Jongen beroofd van telefoon

Woensdag 11 januari 2017
Heiningen, Bergen op Zoom

Bergen op Zoom - Dinsdagmiddag is op de Heiningen de telefoon van een 19-jarige jongen afhandig gemaakt.

Het slachtoffer vertelt dat hij die middag rond 17.00 uur op straat aan het chillen is met een groepje jongeren. De meesten zijn bekende van hem. Op een gegeven moment krijgt hij van een onbekende jongen een paar klappen op zijn achterhoofd en moest hij onder bedreiging zijn telefoon afstaan. Ook is hij gedwongen om sieraden en een spel aan zijn belager af te geven. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. De recherche heeft de zaak in onderzoek.Meer nieuws uit de omgeving

Bergen op Zoom - Dinsdagmiddag is op de Heiningen de telefoon van een 19-jarige jongen afhandig gemaakt.
Bergen op Zoom - Aan de Rooseveltlaan is op woensdagavond 14 december een 18-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden. Hij had getankt en wilde zonder te betalen wegrijden. In zijn auto lag een mes.
Bergen op Zoom - In de vroege donderdagochtend, om ongeveer 04.15 uur, zien twee surveillerende agenten een personenauto met een Belgisch kenteken met hoge snelheid door de Moervaart in Bergen op Zoom rijden. Ze besluiten de auto aan de kant te zetten en de bestuurder aan te spreken op zijn rijgedrag.
Bergen op Zoom, Heerle, Poortvliet, Roosendaal - Op 22 november heeft het Districtelijk Hennepteam in politiedistrict De Markiezaten enkele adressen bezocht waar vermoedelijke hennep gekweekt werd. In totaal zijn er vier kwekerijen opgerold tijdens deze zogeheten hennepruimdag.
Bergen op Zoom - Een 53-jarige man uit Bergen op Zoom heeft vannacht zijn rijbewijs moeten inleveren omdat hij veel te veel gedronken had en toch in zijn auto was gaan rijden.
Bergen op Zoom - Vrijdagavond is een 30-jarige man uit Antwerpen op het Klaproosplein aangehouden op verdenking van witwassen.
Bergen op Zoom - Zaterdagochtend zijn twee mannen uit Frankrijk in de Gentiaanstraat door surveillanten van de Landelijke Eenheid aangehouden op verdenking van witwassen.
Bergen op Zoom - Afgelopen nacht is op een parkeerplaats langs de Zoomvlietweg een 43-jarige man aangehouden voor het bezit van harddrugs. Bovendien blijkt op zijn naam nog een vonnis open te staan van 94 dagen hechtenis.
Groeit of krimpt de bevolking in jouw gemeente? En komen er de komende 24 jaar veel ouderen of juis...
Kanker is over het hele land gezien doodsoorzaak nummer één. Opvallend is dat de ziekte in de ene g...
Max en Tijger zijn landelijk het populairst, maar staan deze namen ook in jouw gemeente bovenaan? B...
Het gaat slecht met de doorstroom van asielzoekers die een verblijfsvergunning hebben gekregen. Het...
Ongeveer een op de acht lessen op de middelbare school wordt gegeven door iemand die daar niet het ...
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Gageldonk-Oost.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158