> 

Vermissing 3 jarige jongen

Dinsdag 30 april 2013
Brink, Assen

De Meldkamer Noord Nederland heeft dinsdagmiddag Burgernet ingezet na de melding van de vermissing van een 3 jarig jongentje in de omgeving Brink te Assen.

Per sms-bericht werd het signalement van het jongetje aan de 705 deelnemers van Burgernet doorgegeven.Al snel kwam het bericht dat het jongetje weer terecht was. Hartelijk dank voor het uitkijken.Meer nieuws uit de omgeving

Assen - Zaterdagmiddag is een winkel aan de Kroonwerk overvallen door een onbekende man.
Assen - De politie heeft zaterdagavond twee inwoners van Brakel van 35 jaar aangehouden op verdenking van openlijk geweld tegen personen, bedreiging en discriminatie.
Assen - Een 44-jarige automobilist uit Groningen is donderdagmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval op de A28 bij Assen.
Assen - De politie heeft maandagmiddag een revolver in beslag genomen. De eigenaar, een 74-jarige man uit Vaals, werd aangehouden.
Assen - Een 35-jarige inwoner van Beilen raakte in de nacht van zaterdag op zondag bij ruzie over gestolen mobiele telefoons gewond nadat hij met een scherp voorwerp, vermoedelijk een mes, was gestoken. Dit alles vond plaats op een parkeerterrein aan de Van Swinderenhof. Het slachtoffer werd per ambulance overgebracht naar het UMCG in Groningen. In de loop van de nacht konden agenten twee verdachten aanhouden. Naar een mogelijke derde verdachte wordt nog nader onderzoek gedaan.
Assen - De politie heeft zaterdagmorgen een 40-jarige man uit Assen aangehouden in een winkel aan het Kroonwerk in Assen. Hij wordt verdacht van winkeldiefstal met geweld.
Assen - De zaterdagavond en -nacht was gezellig druk. Voor de politie verliep de avond en nacht nagenoeg probleemloos. De laatste dag van het TT Festival waren er volgens de gemeente en de organisatie 70.000 mensen op de been. Het was druk in de Asser binnenstad, maar nergens gaf de doorstroming van het publiek problemen. Er zijn acht personen aangehouden. De aanhoudingen werden verricht voor wapenbezit, mishandeling, bedreiging en belediging van politieagenten.
Assen - De traditionele TT-nacht is sfeervol verlopen zonder grote incidenten. De nacht is volgens de gemeente en de organisatie bezocht door zo’n 60.000 mensen. Door de inrichting van nieuwe podia spreidde de drukte zich tijdens de avond en nacht over de binnenstad. Voor de politie verliep de festiviteiten nagenoeg probleemloos. Desondanks zijn vrijdagavond en -nacht in het totaal acht personen aangehouden voor uiteenlopende feiten. De aanhoudingen werden verricht voor mishandeling, diefstal, vernieling en belediging van politieagenten.
Max en Tijger zijn landelijk het populairst, maar staan deze namen ook in jouw gemeente bovenaan? B...
Het gaat slecht met de doorstroom van asielzoekers die een verblijfsvergunning hebben gekregen. Het...
Ongeveer een op de acht lessen op de middelbare school wordt gegeven door iemand die daar niet het ...
Per jaar overlijden er in Nederland ongeveer 38.000 mensen aan hart- en vaatziekten. In diverse reg...
Als het aan de VVD ligt, betalen huurders in alle Nederlandse gemeenten voortaan rioolheffing. Dat ...
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Assen.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158