> 

Vermissing 3 jarige jongen

Dinsdag 30 april 2013
Brink, Assen

De Meldkamer Noord Nederland heeft dinsdagmiddag Burgernet ingezet na de melding van de vermissing van een 3 jarig jongentje in de omgeving Brink te Assen.

Per sms-bericht werd het signalement van het jongetje aan de 705 deelnemers van Burgernet doorgegeven.Al snel kwam het bericht dat het jongetje weer terecht was. Hartelijk dank voor het uitkijken.Meer nieuws uit de omgeving

Assen - De politie hield donderdagmorgen met hulp van omstanders twee winkeldieven aan. Het duo wordt ervan verdacht kort daarvoor bij een supermarkt aan de Nijlandstraat een winkeldiefstal te hebben gepleegd.
Assen - De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling van een 13-jarige jongen uit Assen.
Assen - De politie heeft zaterdagnacht zes verdachten aangehouden na een inbraak in een leegstaand pand aan De Haar.
Assen - De politie heeft vrijdagnacht een 20-jarige man uit Assen aangehouden. Na een melding van vernieling van auto’s aan de Beilerstraat kreeg de politie het signalement van de verdachte door.
Assen - De politie is donderdagmorgen gestart met een onderzoek naar de melding van een geweldincident. Dat heeft vermoedelijk plaatsgevonden in de omgeving van de Sparrenlaan richting Dennenweg/Anreperstraat.
Assen - De politie heeft zaterdagmiddag twee jongens van 13 jaar en twee jongens van 14 jaar uit Assen aangehouden nadat ze het afgesloten terrein van het Verkeerspark in Assen waren binnengegaan.
Assen, Noordenveld, Aa & Hunze en Tynaarlo - De politie in Noord-Drenthe start 18 december met een Instagram-account. We zijn graag daar actief waar inwoners aanwezig zijn. In de wijk, maar ook op social media. Het account geeft een kijkje in de situaties waar agenten dagelijks mee te maken krijgen.
Assen - Vrijdagmiddag is een jonge vrouw (leeftijd en woonplaats nog onbekend) gewond geraakt bij een ongeval.
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Assen.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158