Nieuws over Buitenwijk Oost

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Buitenwijk Oost. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Buitenwijk Oost op onderwerp:

  Politie zoekt getuigen van een verdachte situatie
  Vrijdag 7 april 2017 om 13:40

  Maastricht - De politie is op zoek naar getuigen van een verdachte situatie op donderdagavond op de Scharnerweg. Rond 21.00 uur stopte een zwarte stationwagen met een Duits kenteken vlak bij de tunnel. Een toevallige voorbijgangster op de fiets zag dat er twee in het zwart geklede mannen met bivakmutsen uitstapten. Zij bedreigden een derde man op het trottoir met een vuurwapen.

  MaastrichtBuitenwijk OostBedreiging
  Onderzoek naar aanrijding twee auto’s
  Donderdag 2 maart 2017 om 11:26

  Maastricht - De politie onderzoekt een verkeersongeval tussen twee auto’s dat afgelopen nacht plaatsvond op de kruising van de Meerssenerweg met de Viaductweg.

  MaastrichtBuitenwijk OostAanrijding met letsel
  Vrouw aangehouden na steekincident
  Donderdag 2 maart 2017 om 03:40

  Maastricht - Na een steekincident in een woning aan de Meerssenerweg waarbij een man gewond is geraakt, heeft de politie een vrouw gearresteerd.

  MaastrichtBuitenwijk OostSteekincident
  Politie vraagt hulp bij vermissing
  Vrijdag 27 januari 2017 om 15:14

  Maastricht - De politie vraagt het publiek en de media om hulp in de zoektocht naar de vermiste Lisette Vluggen uit Maastricht.

  MaastrichtBuitenwijk OostAmbyVermissing
  Kalashnikov aangetroffen bij huiszoeking
  Woensdag 11 januari 2017 om 16:26

  Maastricht - De politie heeft op dinsdagmorgen 10 januari 2017 in een woning aan de Borgharenweg een AK-47 Kalashnikov machinegeweer aangetroffen.

  MaastrichtBuitenwijk OostLimmelDrugs
  Pizzeria overvallen
  Zaterdag 31 december 2016 om 11:14

  Maastricht - Vrijdagavond is een pizzeria aan de Ambyerstraat Noord overvallen. De twee daders gingen er met een geldbedrag vandoor. Niemand raakte gewond.

  MaastrichtBuitenwijk OostAmbyOverval
  Getuigen van aanrijding auto met fietser gezocht
  Zaterdag 26 november 2016 om 15:37

  Maastricht - De politie zoekt getuigen van een aanrijding zaterdagmiddag waarbij een fietser gewond raakte. De auto die hierbij betrokken was is na de aanrijding doorgereden.

  MaastrichtBuitenwijk OostWyckerpoortAanrijding met letsel
  Man steelt ambulance
  Woensdag 23 november 2016 om 10:52

  Maastricht - Een 32-jarige man uit Valkenburg heeft vannacht rond half twee een ambulance gestolen bij de ambulancepost aan de Vijverdalseweg in Maastricht en is vervolgens met zwaailicht en sirene over de A2 gaan rijden.

  MaastrichtBuitenwijk OostScharnDiefstal
  Poging ramkraak
  Maandag 17 oktober 2016 om 14:34

  Maastricht - Afgelopen nacht hebben onbekenden geprobeerd in te breken bij een winkel aan de Dorpstraat. De ruit van de deur werd vernield waarna het alarm afging en de daders er vandoor renden.

  MaastrichtBuitenwijk OostScharnDiefstal
  Twee aanhoudingen voor mobiel banditisme
  Vrijdag 2 september 2016 om 13:25

  Maastricht - In een winkel aan de Voltastraat zijn donderdagmiddag twee vrouwen aangehouden vanwege diefstal van cosmeticaproducten ter waarde van 214 euro. De vrouwen werden opgemerkt door een winkelmedewerker, omdat zij zich afwijkend gedroegen. Hierop werd de politie gealarmeerd.

  MaastrichtBuitenwijk OostWittevrouwenveldDiefstal
  Grote partij vermoedelijk verdovende middelen aangetroffen
  Woensdag 20 juli 2016 om 13:10

  Maastricht - Naar aanleiding van een onderzoek naar handel in verdovende middelen heeft de politie dinsdagmiddag in een loods aan de Sint Gerardusweg. Een partij van bijna zeventig kilogram aan vermoedelijke heroïne is in beslag genomen door de politie.

  MaastrichtBuitenwijk OostWyckerpoortInbraak
  Twee aanhoudingen voor 170 kilo qat
  Donderdag 18 februari 2016 om 15:59

  Maastricht - Twee mannen uit Maastricht en Eijsden zijn deze week aangehouden in verband met een partij van 170 kilo qat die via Schiphol naar Maastricht was gekomen. Een van hen wordt morgen voorgeleid bij de rechter-commissaris.

  MaastrichtBuitenwijk OostDrugs
  Achtervolging gestolen auto eindigt tegen gevel
  Dinsdag 15 december 2015 om 14:24

  Maastricht - Twee mannen zijn dinsdagmiddag in Maastricht aangehouden na een achtervolging door de stad. Bij die achtervolging kwam de auto van de verdachten tegen een gevel van een tattooshop terecht.

  MaastrichtBuitenwijk OostWittevrouwenveldDiefstal
  Man dreigde woning op te blazen
  Woensdag 18 november 2015 om 10:03

  Maastricht - Een verwarde man die dreigde zijn woning aan de Cramer van Brienenstraat te laten ontploffen, is woensdagmorgen rond 08:00 uur in zijn woning aangehouden.

  MaastrichtBuitenwijk OostAmby
  Inbreker met breekijzer opgepakt
  Woensdag 21 oktober 2015 om 15:58

  Maastricht - Een 39-jarige man uit Maastricht is woensdagmiddag aangehouden op verdenking van een inbraak in een woning aan de Wethouder van Caldenborghlaan. Een tweede inbreker wist ondanks een zoekactie met een politiehond en de inzet van Burgernet te ontkomen. Het ging om man van ongeveer 40 jaar oud met een getinte huidskleur. Hij droeg een blauwe jas en grijze muts.

  MaastrichtBuitenwijk OostScharnInbraak
  Politie stelt onderzoek in naar gewapende overval
  Donderdag 8 oktober 2015 om 21:07

  Maastricht - de politie stelt een onderzoek in naar een gewapende overval die donderdag rond 20.00 uur plaatsvond op een winkel aan de Voltastraat.

  MaastrichtBuitenwijk OostWittevrouwenveldOverval
  29 september t/m 2 oktober: Mobile Media Lab naar Maastricht
  Dinsdag 15 september 2015 om 13:53

  Maastricht - Vanuit de politie wordt heel wat gecommuniceerd. Doen we dat goed of kan het beter? Met die vraag is het Mobile Media Lab van de politie al een tijdje op weg in Nederland. In deze aangepaste truck met oplegger kunnen inwoners feedback op onze communicatiemiddelen geven. 29 september t/m 2 oktober staat de truck op verschillende locaties in Maastricht. Eerder dit jaar stond de truck in Limburg al in Weert, Reuver, Blerick, Venlo en in Stein.

  MaastrichtBuitenwijk OostScharnDiefstal
  Verdachte mislukte overval Gronsveld aangehouden
  Maandag 14 september 2015 om 12:55

  Maastricht, Gronsveld - Vrijdagochtend werd een 30-jarige man aangehouden in een supermarkt in Maastricht. Hij had een vuurwapen bij zich. De man wordt er ook van verdacht geprobeerd te hebben een winkel in Gronsveld te overvallen, eerder die week.

  MaastrichtBuitenwijk OostWittevrouwenveldOverval
  Nogmaals oproep wie kent vrouw in koffer bij Opsporing Verzocht
  Maandag 31 augustus 2015 om 10:32

  Maastricht - Er zijn ongeveer twintig tips binnengekomen naar aanleiding van de oproep die de politie zondagmiddag deed in het onderzoek naar het lichaam dat in een koffer werd aangetroffen. Vanwege een technische storing van de politie website, herhaalt het rechercheteam deze dringende oproep maandag. En zal dinsdagavond in Opsporing Verzocht ook aandacht aan worden besteed.

  MaastrichtBuitenwijk OostLimmel
  Kent u deze vrouw? Help de politie!
  Zondag 30 augustus 2015 om 14:54

  Maastricht - De politie roept nadrukkelijk de hulp in van het publiek en de media om te helpen in de zoektocht naar de identiteit van het slachtoffer dat vrijdagavond in een koffer werd aangetroffen. Informatie over de vrouw en haar identiteit kunt u delen via het speciale telefoonnummer 0800 – 60 70.

  MaastrichtBuitenwijk OostLimmel

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk