Nieuws over Bergen op Zoom-Oost

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Bergen op Zoom-Oost. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Bergen op Zoom-Oost op onderwerp:

  Zes mannen aangehouden tijdens ruimen van hennepkwekerij
  Maandag 17 juli 2017 om 10:03

  Bergen op Zoom - De politie hield zondagavond 16 juli zes mannen aan nadat zij op de Guido Gezellelaan in een woning een hennepkwekerij aan het ruimen waren.

  Bergen op ZoomBergen op Zoom-OostWarande-WestDrugs
  Twee helers aangehouden
  Dinsdag 4 juli 2017 om 14:53

  Bergen op Zoom - Maandagavond rond 18.15 uur controleerden surveillerende agenten een personenauto met daarin een man en een vrouw op de Jupiterweg in Bergen op Zoom.

  Bergen op ZoomBergen op Zoom-OostWarande-OostDiefstal
  Alcoholcontrole: vijftien overtredingen
  Zondag 18 juni 2017 om 08:30

  Bergen op Zoom, Tholen, Steenbergen, Putte - In de nacht van zaterdag op zondag werden door de medewerkers van politieteam Bergen op Zoom op verschillende plaatsen in hun teamgebied alcoholcontroles gehouden. In totaal hebben 618 bestuurders een blaastest afgelegd. Vijftien daarvan waren in overtreding omdat zij teveel hadden gedronken en toch achter het stuur waren gaan zitten.

  Bergen op ZoomBergen op Zoom-OostVerkeersovertreding
  Twee banden lek na achtervolging
  Woensdag 31 mei 2017 om 12:22

  Bergen op Zoom - Agenten wilden in de nacht van dinsdag op woensdag omstreeks 04.00 uur een auto controleren op de Rooseveltlaan in Bergen op Zoom. De bestuurder van de auto gaf geen gehoor aan het stopteken dat hij kreeg van de politie en ging er in volle vaart vandoor.

  Bergen op ZoomBergen op Zoom-OostGageldonk-WestVerkeersovertreding
  Twee aanhoudingen hennepdrogerij
  Dinsdag 30 mei 2017 om 17:25

  Bergen op Zoom - De politie arresteerde dinsdag rond 12.15 uur in een woning aan Heiningen een 28-jarige bewoner die niet voldeed aan het bevel en een 22-jarige man uit Bergen op Zoom die op het balkon stond waar hennepzakken naar beneden zijn gegooid.

  Bergen op ZoomBergen op Zoom-OostGageldonk-OostDrugs
  Ruim zes kilo hennep in beslag genomen
  Woensdag 24 mei 2017 om 10:03

  Bergen op Zoom - Surveillerende agenten zagen dinsdagavond rond 00.25 uur een bestelauto rijden op de Postweg in Tholen. Ze besloten de auto te controleren, maar die ging er met hoge snelheid vandoor.

  Bergen op ZoomBergen op Zoom-OostGageldonk-West(Verkeers)ongeval
  Gewonden bij frontale botsing
  Zondag 7 mei 2017 om 09:39

  Bergen op Zoom - Bij een aanrijding raakten twee personen zaterdagmiddag 6 mei gewond. Drie geparkeerde auto’s liepen ook schade op.

  Bergen op ZoomBergen op Zoom-OostAanrijding met letsel
  Aanhouding na voetbalgeweld
  Dinsdag 18 april 2017 om 09:28

  Bergen op Zoom - Maandagmiddag is een 49–jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden na een mishandeling tijdens een wedstrijd op het voetbalveld bij de Olympialaan.

  Bergen op ZoomBergen op Zoom-OostMishandeling
  Man slaat op de vlucht na mishandeling
  Zondag 16 april 2017 om 11:32

  Bergen op Zoom - Een 29-jarige Bergenaar is aan de Poolsterstraat opgepakt. De man wordt verdacht van het mishandelen en bedreigen van zijn ex-partner.

  Bergen op ZoomBergen op Zoom-OostGageldonk-OostMishandeling
  Zeven aanhoudingen voor overval en straatroof
  Dinsdag 11 april 2017 om 15:36

  Bergen op Zoom - De politie hield dinsdagochtend 11 april zes verdachten uit Bergen op Zoom aan op verdenking van een overval op een cafetaria aan de Kastanjelaan en/of voor een straatroof op de Heijningen in Bergen op Zoom. De overval vond op maandagavond 26 december 2016 plaats. De straatroof vond plaats op 10 januari 2017.

  Bergen op ZoomBergen op Zoom-OostGageldonk-OostOverval
  Hennepdrogerij in appartementencomplex
  Zondag 26 maart 2017 om 09:11

  Bergen op Zoom - Rond 01.15 uur in de nacht van zaterdag op zondag is in een appartementencomplex aan de Weegbreestraat in Bergen op Zoom een hennepdrogerij aangetroffen.

  Bergen op ZoomBergen op Zoom-OostGageldonk-WestDrugs
  Hennepkwekerij in woning
  Dinsdag 21 maart 2017 om 07:50

  Bergen op Zoom - In een woning aan de Saturnuslaan in Bergen op Zoom is maandagmiddag een hennepkwekerij aangetroffen. De kwekerij is direct geruimd door de politie. Er werden twee verdachten aangehouden. Zij zijn overgebracht naar het politiecellencomplex en worden daar dinsdag gehoord.

  Bergen op ZoomBergen op Zoom-OostWarande-OostDrugs
  Man aangehouden met zesduizend euro vals geld
  Vrijdag 10 maart 2017 om 15:57

  Bergen op Zoom - Donderdagochtend troffen agenten op de Ruytershoveweg een man aan, die een stapel vals geld bij zich had.

  Bergen op ZoomBergen op Zoom-OostBuitengebied-OostDrugs
  Politie rolt vijf hennepkwekerijen op
  Dinsdag 7 maart 2017 om 17:07

  Bergen op Zoom, Roosendaal, Sint Willebrord, Steenbergen en Zegge - Dinsdag heeft de politie weer enkele adressen bezocht vanwege vermoedelijke hennepkweek.

  Bergen op ZoomBergen op Zoom-OostWarande-WestDrugs
  Man betrapt met zak hennep
  Donderdag 23 februari 2017 om 09:40

  Bergen op Zoom - Woensdagavond is een 28-jarige man uit Bergen op Zoom in de Guido Gezellelaan aangehouden nadat in zijn voertuig 90 gram hennep is gevonden.

  Bergen op ZoomBergen op Zoom-OostWarande-WestDrugs
  Politie treft mogelijk gestolen airbags aan
  Woensdag 22 februari 2017 om 10:00

  Bergen op Zoom - Twee mannen uit Rotterdam zijn in de nacht van dinsdag op woensdag aangehouden door de politie. Zij worden verdacht van het stelen of helen van airbags uit auto’s. De mannen worden vandaag gehoord.

  Bergen op ZoomBergen op Zoom-OostGageldonk-OostDiefstal
  Wietkwekerij veroorzaakt woningbrand
  Woensdag 22 februari 2017 om 09:38

  Bergen op Zoom - In een woning aan de Jacob Jordaensstraat in Bergen op Zoom is dinsdagavond omstreeks 19.45 uur een brand ontstaan omdat er een in werking zijnde hennepkwekerij met ongeveer 200 planten die in de kruipruimte van deze woning aanwezig was.

  Bergen op ZoomBergen op Zoom-OostNieuw BorgvlietDrugs
  Drie jongens opgepakt voor inbraak
  Maandag 20 februari 2017 om 10:32

  Bergen op Zoom - De politie heeft in een pand aan de Nobellaan twee 16-jarige inbrekers aangehouden. Twee beveiligers betrapten het trio.

  Bergen op ZoomBergen op Zoom-OostInbraak
  Twee scooterdieven opgepakt
  Maandag 13 februari 2017 om 10:43

  Bergen op Zoom - De politie heeft twee 16-jarige jongens opgepakt. Ze worden verdachten van het stelen dan wel helen van een scooter.

  Bergen op ZoomBergen op Zoom-OostGageldonk-OostDiefstal
  Mannen aangehouden na vechtpartij
  Vrijdag 10 februari 2017 om 11:20

  Bergen op Zoom - Twee mannen (20 en 24 jaar) zijn donderdagmiddag 9 februari aangehouden nadat zij met elkaar op de vuist gingen. Beide verdachten hebben aangegeven aangifte te willen doen van mishandeling. Agenten kregen rond 16.20 uur een melding van een vechtpartij tussen twee mannen op het terrein van een benzinestation aan de Rooseveltlaan. Agenten gaan er naar toe en treffen daar de beide mannen die allebei gewond zijn geraakt tijdens de vechtpartij. De mannen zijn aangehouden en overgebracht naar een ziekenhuis. Na behandeling van de verwondingen zijn zij ingesloten in een politiecel. De politie doet verder onderzoek.

  Bergen op ZoomBergen op Zoom-OostGageldonk-WestMishandeling

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk