenheid op de Nieuwendijk in het centrum van Amsterdam. Een 35-jarige man uit Roemenië is hierbij gewond geraakt. De verdachte, een 26-jarige Roemeen, heeft zich dinsdagochtend 1 augustus bij de politie gemeld en is aangehouden.

  AmsterdamStadsdeel CentrumBurgwallen-Nieuwe ZijdeMishandeling
  Steekincident met dodelijke afloop, metro 53
  Vrijdag 28 juli 2017 om 10:01

  Amsterdam - Donderdagavond 27 juli 2017 kort na 18.00 uur heeft er een steekincident plaatsgevonden in metro 53 richting Gaasperplas. Een 38-jarige man uit Amsterdam is hierbij dodelijk gewond geraakt. De politie heeft kort na het incident een 27-jarige Amsterdammer als verdachte aangehouden.

  AmsterdamStadsdeel CentrumSteekincident
  Schipper met slok op aangehouden
  Donderdag 27 juli 2017 om 11:12

  Amsterdam - Politiemensen van het team Water en Havens hebben in de nacht van woensdag 26 juli op donderdag 27 juli 2017, op het water van het Rokin, een dronken schipper aangehouden.

  AmsterdamStadsdeel CentrumDrankmisbruik
  Verdachte aangehouden met 18.600 euro en drugs
  Woensdag 19 juli 2017 om 10:28

  Amsterdam - Op 12 juli 2017 is een 53-jarige man aangehouden voor handel in verdovende middelen. Er werden 66 wikkels met cocaïne aangetroffen en 18.600 euro aan contant geld.

  AmsterdamStadsdeel CentrumDrugs
  Drugs en wapen aangetroffen
  Maandag 17 juli 2017 om 10:10

  Amsterdam - Een 26-jarige inwoner van Amsterdam is donderdagmiddag 13 juli aangehouden op verdenking van het bezit van drugs en een vuurwapen.

  AmsterdamStadsdeel CentrumHaarlemmerbuurtDrugs
  Twee verdachten opgepakt voor fraude
  Maandag 10 juli 2017 om 14:53

  Breda, Amsterdam - Een man uit Breda en een vrouw uit Amsterdam zijn maandagmorgen aangehouden. Ze zouden verantwoordelijk zijn voor het wegsluizen van minimaal enkele tonnen aan euro’s. Het onderzoek is in volle gang.

  AmsterdamStadsdeel CentrumOplichting
  5-jarig meisje verdronken in Sloterplas
  Zondag 9 juli 2017 om 20:32

  Amsterdam - Een 5-jarig meisje is zondagmiddag 9 juli verdronken in het water van de Sloterplas.

  AmsterdamStadsdeel CentrumMishandeling
  Wie (her)kent dit schilderij uit 1757?
  Vrijdag 7 juli 2017 om 13:47

  Amsterdam - De recherche is bij een onderzoek gestuit op een schilderij, waarvan het vermoeden bestaat dat dit van diefstal afkomstig is. De herkomst is echter niet te traceren.

  AmsterdamStadsdeel CentrumDiefstal
  Horecaondernemer verdacht van financiering restaurants met misdaadgeld
  Donderdag 29 juni 2017 om 15:36

  Amsterdam - In een groot verdovende middelen en witwasonderzoek zijn afgelopen maandag acht verdachten aangehouden en is onder andere 70.000 euro en een vuurwapen aangetroffen.

  AmsterdamStadsdeel CentrumDrugs
  Man aangehouden in vermissingszaak Sabrina Oosterbeek
  Dinsdag 27 juni 2017 om 10:00

  Amsterdam - De politie heeft op dinsdagochtend 27 juni een verdachte aangehouden in de vermissingszaak van Sabrina Oosterbeek. Het gaat om een 44-jarige Amsterdammer.

  AmsterdamStadsdeel CentrumVermissing
  Identiteit man Prins Hendrikkade bekend
  Donderdag 22 juni 2017 om 12:52

  Amsterdam - Op 28 maart 2017 is er een overleden man aangetroffen in het water van de Prins Hendrikkade in Amsterdam. Om de identiteit van de man te achterhalen heeft de politie foto’s van hem vrijgegeven. De identiteit is inmiddels bekend. Het gaat om een 34-jarige man uit Griekenland.

  AmsterdamStadsdeel CentrumMoord, doodslag, overlijden
  Homogerelateerde mishandeling
  Maandag 19 juni 2017 om 10:35

  Amsterdam - In de nacht van zaterdag op zondag 18 juni 2017 heeft op het Damrak een homogerelateerde mishandeling plaats. Twee mannen raakten gewond en werden in ziekenhuizen behandeld. De twee zijn mishandeld door een groepje van vier andere mannen. De politie heeft de zaak in onderzoek en heeft het beeldmateriaal van meerdere camera’s op het Damrak en omgeving veiliggesteld voor onderzoek.

  AmsterdamStadsdeel CentrumMishandeling
  Aanhoudingen na geweld tegen beveiligers
  Zaterdag 17 juni 2017 om 09:53

  Nieuw Amsterdam - De politie heeft vrijdagnacht aan de Vaart twee verdachten aangehouden na geweld tegen beveiligers van het evenement ‘Nacht van Nieuw Amsterdam’.

  AmsterdamStadsdeel CentrumMishandeling
  Dodelijke aanvaring brug Ouderkerk
  Woensdag 14 juni 2017 om 16:53

  Amsterdam - Dinsdagavond 13 mei heeft er een aanvaring plaatsgevonden tussen een vaartuig en de brug Ouderkerk over de Amstel. Bij deze aanvaring is één van de opvarenden overleden. De man die de boot bestuurder is aangehouden.

  AmsterdamStadsdeel CentrumMoord, doodslag, overlijden

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Stadsdeel Centrum

  Instellen

  Buurten in Stadsdeel Centrum

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk