> 

Vermissing 3 jarige jongen

Dinsdag 30 april 2013
Brink, Assen

De Meldkamer Noord Nederland heeft dinsdagmiddag Burgernet ingezet na de melding van de vermissing van een 3 jarig jongentje in de omgeving Brink te Assen.

Per sms-bericht werd het signalement van het jongetje aan de 705 deelnemers van Burgernet doorgegeven.Al snel kwam het bericht dat het jongetje weer terecht was. Hartelijk dank voor het uitkijken.Meer nieuws uit de omgeving

Assen, Rolde, Loon - De politie zoekt getuigen van drie verschillende inbraken in sportkantines in Assen, Rolde en Loon. Het is nog onduidelijk of er een verband bestaat tussen de verschillende inbraken.
Assen - De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling zondagnacht vermoedelijk op de kruising van de fietspaden van de Sacharovlaan en Marsdijk in Assen.
Assen - De politie is op zoek naar getuigen van een reeks autovernielingen in de buurt het Noorderpark in Assen.
Assen - De politie heeft drie mannen van 19, 34 en 42 jaar, een 40-jarige vrouw en een 57-jarige vrouw uit Assen aangehouden na diefstal uit een goederendepot aan de Aziëweg in hun woonplaats.
Assen - De politie heeft op haar site een filmpje gezet waarop een man te zien is die verdacht wordt van aanranding. http://youtube.be/F4w8TyDXcBo
Assen - Een 43-jarige inwoner van Assen is vanmiddag door een arrestatieteam aangehouden in een woning aan de Weidebeemd in zijn woonplaats.
Assen - De politie hield in de nacht van zaterdag op zondag twee mannen uit Assen aan. Het duo, 38 en 43 jaar, wordt ervan verdacht een 32-jarige plaatsgenoot te hebben mishandeld.
Assen - De politie is op zoek naar een man die mogelijk iets kan vertellen over de mishandeling met fatale afloop tijdens het TT weekend in de nacht van vrijdag 26 juni op zondag 27 juni. Zij heeft beelden van de man op haar YouTube kanaal gezet. De beelden zijn van veraf gemaakt maar de politie hoopt dat er mensen zijn die de man alsnog herkennen aan bijvoorbeeld de manier van lopen/bewegen. Het gaat om de man die na ongeveer 8 seconden in beeld komt. Hij draagt een lichtkleurig shirt met lange mouwen.
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Assen.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01