Getuigen van vechtpartij gezocht

Woensdag 11 januari 2017
Dam, Amsterdam

Amsterdam - De politie is op zoek naar getuigen en beeldmateriaal van een vechtpartij bij een feest dat eind vorig jaar plaatsvond in de Westerunie.

In de nacht van woensdag 14 op donderdag 15 december vond het feest ‘Oud en Nieuw’ plaats in de Westerunie aan het Klönneplein. Aan het eind van het feest, rond 03.15 uur, ontstond een vechtpartij bij de kluisjes. Even later was er buiten – vlakbij de ingang – opnieuw een vechtpartij. Het lijkt erop dat dit dezelfde groep personen was. Bij de vechtpartij raakte een van de betrokkenen ernstig gewond. Die nacht hebben agenten een persoon aangehouden.

Beeldmateriaal en getuigen gezocht

Beide partijen hebben aangifte gedaan van mishandeling. De betrokkenen vertellen een tegenstrijdig verhaal. De politie heeft de zaak in onderzoek om te achterhalen wat er precies gebeurd is en komt graag in contact met getuigen van de vechtpartij. Zij kunnen contact opnemen via 0900-8844. Ook hoopt de politie dat er mensen zijn die beelden hebben van de vechtpartijen. Foto’s en/of filmpjes kunnen geupload worden via het tipformulier.Meer nieuws uit de omgeving

Amsterdam - Een 24-jarige Amsterdammer is vanmorgen aangehouden als verdacht van betrokkenheid bij de zware mishandeling van een homo-echtpaar in oktober vorig jaar.
Amsterdam - Vrijdagavond 10 februari is een hennepkwekerij in een bedrijfspand in Amsterdam-West ontdekt en direct ontmanteld.
Amsterdam - De Amsterdamse politie heeft op 30 januari een man en twee vrouwen aangehouden op verdenking van beroving na een seksdate. Uit het vervolgonderzoek bleek dat deze verdachten mogelijk meer slachtoffers hebben gemaakt. Slachtoffers worden opgeroepen aangifte te doen.
Amsterdam - In het onderzoek naar de gewelddadige dood van de 25-jarige Justin Jap Tjong is het Team Grootschalige Opsporing dringend op zoek naar enkele specifieke getuigen.
Amsterdam - Op zaterdag 4 februari 2017 tussen 13.15 en 23.30 uur heeft er een woninginbraak plaatsgevonden op de 2e van Swindenstraat.
Amsterdam - Zondagavond zijn vier mannen aangehouden na een bedreiging met een vuurwapen op het Rembrandtplein. Bij de arrestatie zijn meerdere vuurwapens aangetroffen.
Amsterdam - Dinsdagavond 31 januari 2017 rond 22.30 uur is een 25-jarige man in de Professor R. Casimirstraat op straat doodgeschoten. Politie- en brandweermensen hebben nog getracht het slachtoffer, dat meerdere keren geraakt was, te reanimeren. De directe omgeving is afgezet voor sporenonderzoek. De politieheli is ingezet voor een zoektocht in de omgeving. Een TGO (Team Grootschalige Opsporing) heeft de zaak in onderzoek. Forensisch specialisten zijn tot diep in de nacht bezig geweest met onderzoek op de plaats delict.
Amsterdam - In metro 54 heeft zondag 29 januari een mishandeling plaatsgevonden. In verband hiermee zijn zes minderjarige verdachten aangehouden. De politie is nog op zoek naar een zevende verdachte en beeldmateriaal.
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Stadsdeel Centrum.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158