Jongen beroofd van telefoon

Woensdag 11 januari 2017
Heiningen, Bergen op Zoom

Bergen op Zoom - Dinsdagmiddag is op de Heiningen de telefoon van een 19-jarige jongen afhandig gemaakt.

Het slachtoffer vertelt dat hij die middag rond 17.00 uur op straat aan het chillen is met een groepje jongeren. De meesten zijn bekende van hem. Op een gegeven moment krijgt hij van een onbekende jongen een paar klappen op zijn achterhoofd en moest hij onder bedreiging zijn telefoon afstaan. Ook is hij gedwongen om sieraden en een spel aan zijn belager af te geven. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. De recherche heeft de zaak in onderzoek.Meer nieuws uit de omgeving

Bergen op Zoom - Woensdagavond is een 28-jarige man uit Bergen op Zoom in de Guido Gezellelaan aangehouden nadat in zijn voertuig 90 gram hennep is gevonden.
Bergen op Zoom - Twee mannen uit Rotterdam zijn in de nacht van dinsdag op woensdag aangehouden door de politie. Zij worden verdacht van het stelen of helen van airbags uit auto’s. De mannen worden vandaag gehoord.
Bergen op Zoom - In een woning aan de Jacob Jordaensstraat in Bergen op Zoom is dinsdagavond omstreeks 19.45 uur een brand ontstaan omdat er een in werking zijnde hennepkwekerij met ongeveer 200 planten die in de kruipruimte van deze woning aanwezig was.
Bergen op Zoom - De politie heeft in een pand aan de Nobellaan twee 16-jarige inbrekers aangehouden. Twee beveiligers betrapten het trio.
Bergen op Zoom - De politie heeft twee 16-jarige jongens opgepakt. Ze worden verdachten van het stelen dan wel helen van een scooter.
Bergen op Zoom - Twee mannen (20 en 24 jaar) zijn donderdagmiddag 9 februari aangehouden nadat zij met elkaar op de vuist gingen. Beide verdachten hebben aangegeven aangifte te willen doen van mishandeling. Agenten kregen rond 16.20 uur een melding van een vechtpartij tussen twee mannen op het terrein van een benzinestation aan de Rooseveltlaan. Agenten gaan er naar toe en treffen daar de beide mannen die allebei gewond zijn geraakt tijdens de vechtpartij. De mannen zijn aangehouden en overgebracht naar een ziekenhuis. Na behandeling van de verwondingen zijn zij ingesloten in een politiecel. De politie doet verder onderzoek.
Bergen op Zoom - Dinsdagmiddag 31 januari is een 47-jarige Bergse aan de Vlierstraat van haar tas berooft. De vrouw kende de dader en deze kon na de beroving snel worden ingerekend.
Bergen op Zoom - De politie heeft na een inval bij een rijtjeswoning aan de Fabritiusstraat een XTC-lab ontdekt. De 47-jarig bewoner van het pand is aangehouden.
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Gageldonk-Oost.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158