> 

Politie nieuws in de gemeente Apeldoorn

Een overzicht van alle nieuws artikelen van de politie in de gemeente Apeldoorn.

Februari 2017
Uddel - De politie is op zoek naar getuigen die wellicht iets gezien hebben van een beroving die op maandag 13 februari rond 17.00 uur plaatsvond op een parkeerplaats langs de Kootwijkerweg in Uddel, bij wandelgebied het Caitwickerzand.
donderdag 23 februari 2017
Driebergen, Apeldoorn - De politie heeft dinsdag 21 februari omstreeks 22.00 uur, langs de A1 binnen de gemeente Apeldoorn twee mannen aangehouden die tussen een lading bloemen vier automatische vuurwapens, naar schatting 110 kilo amfetamine en ongeveer 160 kilo hash en hennep vervoerden in hun vrachtwagen.
woensdag 22 februari 2017
Apeldoorn - De politie heeft op maandag 20 februari een 23-jarige man uit Apeldoorn aangehouden op verdenking van het plegen van zes berovingen in Apeldoorn in de zomer van 2016. De man is ingesloten voor nader verhoor en onderzoek.
dinsdag 21 februari 2017
Apeldoorn - Deze week in Bureau GLD weer zaken met goede camerabeelden. Bureau GLD wordt elke woensdagavond vanaf 17.20 uur (direct na het nieuws) elk uur uitgezonden op Omroep Gelderland en zal daarna elk uur worden herhaald.
Naderhand worden de zaken ook geplaatst onder 'Gezocht' of 'Vermist' op www.politie.nl. Bij de items zullen de filmpjes van de uitzendingen te zien zijn, evenals foto's van verdachte personen of aangetroffen goederen.
dinsdag 21 februari 2017
Apeldoorn - Voor één dag in de huid van een rechercheur kruipen. Die kans kregen circa vierhonderd politici, bestuurders, beleidsmakers, juristen, journalisten, wetenschappers en opsporingspartners op woensdag 15 februari op de Politieacademie in Apeldoorn. Een team jonge professionals uit de opsporing organiseerde die dag CSI:NL. Deelnemers maakten er kennis met het huidige niveau van de opsporing in Nederland.
donderdag 16 februari 2017
Loenen - In de nacht van maandag op dinsdag 14 februari 2017 hebben meerdere gewapende personen een 21-jarige man uit Oss overvallen die aan het werk was in een bedrijfspand aan de Eerbeekseweg in Loenen.
dinsdag 14 februari 2017
Apeldoorn, Tiel, Velp, Arnhem, Neede - Deze week in Bureau GLD weer zaken met goede camerabeelden. Bureau GLD wordt elke woensdagavond vanaf 17.20 uur (direct na het nieuws) elk uur uitgezonden op Omroep Gelderland en zal daarna elk uur worden herhaald.
Naderhand worden de zaken ook geplaatst onder 'Gezocht' of 'Vermist' op www.politie.nl. Bij de items zullen de filmpjes van de uitzendingen te zien zijn, evenals foto's van verdachte personen of aangetroffen goederen.
dinsdag 7 februari 2017
Uddel - De politie heeft op zaterdag 5 februari rond 02.00 uur twee personen aangehouden voor een woninginbraak in Uddel, maar alle credits zijn voor de inwoners van Uddel zelf die via een WhatsApp-groep werden gealarmeerd en in actie kwamen en de politie er direct bij betrokken.
zondag 5 februari 2017
Apeldoorn - In de Tubantia staat vandaag een artikel over een interne kwestie bij de politie. In het artikel staan suggesties over de relatie tussen het Openbaar Ministerie en de politie.
vrijdag 3 februari 2017
Januari 2017
Apeldoorn - Zondagavond heeft de politie een man aan kunnen houden op verdenking van poging woninginbraak dankzij alert optreden van twee getuigen.
maandag 16 januari 2017

Alle wijken in Apeldoorn

Alle buurten in Apeldoorn

Wist je dat...?
Westelijk Havengebied in de gemeente Amsterdam het grootste oppervlakte water heeft?
900 hectare
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158