> 

Vermissing 3 jarige jongen

Dinsdag 30 april 2013
Brink, Assen

De Meldkamer Noord Nederland heeft dinsdagmiddag Burgernet ingezet na de melding van de vermissing van een 3 jarig jongentje in de omgeving Brink te Assen.

Per sms-bericht werd het signalement van het jongetje aan de 705 deelnemers van Burgernet doorgegeven.Al snel kwam het bericht dat het jongetje weer terecht was. Hartelijk dank voor het uitkijken.Meer nieuws uit de omgeving

Assen - De zaterdagavond en -nacht was gezellig druk. Voor de politie verliep de avond en nacht nagenoeg probleemloos. De laatste dag van het TT Festival waren er volgens de gemeente en de organisatie 70.000 mensen op de been. Het was druk in de Asser binnenstad, maar nergens gaf de doorstroming van het publiek problemen. Er zijn acht personen aangehouden. De aanhoudingen werden verricht voor wapenbezit, mishandeling, bedreiging en belediging van politieagenten.
Assen - De traditionele TT-nacht is sfeervol verlopen zonder grote incidenten. De nacht is volgens de gemeente en de organisatie bezocht door zo’n 60.000 mensen. Door de inrichting van nieuwe podia spreidde de drukte zich tijdens de avond en nacht over de binnenstad. Voor de politie verliep de festiviteiten nagenoeg probleemloos. Desondanks zijn vrijdagavond en -nacht in het totaal acht personen aangehouden voor uiteenlopende feiten. De aanhoudingen werden verricht voor mishandeling, diefstal, vernieling en belediging van politieagenten.
Assen - De organisatie, gemeente en de politie kijken terug op een rustig en vooral gezellig verlopen Asser nacht. Grote incidenten deden zich niet voor. De politie heeft donderdagavond en -nacht tijdens de festiviteiten rondom de TT in totaal vijf mensen aangehouden voor uiteenlopende feiten. De aanhoudingen werden verricht voor drugs- en wapenbezit, mishandeling en vernieling.
Assen - Vanavond start het TT-festival in het centrum van Assen, dit in aanloop naar de 86e Dutch TT. Het motorevenement, voor het eerst op zondag, trekt naar verwachting zo’n 100.000 mensen naar de Drentse hoofdstad. De politie gaat ervan uit dat ook dit jaar de TT een veilig en gezellig feest wordt en treft de nodige voorbereidingen.
Assen - De politie heeft zondagochtend een 66-jarige man uit de provincie Groningen aangehouden na een telefonische dreiging.
Assen - In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie drie verdachten in een woning aan de Maasstraat in Assen aangehouden. De 15, 21 en 23-jarige jonge mannen uit Assen worden ervan verdacht in deze woning aan de Maasstraat ingebroken te hebben.
Assen - De politie onderzoekt een overval op een apotheek aan de Nobellaan.
Assen - De politie hield woensdagavond een 23-jarige Assenaar aan als verdachte van poging tot doodslag cq zware mishandeling.
Ongeveer een op de acht lessen op de middelbare school wordt gegeven door iemand die daar niet het ...
Per jaar overlijden er in Nederland ongeveer 38.000 mensen aan hart- en vaatziekten. In diverse reg...
Als het aan de VVD ligt, betalen huurders in alle Nederlandse gemeenten voortaan rioolheffing. Dat ...
Wonen er veel of weinig misdaadverdachten in jouw gemeente? Bekijk op onze kaart hoeveel mensen van...
Het aantal Polen in Nederland groeit. Op dit moment zijn er meer geboren Polen dan geboren Antillia...
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Assen.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158