>  >  > 

Getuigen gezocht van incident Elsrijkdreef

Woensdag 11 januari 2017
Provincialeweg, Diemen

Diemen, Amsterdam Zuidoost - De politie is op zoek naar getuigen van een incident dat plaatsvond op 9 januari onder het viaduct bij de kruising Provincialeweg en de Elsrijkdreef.

Een getuige meldde dat hij om 11.25 onder het viaduct bij de kruising van de Provincialeweg en de Elsrijkdreef, op de grens van Diemen en Amsterdam Zuidoost, iets verdachts had gezien. Een meisje van ongeveer 16 jaar zou tegen haar wil in een donkere auto zijn geduwd. Bij dit voorval waren meerdere personen betrokken.

Het is onduidelijk of hier sprake is geweest van het strafbaar feit. Ook de identiteit van het meisje is onbekend. Er zijn vooralsnog geen meldingen van vermissing of ontvoering binnengekomen die gelinkt kunnen worden aan deze vreemde gebeurtenis. Toch wil de politie graag weten wat er zich precies heeft afgespeeld en is daarom op zoek naar getuigen.

Tijdens het incident zou in de buurt ook een werkbus van het GVB gezien zijn. Mogelijk hebben de GVB-medewerkers iets gezien, het onderzoeksteam komt daarom graag met ze in contact. Ook andere mensen die meer weten over dit incident, wordt dringend opgeroepen zich te melden bij de politie. Dat kan via 0900-8844 of eventueel anoniem via 0800-7000. Meer nieuws uit de omgeving

Diemen, Amsterdam Zuidoost - De politie is op zoek naar getuigen van een incident dat plaatsvond op 9 januari onder het viaduct bij de kruising Provincialeweg en de Elsrijkdreef.
Diemen - Tussen dinsdag 3 januari 2017 te 18:30 uur en woensdag 4 januari 2017 te 06:15 uur heeft er een inbraak plaatsgevonden bij de GGZ op het adres Nienoord 10 in Diemen.
Diemen - Rond 20.55 uur is een supermarkt aan de Dalsteindreef door twee jongemannen overvallen. Een caissiere moest een onbekende hoeveelheid geld afgeven toen ze door een van de verdachten met een mes werd bedreigd. Er raakte niemand gewond.
Diemen - Twee mannen en een vrouw zijn in de vroege ochtend van maandag 30 mei aangehouden na een schietincident op de Visseringweg in Diemen.
Diemen - Drie jongens in de leeftijd van 13,14 en 15 jaar, woonachtig in Amsterdam en Doetinchem zijn maandag 18 januari aangehouden op verdenking van inbraak en bedreiging. Een beveiliger overliep hen in een bedrijfspand aan de Wisselwerking. De jongens zitten nog vast.
Diemen - Woensdagavond 6 januari kwam bij de politie om 19:50 uur een melding binnen van een verdachte situatie op de Stammerdijk in Diemen. De politie zoekt getuigen.
Diemen - Bij een steekincident voor een woning aan de Schelpenhoek in Diemen is in de nacht van zaterdag op zondag 27 december 2015 een 35-jarige man om het leven gekomen. Kort daarna hield de politie een verdachte aan.
Diemen/Amsterdam - Recherche- en forensisch onderzoek heeft uitgewezen dat het stoffelijk overschot dat zondag 14 juni 2015 in de auto in het water van de Stammerdijk in Diemen is aangetroffen, de vermiste Abdoel Pirbux betreft. De recherche gaat niet uit van een misdrijf.
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Verrijn Stuart.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158