Getuigen van vechtpartij gezocht

Woensdag 11 januari 2017
Dam, Amsterdam

Amsterdam - De politie is op zoek naar getuigen en beeldmateriaal van een vechtpartij bij een feest dat eind vorig jaar plaatsvond in de Westerunie.

In de nacht van woensdag 14 op donderdag 15 december vond het feest ‘Oud en Nieuw’ plaats in de Westerunie aan het Klönneplein. Aan het eind van het feest, rond 03.15 uur, ontstond een vechtpartij bij de kluisjes. Even later was er buiten – vlakbij de ingang – opnieuw een vechtpartij. Het lijkt erop dat dit dezelfde groep personen was. Bij de vechtpartij raakte een van de betrokkenen ernstig gewond. Die nacht hebben agenten een persoon aangehouden.

Beeldmateriaal en getuigen gezocht

Beide partijen hebben aangifte gedaan van mishandeling. De betrokkenen vertellen een tegenstrijdig verhaal. De politie heeft de zaak in onderzoek om te achterhalen wat er precies gebeurd is en komt graag in contact met getuigen van de vechtpartij. Zij kunnen contact opnemen via 0900-8844. Ook hoopt de politie dat er mensen zijn die beelden hebben van de vechtpartijen. Foto’s en/of filmpjes kunnen geupload worden via het tipformulier.Meer nieuws uit de omgeving

Amsterdam - Een politieagent is in de nacht van zaterdag op zondag 15 januari om 0.25 uur op het Rembrandtplein in zijn nek gestoken.
Amsterdam - Op vrijdag 13 januari 2017, tussen 09.00 uur en 20.30 uur is er ingebroken in een woning aan de Osdorperban.
Amsterdam - Een 55-jarige Brit is maandagmiddag 9 januari 2017 aangehouden op verdenking van mishandeling van een politieagenten en een ambulanceverpleegkundige.
Amsterdam - De politie is op zoek naar getuigen en beeldmateriaal van een vechtpartij bij een feest dat eind vorig jaar plaatsvond in de Westerunie.
Amsterdam/Delft - Na een onderzoek heeft de politie op maandag 12 en dinsdag 13 december 2016 zeven personen aangehouden voor bedreiging en afpersing met behulp van seksadvertenties. De politie vermoedt dat zij tientallen slachtoffers hebben gemaakt en geeft tips om slachtofferschap zoveel mogelijk te voorkomen.
Amsterdam - Rechercheurs van team Migratiecriminaliteit & Mensenhandel van de politie Amsterdam, hebben vandaag drie verdachten in een langer lopend onderzoek naar uitbuiting aangehouden.
Amsterdam - In de vroege morgen van 1 januari zijn drie verdachten (14,15 en 16 jaar) aangehouden op verdenking van heling.
Amsterdam - De overleden man die op 26 december in het water van de Lauriergracht werd gevonden, blijkt de al eerder vermiste Kadousse Oumarou te zijn.
Groeit of krimpt de bevolking in jouw gemeente? En komen er de komende 24 jaar veel ouderen of juis...
Kanker is over het hele land gezien doodsoorzaak nummer één. Opvallend is dat de ziekte in de ene g...
Max en Tijger zijn landelijk het populairst, maar staan deze namen ook in jouw gemeente bovenaan? B...
Het gaat slecht met de doorstroom van asielzoekers die een verblijfsvergunning hebben gekregen. Het...
Ongeveer een op de acht lessen op de middelbare school wordt gegeven door iemand die daar niet het ...
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Stadsdeel Centrum.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158