> 

Politie nieuws in de gemeente Den Helder

Een overzicht van alle 357 nieuws artikelen van de politie in de gemeente Den Helder over onder meer verkeersovertredingen, branden en vernielingen. In de afgelopen week zijn er 2 nieuwe berichten toegevoegd.

Oktober 2015
Den Helder - De politie heeft een onderzoek ingesteld naar een zware mishandeling die afgelopen zaterdagavond heeft plaatsgevonden in de Hoogstraat.
donderdag 1 oktober 2015
September 2015
Den Helder - De politie zoekt getuigen van een autobrand op de Texelstroomlaan.
dinsdag 29 september 2015
Julianadorp - Dinsdag is een hennepkwekerij opgedoekt aan het Vogelzand. Er zijn 151 planten aangetroffen en vernietigd, evenals diverse apparatuur voor een kwekerij.
woensdag 23 september 2015
Julianadorp - Op vrijdagmiddag nam de politie twee katten in beslag bij een woning aan de Wierbalg.
vrijdag 11 september 2015
Den Helder - Texel - Naast je dagelijks werk, op straat in uniform aan de slag als politieman of- vrouw. Om bij te dragen aan een veilige samenleving hoef je geen beroepsagent te zijn. Als vrijwilliger kun je de politie helpen en problemen op straat voorkomen. De politie Noord-Holland zoekt politievrijwilligers voor de gebieden Texel en Den Helder. Interesse? Meld je aan en kom op een van de voorlichtingsavonden.
vrijdag 11 september 2015
Den Helder - Op donderdagmorgen raakte een 81-jarige vrouw uit Den Helder gewond bij een aanrijding op de rotonde in de Middenweg in haar woonplaats.
donderdag 3 september 2015
Augustus 2015
Den Helder - In de nacht van dinsdag op woensdag werd er ingebroken in een woning aan de Tulpstraat in Den Helder. De daders kwamen het pand binnen door een raam aan de zijkant van het pand open te breken. Hiervoor werd vermoedelijk gereedschap gebruikt dat uit de schuur bij de woning werd gehaald.
woensdag 19 augustus 2015
Julianadorp - Na een melding van wateroverlast heeft de politie zaterdagmiddag aan het Kruiszwin een hennepkwekerij aangetroffen en ontmanteld.
zondag 16 augustus 2015
Den Helder - Op zaterdagmorgen hield de politie drie personen aan wegens heling van een gestolen bromfiets en het voorhanden hebben van inbrekersgereedschap.
zaterdag 15 augustus 2015
Den Helder - Een 32-jarige man uit Den Helder is maandagavond tegen 21.00 uur aangehouden op Vrede en vrijheid voor ernstige mishandeling.
dinsdag 11 augustus 2015
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158