> 

Vermissing 3 jarige jongen

Dinsdag 30 april 2013
Brink, Assen

De Meldkamer Noord Nederland heeft dinsdagmiddag Burgernet ingezet na de melding van de vermissing van een 3 jarig jongentje in de omgeving Brink te Assen.

Per sms-bericht werd het signalement van het jongetje aan de 705 deelnemers van Burgernet doorgegeven.Al snel kwam het bericht dat het jongetje weer terecht was. Hartelijk dank voor het uitkijken.Meer nieuws uit de omgeving

Assen - In de nacht van maandag op dinsdag zijn bij een inbraak bij een bedrijf aan de W.A. Scholtenstraat in Assen vier vaten (20L) met chemisch afval gestolen.
Assen - De politie hield maandagavond vier verdachten van auto-inbraak aan.
Assen - Het programma Opsporing Verzocht besteedt op dinsdagavond 1 september op NPO1 om 20.30 uur aandacht aan het onderzoek naar de dood van de 24-jarige Assenaar Tom de Munter. In het programma worden onder andere bewakingsbeelden getoond, waarop een man te zien is met een breed postuur en een vreemde loop, die versneld bij de plaats delict vandaan loopt.
Assen - De politie heeft donderdagavond twee verdachten aangehouden na een mishandeling. Het gaat om een man van 27 en een vrouw van 22 jaar uit Assen.
Assen - De politie heeft dinsdagmiddag een eind gemaakt aan de activiteiten van een illegale coffeeshop aan de Vaart Zuidzijde in Assen.
Assen - De politie hield in de nacht van maandag op dinsdag een 38-jarige inwoner van Beilen aan.
Assen - Een 19-jarige man uit Assen kreeg zaterdagavond na een kleine twee uur, zijn gestolen fiets weer terug dankzij een oplettende vriend. De eigenaar werd door die vriend gebeld met de vraag of zijn fiets gestolen was. Het was hem nog niet opgevallen, maar zijn fiets was inderdaad net gestolen bij de Scharmbarg.
Assen - In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie een 38-jarige man uit Beilen aangehouden voor diefstal.
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Assen.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01