> 

Vermissing 3 jarige jongen

Dinsdag 30 april 2013
Brink, Assen

De Meldkamer Noord Nederland heeft dinsdagmiddag Burgernet ingezet na de melding van de vermissing van een 3 jarig jongentje in de omgeving Brink te Assen.

Per sms-bericht werd het signalement van het jongetje aan de 705 deelnemers van Burgernet doorgegeven.Al snel kwam het bericht dat het jongetje weer terecht was. Hartelijk dank voor het uitkijken.Meer nieuws uit de omgeving

Assen - De politie hield maandag een 23-jarige man uit de gemeente Weststellingwerf aan. Hij wordt ervan verdacht een Qbuzzchauffeur te hebben geslagen.
Assen - In de nacht van donderdag op vrijdag werd er ingebroken in warenhuis Vanderveen in het centrum van Assen.
Assen - De politie heeft vrijdagavond een 40-jarige man uit Assen aangehouden.
Assen - De politie heeft vrijdagmiddag na een melding van stankoverlast op de Afrikaweg een grote partij gedroogde hennep in beslag genomen. Hierbij werden twee aanhoudingen verricht. Zaterdagochtend vroeg volgde nog een derde aanhouding.
Assen - De politie heeft een 60-jarige man uit Assen aangehouden voor brandstichting van een bankstel.
Assen - De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een 20-jarige inwoner van Assen aangehouden. De man wordt er van verdacht dat hij een 19-jarige plaatsgenoot met een mes heeft gestoken. Het slachtoffer werd met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Zwolle/ Assen - De politie heeft woensdagavond een 20-jarige man uit Oldebroek en een 21-jarige vrouw uit Ten Boer aangehouden op verdenking van bedreiging met een wapen.
Assen - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag op en rondom de Brinkstraat zeven mensen aangehouden. Het was onrustig op straat en meerdere agenten moesten dan ook optreden. Daarbij werd gebruik gemaakt van de lange wapenstok en een politiehond. Eén van de onruststokers werd gebeten door de hond.
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Assen.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158