Politie nieuws in de wijk Stadsdeel Centrum in Amsterdam

Een overzicht van alle nieuws artikelen van de politie in de wijk Stadsdeel Centrum in de gemeente Amsterdam.

Februari 2017
Amsterdam - Een 24-jarige Amsterdammer is vanmorgen aangehouden als verdacht van betrokkenheid bij de zware mishandeling van een homo-echtpaar in oktober vorig jaar.
donderdag 16 februari 2017
Amsterdam - Vrijdagavond 10 februari is een hennepkwekerij in een bedrijfspand in Amsterdam-West ontdekt en direct ontmanteld.
maandag 13 februari 2017
Amsterdam - De Amsterdamse politie heeft op 30 januari een man en twee vrouwen aangehouden op verdenking van beroving na een seksdate. Uit het vervolgonderzoek bleek dat deze verdachten mogelijk meer slachtoffers hebben gemaakt. Slachtoffers worden opgeroepen aangifte te doen.
woensdag 8 februari 2017
Amsterdam - In het onderzoek naar de gewelddadige dood van de 25-jarige Justin Jap Tjong is het Team Grootschalige Opsporing dringend op zoek naar enkele specifieke getuigen.
dinsdag 7 februari 2017
Amsterdam - Op zaterdag 4 februari 2017 tussen 13.15 en 23.30 uur heeft er een woninginbraak plaatsgevonden op de 2e van Swindenstraat.
maandag 6 februari 2017
Amsterdam - Zondagavond zijn vier mannen aangehouden na een bedreiging met een vuurwapen op het Rembrandtplein. Bij de arrestatie zijn meerdere vuurwapens aangetroffen.
maandag 6 februari 2017
Amsterdam - Dinsdagavond 31 januari 2017 rond 22.30 uur is een 25-jarige man in de Professor R. Casimirstraat op straat doodgeschoten. Politie- en brandweermensen hebben nog getracht het slachtoffer, dat meerdere keren geraakt was, te reanimeren. De directe omgeving is afgezet voor sporenonderzoek. De politieheli is ingezet voor een zoektocht in de omgeving. Een TGO (Team Grootschalige Opsporing) heeft de zaak in onderzoek. Forensisch specialisten zijn tot diep in de nacht bezig geweest met onderzoek op de plaats delict.
woensdag 1 februari 2017
Januari 2017
Amsterdam - In metro 54 heeft zondag 29 januari een mishandeling plaatsgevonden. In verband hiermee zijn zes minderjarige verdachten aangehouden. De politie is nog op zoek naar een zevende verdachte en beeldmateriaal.
zondag 29 januari 2017
Amsterdam - Zondagmiddag 22 januari 2017 is een arrestant, van Zuid-Europese afkomst, in een Amsterdams cellencomplex overleden na een zelfdoding. Arrestantenbewaarders troffen het levenloze lichaam in zijn cel aan bij het uitreiken van zijn lunch. Zij, en ambulancepersoneel hebben nog gereanimeerd maar dit mocht niet meer baten. De gedetineerde man zat sinds vrijdagmiddag vast en had geen signalen gegeven dat er iets met hem aan de hand was. Zoals te doen gebruikelijk doet de Rijksrecherche onderzoek en wordt het forensisch onderzoek door specialisten van een andere Eenheid uitgevoerd. Meer informatie zal niet worden verstrekt.
zondag 22 januari 2017
Amsterdam - De politie is op zoek naar beeldmateriaal van twee steekincidenten die op vrijdag 13 en zondag 15 januari hebben plaatsgevonden.
donderdag 19 januari 2017

Alle wijken in Amsterdam

Buurten in Stadsdeel Centrum

Wist je dat...?
Urk gemiddeld de hoogste huishoudensgrootte kent?
340 gezinsleden
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158