Politie nieuws in de wijk Bergen op Zoom-Oost in Bergen op Zoom

Een overzicht van alle nieuws artikelen van de politie in de wijk Bergen op Zoom-Oost in de gemeente Bergen op Zoom.

Februari 2017
Bergen op Zoom - Woensdagavond is een 28-jarige man uit Bergen op Zoom in de Guido Gezellelaan aangehouden nadat in zijn voertuig 90 gram hennep is gevonden.
donderdag 23 februari 2017
Bergen op Zoom - Twee mannen uit Rotterdam zijn in de nacht van dinsdag op woensdag aangehouden door de politie. Zij worden verdacht van het stelen of helen van airbags uit auto’s. De mannen worden vandaag gehoord.
woensdag 22 februari 2017
Bergen op Zoom - In een woning aan de Jacob Jordaensstraat in Bergen op Zoom is dinsdagavond omstreeks 19.45 uur een brand ontstaan omdat er een in werking zijnde hennepkwekerij met ongeveer 200 planten die in de kruipruimte van deze woning aanwezig was.
woensdag 22 februari 2017
Bergen op Zoom - De politie heeft in een pand aan de Nobellaan twee 16-jarige inbrekers aangehouden. Twee beveiligers betrapten het trio.
maandag 20 februari 2017
Bergen op Zoom - De politie heeft twee 16-jarige jongens opgepakt. Ze worden verdachten van het stelen dan wel helen van een scooter.
maandag 13 februari 2017
Bergen op Zoom - Twee mannen (20 en 24 jaar) zijn donderdagmiddag 9 februari aangehouden nadat zij met elkaar op de vuist gingen. Beide verdachten hebben aangegeven aangifte te willen doen van mishandeling. Agenten kregen rond 16.20 uur een melding van een vechtpartij tussen twee mannen op het terrein van een benzinestation aan de Rooseveltlaan. Agenten gaan er naar toe en treffen daar de beide mannen die allebei gewond zijn geraakt tijdens de vechtpartij. De mannen zijn aangehouden en overgebracht naar een ziekenhuis. Na behandeling van de verwondingen zijn zij ingesloten in een politiecel. De politie doet verder onderzoek.
vrijdag 10 februari 2017
Bergen op Zoom - Dinsdagmiddag 31 januari is een 47-jarige Bergse aan de Vlierstraat van haar tas berooft. De vrouw kende de dader en deze kon na de beroving snel worden ingerekend.
woensdag 1 februari 2017
Januari 2017
Bergen op Zoom - De politie heeft na een inval bij een rijtjeswoning aan de Fabritiusstraat een XTC-lab ontdekt. De 47-jarig bewoner van het pand is aangehouden.
maandag 30 januari 2017
Bergen op Zoom - De politie heeft aan de Gagelboslaan een 42-jarige Roemeen aangehouden. Hij wordt verdacht van een woninginbraak.
zondag 29 januari 2017
Bergen op Zoom - Dinsdagmiddag werd bij een winkel aan de Drebbelstraat een winkeldief op heterdaad aangehouden.
donderdag 26 januari 2017

Alle wijken in Bergen op Zoom

Buurten in Bergen op Zoom-Oost

Wist je dat...?
de buurt Fort Dirksz Admiraal in de gemeente Den Helder procentueel de meeste kinderen heeft?
50 %
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158