> 

Vermissing 3 jarige jongen

Dinsdag 30 april 2013
Brink, Assen

De Meldkamer Noord Nederland heeft dinsdagmiddag Burgernet ingezet na de melding van de vermissing van een 3 jarig jongentje in de omgeving Brink te Assen.

Per sms-bericht werd het signalement van het jongetje aan de 705 deelnemers van Burgernet doorgegeven.Al snel kwam het bericht dat het jongetje weer terecht was. Hartelijk dank voor het uitkijken.Meer nieuws uit de omgeving

Assen - Zaterdagmorgen is een 60-jarige man uit Woerden om het leven gekomen bij een eenzijdig ongeval op het circuit.
Assen - De politie is op zoek naar de bestuurder van een zwarte Seat Leon. Deze automobilist zou donderdagmiddag 1 oktober rond 17.15 uur op de Boomgaard een 12-jarige fietser hebben aangereden.
Assen - De politie heeft een omvangrijk fraudeonderzoek naar oplichting via Marktplaats afgerond. In maart werden hiervoor in het totaal veertig verdachten aangehouden. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij oplichtingspraktijken. In het uiteindelijke dossier zijn 60 aangiftes meegenomen. Het vermoeden bestaat dat er meer slachtoffers zijn gemaakt. Tijdens het onderzoek werd nauw samengewerkt met Marktplaats.
Assen - De politie hield maandagavond twee fietsendieven aan.
Assen - Tussen woensdagmiddag en donderdagmorgen vond er een inbraak plaats in een kinderboerderij aan de Adelaarsweg in Assen.
Assen - Een 48-jarige inwoonster van Assen liep maandagmiddag diverse verwondingen op toen ze op de Lonerstraat bij haar woonplaats met haar scooter viel.
Assen - In de nacht van zaterdag op zondag rond 3.30 uur raakte een politieagent gewond nadat hij was aangereden door een scooterrijder.
Assen - Een 22-jarige Assenaar mag de komende tijd in het centrum van Assen niet meer op stap in de horeca.
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Assen.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158