Man aangehouden na ongeval met voetganger

Woensdag 11 januari 2017
Bergbosweg, Budel

Budel - Woensdagmiddag rond 14.00 uur werd een gewonde voetganger aangetroffen in de berm van de Bergbosweg. Uit onderzoek bleek dat hij was aangereden. Een 68 - jarige inwoner van Budel werd als verdachte aangehouden.

Een voorbijganger trof het 86-jarige slachtoffer aan en alarmeerde de hulpdiensten. De man was buiten bewustzijn en gewond. Er was op dat moment verder niemand in de omgeving, maar het politieonderzoek deed al snel vermoeden dat de man slachtoffer was van een aanrijding waarbij de veroorzaker was doorgereden. Het bejaarde slachtoffer werd in zorgwekkende toestand overgebracht naar een ziekenhuis in Tilburg.

Verdachte meldt zich

Terwijl de politie ter plaatse nader onderzoek deed meldde zich een man op een politiebureau in de buurt, die vertelde dat hij de waarschijnlijk betrokken was geweest bij het ongeval.  Op de plaats van het incident werden sporen aangetroffen die de aanwezigheid van zijn voertuig bevestigden. De man werd aangehouden en ingesloten voor nader verhoor. Verkeersspecialisten doen verder onderzoek naar de vermoedelijke toedracht.Meer nieuws uit de omgeving

Budel - Woensdagmiddag rond 14.00 uur werd een gewonde voetganger aangetroffen in de berm van de Bergbosweg. Uit onderzoek bleek dat hij was aangereden. Een 68 - jarige inwoner van Budel werd als verdachte aangehouden.
Budel - De politie hield dinsdagmiddag rond 15.10 uur een 26-jarige en een 50-jarige man uit Eindhoven aan op de Randweg-Oost. Bij de politie kwam een melding binnen van een woninginbraak in Budel. Twee verdachten werden even later door agenten gezien in een auto op de Randweg-Oost. In de auto vonden agenten goederen die uit de woning waren weggenomen. De twee zijn meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek.
Budel - Bij een aanrijding op de Burgemeester van Houtstraat is vrijdagavond rond 18.50 uur een 24-jarige vrouw uit Budel om het leven gekomen.
Budel - De politie hield maandag 13 juni in Uden en Berlicum twee verdachten van een mishandeling aan. De mishandeling vond plaats in mei van dit jaar in Budel.
Budel - De politie ontdekte dinsdag 26 april een hennepkwekerij in een woning aan de Rozenstraat en arresteerde de twee bewoners.
Budel - Bij een aanrijding op de A2 ter hoogte van Budel zijn donderdag 10 december twee mensen gewond geraakt.
Budel - De politie hield woensdagavond 4 november omstreeks 19.50 uur op de Randweg-Oost vier personen in een voertuig aan. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij een woninginbraak aan de Grootschoterweg, eerder op de avond. Het gaat om vier Roemenen van 37, 41, 42 en 46 jaar, allen zonder vaste woon- en verblijfplaats.
Budel - De politie hield donderdag 29 oktober een man uit Landgraaf aan, nadat in zijn auto bijna 60 kilo aan henneptoppen werd aangetroffen.
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Verspreide huizen Berg en Toom.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158