Politie houdt verdachte mishandeling aan in Dordrecht

Woensdag 11 januari 2017
Hooftstraat, Dordrecht

Dordrecht - Agenten hielden woensdagochtend een 26-jarige Dordtenaar aan die wordt verdacht van zware mishandeling van zijn huisgenoot in een woning aan de Hooftstraat.

Rond tien uur kwam bij de politie de melding binnen dat in een woning aan de Hooftstraat een man mishandeld zou worden. Ter plaatse troffen agenten de zwaargewonde bewoner aan. Hij was met een zwaar voorwerp op zijn hoofd geslagen. Het 52-jarige slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt wat zich exact heeft afgespeeld in de woning.Meer nieuws uit de omgeving

Dordrecht - Agenten hielden woensdagochtend een 26-jarige Dordtenaar aan die wordt verdacht van zware mishandeling van zijn huisgenoot in een woning aan de Hooftstraat.
Dordrecht - De politie is op zoek naar de man die een drogisterij aan de Brouwersdijk in Dordrecht overviel. De overval vond plaats op zaterdagochtend 5 december rond 8.15 uur. Het gaat om een blanke man, 30 tot 40 jaar, zwarte kleding, zwarte rugzak en sportschoenen.
Dordrecht - Bij een ruzie is vannacht in de Mauvestraat een 41-jarige Dordtenaar gewond geraakt doordat hij in zijn hand gestoken werd door een andere man.
Dordrecht - De politie onderzoekt het schietincident dat zaterdagavond rond 22:15 plaats vond op het Marisplein in Dordrecht.
Dordrecht - Zaterdag 4 april heeft de politie in Dordrecht een preventief fouilleeractie gehouden rondom de wed-strijd van FC Dordrecht. Hierbij zijn geen overtredingen geconstateerd.
Dordrecht - Politieagenten hielden woensdagmiddag een man aan die verdacht wordt van het inbreken in een auto.
Dordrecht - Politiemensen hebben donderdagmiddag en -avond 29 januari in Dordrecht een actie gehouden in het kader van preventief fouilleren. De actie vond plaats tussen 15.30 en 18.00 uur bij het Van Baerleplantsoen en de Dubbeldamseweg Zuid.
Dordrecht - Het preventief fouilleren in delen van Dordrecht-West en het centrum heeft donderdag 30 oktober geleid tot de inbeslagname van drie steekwapens, een bus traangas en een slagwapen. De actie vond tussen 15:00 en 23.00 uur plaats op verschillende locaties. Ruim honderd mensen en 45 auto’s werden daarbij gecontroleerd.
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Jacob Catsstraat en omgeving.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158