Nieuws over Apeldoorn

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Apeldoorn. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Apeldoorn op onderwerp:

  Cafetaria overvallen; politie zoekt getuigen
  Zondag 23 juli 2017 om 12:21

  Apeldoorn - Zaterdagavond rond 23.30 uur werd een cafetaria aan de Snijdersplaats in Apeldoorn overvallen door een onbekende man. De dader kwam via de achterzijde van het cafetaria. Tijdens de overval waren er drie medewerkers aanwezig. De dader dreigde met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Hij ging er met een onbekend geldbedrag op de fiets vandoor. Er raakte niemand gewond.

  ApeldoornApeldoorn ZuidoostMatenhorstOverval
  Schennispleger aangehouden, getuigen gezocht
  Donderdag 20 juli 2017 om 15:33

  Apeldoorn - Op woensdagavond 19 juli rond 21.20 uur werd een 34-jarige Pool zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op de Prins Willem Alexanderlaan. Hierbij pleegde de man, die alleen bovenkleding droeg, het nodige verzet. De man wordt er van verdacht eerder die avond, rond 20.55 uur schennis te hebben gepleegd op de Kanaalstraat en in de buurt van het station. Hierbij zou hij zijn geslachtsdeel hebben getoond aan passerende (jonge) vrouwen. De man kon korte tijd later op basis van het doorgegeven signalement worden aangehouden.

  ApeldoornApeldoorn CentrumZeden
  Vrouw onder invloed betrapt, agent geslagen
  Donderdag 20 juli 2017 om 13:06

  Apeldoorn - De politie heeft woensdagavond in Apeldoorn een vrouw aangehouden die vermoedelijk onder invloed van alcohol in de auto reed. De vrouw viel op in de supermarkt, waar een klant zag dat ze onder invloed was. Vervolgens zag de klant hoe de vrouw in de auto stapte.

  ApeldoornMishandeling
  Inbreekster bijt slachtoffer bij aanhouding
  Dinsdag 18 juli 2017 om 10:15

  Apeldoorn - Een 68-jarige inwoner van Apeldoorn raakte op maandagmiddag 17 juli gewond aan zijn arm nadat hij werd gebeten toen hij een inbreekster wilde aanhouden. De vrouw wist uiteindelijk te ontkomen. De handlangster van deze vrouw, een 27-jarige inwoonster van Ede, kon wel worden aangehouden. Zij werd ingesloten op het bureau.

  ApeldoornApeldoorn ZuidVogelkwartier
  Alerte bewoner zorgt voor succesvolle aanhouding
  Maandag 17 juli 2017 om 10:26

  Apeldoorn - De politie heeft in de nacht van zondag op maandag een 19-jarige inwoner van Apeldoorn op heterdaad kunnen betrappen omdat een burger direct de meldkamer belde omdat hij onraad bespeurde. De Apeldoorner wordt verdacht van poging inbraak in een woning aan de Catharina van Reesstraat in Apeldoorn.

  ApeldoornApeldoorn CentrumBinnenstadInbraak
  Onderzoek naar zedenmisdrijf in De Maten beëindigd
  Donderdag 13 juli 2017 om 09:52

  Apeldoorn - Sinds 18 december vorig jaar heeft de politie zeer uitvoerig onderzoek gedaan naar een zedenmisdrijf dat in de nacht van zaterdag op zondag 18 december zou hebben plaatsgevonden in de wijk de Maten in Apeldoorn. Een 29-jarige vrouw uit Apeldoorn zou rond 02:15 uur belaagd zijn door vermoedelijk twee mannen. Vervolgens verklaart de vrouw te zijn verkracht.

  Apeldoorn
  Getuigen gezocht van beroving
  Zondag 9 juli 2017 om 12:46

  Apeldoorn - De politie is op zoek naar getuigen van een beroving van een 22-jarige man uit Apeldoorn. De man werd in de nacht van zaterdag op zondag 9 juli op het fietspad nabij Kanaal-Zuid belaagd en van zijn portemonnee beroofd.

  ApeldoornApeldoorn ZuidoostMatenhoekOverval
  Onderwerpen Bureau Gld woensdag 28 juni 2017
  Dinsdag 27 juni 2017 om 11:04

  Hattem Apeldoorn Nijmegen Arnhem Zutphen - Deze week in Bureau GLD weer zaken met goede camerabeelden. Bureau GLD wordt elke woensdagavond vanaf 17.20 uur (direct na het nieuws) ieder uur uitgezonden op Omroep Gelderland en zal daarna om het uur worden herhaald. Naderhand worden de zaken ook geplaatst onder 'Gezocht' of 'Vermist' op www.politie.nl. Bij de items zullen de filmpjes van de uitzendingen te zien zijn, evenals foto's van verdachte personen of aangetroffen goederen.

  ApeldoornApeldoorn CentrumBinnenstadDiefstal
  Autokrakers dankzij getuige vast
  Zaterdag 24 juni 2017 om 10:18

  Apeldoorn, Schaarsbergen - Vrijdagnacht zijn in Schaarsbergen twee mannen gearresteerd op verdenking van het plegen van auto-inbraken in Apeldoorn. Een getuige vond het een verdachte situatie en reageerde snel door te bellen naar 112.

  ApeldoornApeldoorn NoordoostBedrijvenpark Apeldoorn-NoordInbraak
  Tweetal aangehouden met handelsvoorraad drugs
  Vrijdag 23 juni 2017 om 11:19

  Apeldoorn - Naar aanleiding van diverse overlastklachten in de buurt heeft de politie op donderdagavond 22 juni twee mannen van 17 en 23 uit Apeldoorn aangehouden voor het in bezit hebben van een grote hoeveelheid drugs.

  ApeldoornApeldoorn NoordoostAnklaarDrugs
  Conducteurs bedreigd
  Donderdag 22 juni 2017 om 10:17

  Apeldoorn - Twee conducteurs zijn woensdag 21 juni bedreigd door een passagier. De man is aangehouden.

  ApeldoornBedreiging
  Fietser lichtgewond na aanrijding met politieauto
  Donderdag 22 juni 2017 om 10:01

  Apeldoorn - Op de Laan van Westenenk in Apeldoorn is woensdagmiddag een fietser lichtgewond geraakt na een aanrijding met een politiewagen. Het slachtoffer, een 38-jarige vrouw uit Apeldoorn, is wel naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling.

  ApeldoornApeldoorn ZuidwestDennenheuvelAanrijding met letsel
  Politie houdt tweede verdachte aan voor overval op snackbar
  Woensdag 21 juni 2017 om 15:22

  Apeldoorn - De politie heeft een tweede verdachte aangehouden voor een overval op donderdag 2 maart op een snackbar aan de Pinksterbloem. Het onderzoek wordt voortgezet.

  ApeldoornApeldoorn NoordoostSluisoordOverval
  Politie houdt meisje aan voor straatroven
  Woensdag 21 juni 2017 om 14:09

  Apeldoorn - De politie heeft maandag 19 juni een 15-jarig meisje aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een serie gewelddadige straatroven aan de Akkerwinde in Apeldoorn.

  ApeldoornApeldoorn NoordoostSluisoordOverval
  Onderwerpen Bureau Gld woensdag 21 juni 2017
  Maandag 19 juni 2017 om 14:26

  Apeldoorn Tiel Arnhem - Deze week in Bureau GLD weer zaken met goede camerabeelden. Bureau GLD wordt elke woensdagavond vanaf 17.20 uur (direct na het nieuws) ieder uur uitgezonden op Omroep Gelderland en zal daarna om het uur worden herhaald. Naderhand worden de zaken ook geplaatst onder 'Gezocht' of 'Vermist' op www.politie.nl. Bij de items zullen de filmpjes van de uitzendingen te zien zijn, evenals foto's van verdachte personen of aangetroffen goederen.

  ApeldoornApeldoorn CentrumBinnenstadOverval
  Man verdacht van diefstal grote hoeveelheid gereedschap en bouwmaterialen
  Zaterdag 17 juni 2017 om 13:53

  Apeldoorn - De politie heeft in Apeldoorn vanochtend een 44-jarige man aangehouden nadat hij op heterdaad was betrapt op diefstal van bouwmaterialen. In een woning trof de politie een flinke hoeveelheid vermoedelijk gestolen waar aan. Op dit moment heeft de politie al vijf aangiften van inbraken en diefstallen kunnen koppelen aan de spullen die aangetroffen zijn. En dat aantal loopt vermoedelijk nog op.

  ApeldoornApeldoorn NoordKerschotenDiefstal
  Beelden overval ook in Opsporing Verzocht
  Zondag 11 juni 2017 om 08:30

  Apeldoorn - De beelden van de overval die op 2 maart plaatsvond op een snackbar aan de Pinksterbloem in Apeldoorn zullen op dinsdag 13 juni in Opsporing Verzocht te zien zijn. De overval werd gepleegd door drie daders. Door het overvallenteam is op 16 mei een eerste verdachte aangehouden. Zijn hechtenis is door de Raadkamer met 90 dagen verlengd.

  ApeldoornApeldoorn NoordoostSluisoordOverval
  Politie zoekt getuigen van overval op stationswinkel
  Woensdag 7 juni 2017 om 15:35

  Apeldoorn - De politie is een onderzoek gestart na een overval op een winkel op het stationsplein in Apeldoorn. De dader is nog spoorloos. De politie zoekt getuigen die mogelijk iets gezien hebben wat kan helpen bij het onderzoek.

  ApeldoornApeldoorn CentrumBinnenstadOverval
  Jongens aangehouden voor brandstichting
  Maandag 5 juni 2017 om 12:34

  Lieren - In Lieren heeft de politie maandagochtend twee 13-jarige jongens aangehouden wegens brandstichting. De twee worden er van verdacht een brand bij een schoolgebouw aan Het Oude Veen in Lieren te hebben veroorzaakt.

  ApeldoornLieren en omgevingAgrarisch gebied Lieren en OosterhuizenBrand
  Politie onderzoekt zware mishandeling
  Zondag 4 juni 2017 om 21:08

  Apeldoorn - De politie is een onderzoek gestart naar de ernstige mishandeling van een 16-jarig meisje uit Apeldoorn. Dit gebeurde in de nacht van 3 op 4 juni in het centrum van Apeldoorn.

  ApeldoornMishandeling

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Apeldoorn

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk