> 

Vermissing 3 jarige jongen

Dinsdag 30 april 2013
Brink, Assen

De Meldkamer Noord Nederland heeft dinsdagmiddag Burgernet ingezet na de melding van de vermissing van een 3 jarig jongentje in de omgeving Brink te Assen.

Per sms-bericht werd het signalement van het jongetje aan de 705 deelnemers van Burgernet doorgegeven.Al snel kwam het bericht dat het jongetje weer terecht was. Hartelijk dank voor het uitkijken.Meer nieuws uit de omgeving

Assen - Een 60-jarige vrouw uit Assen raakte dinsdagavond op de kruising van de Groningerstraat met de Europaweg-Noord gewond bij een aanrijding.
Assen - De politie heeft maandagmiddag in het politiebureau aan de Balkengracht een 25-jarige man uit Assen aangehouden voor oplichting. De Assenaar wordt ervan verdacht dat hij vier mensen, waaronder een 18-jarige jongeman uit Groningen, via het Internet heeft opgelicht.
Assen - Maandagmiddag is een 40-jarige motorrijder uit Bovensmilde zwaar gewond geraakt bij een verkeersongeval waarbij meerdere auto’s betrokken waren.
Assen - Bij een eenzijdig ongeval op de Lonerstraat in Assen is zondagmiddag een 41-jarige automobiliste uit Rolde gewond geraakt.
Assen - De politie heeft zondagochtend op vier locaties rond Witten en Assen automobilisten gecontroleerd. Automobilisten en motorrijders die vanaf de campings vertrokken, moesten blazen voor restalcohol. Daarnaast controleerde de politie ook zaterdagmiddag- en avond en zondag het verkeer op de afvoerwegen van het TT Circuit en Assen.
Assen - De politie kijkt terug op een goed verlopen TT. Wel raakte een 24-jarige Assenaar vrijdagnacht zwaargewond, nadat hij vermoedelijk is mishandeld door nog onbekende personen. De politie doet er alles aan om te achterhalen wat er gebeurd is en wie hierbij mogelijk betrokken zijn. Op de dag van de TT-races is het druk geweest op de wegen in en rondom Assen, maar bij de politie zijn geen bijzondere incidenten bekend.
Assen - De politie is bezig met een onderzoek naar een ernstige mishandeling tijdens de TT-nacht. Een 24-jarige inwoner van Assen werd rond twee uur ’s nachts ernstig gewond aangetroffen op de Groningerstraat. Vermoedelijk als gevolg van een mishandeling. Hij werd gereanimeerd en later naar het Wilhelminaziekenhuis gebracht. Daar is hij met ernstig hoofdletsel opgenomen.
Assen - De politie waarschuwt voor mogelijk gevaarlijke xtc-pillen die in omloop zijn in Assen. Tijdens de Assernacht kwamen bij de aanhouding van een 16-jarige jongen uit Assen tijdens zijn fouillering 18 xtc-pillen te voorschijn. Het gaat mogelijk om pillen met de gevaarlijke stof PMMA.
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Assen.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01