> 

Politie houdt inbrekers op heterdaad aan

Woensdag 2 oktober 2013
Bohanstraat, Schelluinen

Schelluinen - De politie heeft woensdagavond twee woninginbrekers op heterdaad aangehouden in Schelluinen. Dankzij alerte buurtbewoners konden zij niets buitmaken.

Alerte inwoners van Schelluinen alarmeerden de politie nadat zij twee onbekende mannen in de straat zagen die zij niet vertrouwden. Ze hadden bijzondere interesse voor een woning aan de Bohanstraat. Agenten kwamen direct naar de locatie en werden door de buurtbewoners gewezen op de betreffende woning. Ook gaven ze aan dat ze glasgerinkel hadden gehoord. De agenten gingen de woning binnen en troffen geen bewoner thuis. Wel hoorden zij boven gestommel. Dit bleken de twee inbrekers. Zij kwamen met de handen boven het hoofd naar beneden.

De twee mannen, van 42 en 46 jaar oud en zonder vaste woon- of verblijfplaats in Nederland, zijn aangehouden en zitten vast. De bewoner heeft aangifte gedaan. Er is niets weggenomen uit de woning dankzij de alertheid van omwonenden en daadkrachtig optreden van de politie.Meer nieuws uit de omgeving

Noordeloos - De 35-jarige Rotterdammer die zaterdagavond werd neergeschoten in Noordeloos is dinsdagmiddag aangehouden in het lopende onderzoek naar het schietincident.
Noordeloos - De politie is een groot onderzoek gestart naar een schietincident waarbij in de nacht van zaterdag 10 op zondag 11 december twee mannen zwaargewond raakten.
Hoogblokland - Een 51-jarige autobestuurder uit Gilze is nadat hij onwel werd met zijn auto tegen de vangrail van de middenberm gebotst.
Noordeloos - Bij schuren en stallen van vier boerderijen aan de Tiendweg is in de nacht van zondag 31 januari op maandag 1 februari ingebroken of is een poging daartoe gedaan. In twee gevallen is gereedschap gestolen. De politie is op zoek naar getuigen.
Giessenburg - Agenten hebben zondagochtend, om ongeveer 11.00 uur een man aangehouden omdat hij dronken achter het stuur van een auto zat.
Schelluinen - Bij een controle van een bedrijf aan de Parallelweg in Schelluinen op 29 september is de politie op goederen gestuit die bestemd zijn voor bedrijfsmatige hennepteelt. Na overleg met Openbaar Ministerie werden deze goederen in beslag genomen en het bedrijf verder doorzocht. Er werden geen aanhoudingen verricht.
Giessenburg - Twee jongens zijn aan zware verwondingen of erger ontsnapt, toen ze op in de nacht van 4 op 5 september op een fietspad langs de A.M.A. van Langeraadweg ten val kwamen.
Hoogblokland - Een 74-jarige inwoner uit Hoogblokland is dinsdag aangehouden op verdenking van een zedenmisdrijf. De man is in verzekering gesteld.
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Giessenlanden.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158