> 

Vermissing 3 jarige jongen

Dinsdag 30 april 2013
Brink, Assen

De Meldkamer Noord Nederland heeft dinsdagmiddag Burgernet ingezet na de melding van de vermissing van een 3 jarig jongentje in de omgeving Brink te Assen.

Per sms-bericht werd het signalement van het jongetje aan de 705 deelnemers van Burgernet doorgegeven.Al snel kwam het bericht dat het jongetje weer terecht was. Hartelijk dank voor het uitkijken.Meer nieuws uit de omgeving

Assen - De politie hield in de nacht van dinsdag op woensdag twee Assenaren, 15 ven 23 jaar oud, als verdachten van poging tot inbraak aan.
Assen - De politie heeft in de vroege donderdagochtend een 33-jarige inwoner uit Assen aangehouden voor de inbraak in een woning aan de Beilerstraat.
Assen - De politie heeft zondagavond twee mannen van 43 en 59 jaar oud en woonachtig in Assen aangehouden voor een woninginbraak in de Tooropstraat.
Assen - De politie hield maandag een 23-jarige man uit de gemeente Weststellingwerf aan. Hij wordt ervan verdacht een Qbuzzchauffeur te hebben geslagen.
Assen - In de nacht van donderdag op vrijdag werd er ingebroken in warenhuis Vanderveen in het centrum van Assen.
Assen - De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een 20-jarige inwoner van Assen aangehouden. De man wordt er van verdacht dat hij een 19-jarige plaatsgenoot met een mes heeft gestoken. Het slachtoffer werd met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Assen - De politie heeft een 60-jarige man uit Assen aangehouden voor brandstichting van een bankstel.
Assen - De politie heeft vrijdagmiddag na een melding van stankoverlast op de Afrikaweg een grote partij gedroogde hennep in beslag genomen. Hierbij werden twee aanhoudingen verricht. Zaterdagochtend vroeg volgde nog een derde aanhouding.
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Assen.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158