>  > 

Politie nieuws in de wijk Nijmegen-Midden in Nijmegen

Een overzicht van alle nieuws artikelen van de politie in de wijk Nijmegen-Midden in de gemeente Nijmegen.

Februari 2017
Nijmegen - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 12 februari twee mannen aangehouden op verdenking van het inbreken in een schuur aan de Nijlpaardstraat in Nijmegen.
zondag 12 februari 2017
Januari 2017
Nijmegen - De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof op het voetpad tussen de Tollenstraat en de Jacob van Lenneplaats (Willemskwartier) in Nijmegen. Dit gebeurde donderdagavond 26 januari rond half elf.
vrijdag 27 januari 2017
Nijmegen - Een nog onbekende inbreker heeft zaterdagnacht in Nijmegen een bewoner verwond nadat die hem betrapt had. De bewoner van het huis liep dusdanig verwondingen op dat hij naar het ziekenhuis moest. Van de inbreker ontbreekt nog elk spoor. De politie zoekt getuigen.
zondag 15 januari 2017
Nijmegen - Dinsdagavond rond 23.10 uur is een 32-jarige man op de Jan Luykenstraat in Nijmegen van zijn I-phone en geld beroofd. De daders (2) renden weg richting Maerlandstraat. Hebt u hen gezien?
woensdag 11 januari 2017
Nijmegen - Na een straatroof donderdagavond 29 december op de Graafsebrug in Nijmegen, heeft de politie een tweede verdachte opgepakt. Het gaat om een 17-jarige verdachte uit Nijmegen. Na de overval werd al een andere 17-jarige NIjmegenaar gearresteerd. De tweede verdachte is woensdag gearresteerd en wordt vandaag voorgeleid bij de rechtbank.
vrijdag 6 januari 2017
December 2016
Nijmegen - Na een straatroof donderdagavond op de Graafsebrug in Nijmegen heeft de politie een verdachte opgepakt. Het gaat om een 17-jarige jongen uit Nijmegen. Een tweede verdachte had weten te ontkomen.
vrijdag 30 december 2016
Nijmegen - Op de Hatertseweg in Nijmegen is donderdagavond een 56-jarige vrouw gewond geraakt na een mislukte straatroof. Van de daders ontbreekt nog elk spoor. De politie roept getuigen op te reageren.
vrijdag 16 december 2016
Nijmegen - Donderdagavond werd op de Kapittelweg een 39-jarige fietsster beroofd van haar tas met diverse inhoud. Twee jonge(mannen) op een scooter gingen er in de richting van de St. Annastraat vandoor. De gewaarschuwde politie heeft met meerdere surveillance-voertuigen in de omgeving naar de daders gezocht, maar trof hen niet meer aan.
vrijdag 2 december 2016
September 2016
Nijmegen - Een 87-jarige vrouw is gisterenmiddag slachtoffer geworden van een oplichter die zich voordeed als politieman. De man belde aan bij haar woning aan de Giraffestraat in Nijmegen en liet snel een soort pasje zien. Hij zei dat hij van de politie was en liep vervolgens langs haar op de woning in.
donderdag 29 september 2016
Augustus 2016
Nijmegen - Een 19-jarige vrouw uit Overasselt is in de nacht van maandag op dinsdag op de Hatertseweg van haar fiets geduwd door een onbekende man. Mogelijk was het de bedoeling haar te beroven.
dinsdag 30 augustus 2016

Alle wijken in Nijmegen

Buurten in Nijmegen-Midden

Wist je dat...?
's-Gravenhage de meeste motoren en andere motortweewielers heeft?
9.990
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158