> 

Vermissing 3 jarige jongen

Dinsdag 30 april 2013
Brink, Assen

De Meldkamer Noord Nederland heeft dinsdagmiddag Burgernet ingezet na de melding van de vermissing van een 3 jarig jongentje in de omgeving Brink te Assen.

Per sms-bericht werd het signalement van het jongetje aan de 705 deelnemers van Burgernet doorgegeven.Al snel kwam het bericht dat het jongetje weer terecht was. Hartelijk dank voor het uitkijken.Meer nieuws uit de omgeving

Assen - Om ondernemers te helpen het risico op overvallen te verminderen en de gevolgen ervan zoveel mogelijk te beperken gaan de politie en gemeente ondernemers in de stad informeren over overvallen.
Assen - In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie in een horecagelegenheid aan de Brinkstraat een 29-jarige man uit Assen aangehouden op verdenking van mishandeling van een 25-jarige portier.
Assen - Een 19-jarige man uit Assen is donderdagmiddag gewond geraakt. De man zat als passagier op een motor.
Assen - De politie stelt een onderzoek in naar een overval op een supermarkt aan de Maasstraat in Assen.
Assen - De politie heeft zondagochtend twee mannen (23 en 21 jaar) uit Assen aangehouden na een vechtpartij op de Rolderstraat.
Assen - De politie is op zoek naar een man die vrijdagmiddag rond vijf uur een vrouw beroofde bij de ABN AMRO-bank aan de Overcingellaan in Assen. De tot nu toe onbekende wist ondanks een achtervolging door omstanders en de politie te ontkomen.
Assen - Door de politie werden in de nacht van vrijdag 23 op zaterdag 24 oktober vier personen aangehouden na een ernstige mishandeling op de Prooststraat in Assen. Een 43-jarige inwoner van Assen was daarvan het slachtoffer.
Assen - Woensdagavond vond er een overval plaats op een cafetaria aan de Nobellaan.
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Assen.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158