>  >  > 

Politie zoekt getuigen na beroving I-phone

Woensdag 11 januari 2017
Jan Luykenstraat, Nijmegen

Nijmegen - Dinsdagavond rond 23.10 uur is een 32-jarige man op de Jan Luykenstraat in Nijmegen van zijn I-phone en geld beroofd. De daders (2) renden weg richting Maerlandstraat. Hebt u hen gezien?

Het slachtoffer liep op straat toen 2 onbekenden hem achteren een duw gaven. Vervolgens werd het slachtoffer bedreigd met een mes. Daarbij werden geld en andere spullen geëist. Nadat het slachtoffer beide daders zijn eigendommen had gegeven, renden de daders weg richting Maerlandstraat.
Voor het onderzoek naar de daders zoekt de politie mogelijke getuigen van dit incident of mensen die meer weten van deze daders. Wilt u informatie met ons delen, neem dan contact op met het Overvallenteam via het algemene nummer 0900-8844.

Signalement daders

Dader 1:
Tengere getinte man
Leeftijd tussen 20 - 30 jaar
Ongeveer 180 a 185 lang
Baardje van ong. 5 dagen
Witte Nike Air Max schoenen, zwarte broek, donkere trui met capuchon. donkere jas.

Dader 2:
Licht getinte man
Leeftijd 25 a 30 jaar oud
Ongeveer 175 lang
Normaal postuur
Opvallend grote neus, glad geschoren gezicht
Donkere schoenen, donkere trainingsbroek, donkere parka met capuchon en bontkraag.

(2017016840 ) ^JAMeer nieuws uit de omgeving

Nijmegen - Een nog onbekende inbreker heeft zaterdagnacht in Nijmegen een bewoner verwond nadat die hem betrapt had. De bewoner van het huis liep dusdanig verwondingen op dat hij naar het ziekenhuis moest. Van de inbreker ontbreekt nog elk spoor. De politie zoekt getuigen.
Nijmegen - Dinsdagavond rond 23.10 uur is een 32-jarige man op de Jan Luykenstraat in Nijmegen van zijn I-phone en geld beroofd. De daders (2) renden weg richting Maerlandstraat. Hebt u hen gezien?
Nijmegen - Na een straatroof donderdagavond 29 december op de Graafsebrug in Nijmegen, heeft de politie een tweede verdachte opgepakt. Het gaat om een 17-jarige verdachte uit Nijmegen. Na de overval werd al een andere 17-jarige NIjmegenaar gearresteerd. De tweede verdachte is woensdag gearresteerd en wordt vandaag voorgeleid bij de rechtbank.
Nijmegen - Na een straatroof donderdagavond op de Graafsebrug in Nijmegen heeft de politie een verdachte opgepakt. Het gaat om een 17-jarige jongen uit Nijmegen. Een tweede verdachte had weten te ontkomen.
Nijmegen - Op de Hatertseweg in Nijmegen is donderdagavond een 56-jarige vrouw gewond geraakt na een mislukte straatroof. Van de daders ontbreekt nog elk spoor. De politie roept getuigen op te reageren.
Nijmegen - Donderdagavond werd op de Kapittelweg een 39-jarige fietsster beroofd van haar tas met diverse inhoud. Twee jonge(mannen) op een scooter gingen er in de richting van de St. Annastraat vandoor. De gewaarschuwde politie heeft met meerdere surveillance-voertuigen in de omgeving naar de daders gezocht, maar trof hen niet meer aan.
Nijmegen - Een 87-jarige vrouw is gisterenmiddag slachtoffer geworden van een oplichter die zich voordeed als politieman. De man belde aan bij haar woning aan de Giraffestraat in Nijmegen en liet snel een soort pasje zien. Hij zei dat hij van de politie was en liep vervolgens langs haar op de woning in.
Nijmegen - Een 19-jarige vrouw uit Overasselt is in de nacht van maandag op dinsdag op de Hatertseweg van haar fiets geduwd door een onbekende man. Mogelijk was het de bedoeling haar te beroven.
Groeit of krimpt de bevolking in jouw gemeente? En komen er de komende 24 jaar veel ouderen of juis...
Kanker is over het hele land gezien doodsoorzaak nummer één. Opvallend is dat de ziekte in de ene g...
Max en Tijger zijn landelijk het populairst, maar staan deze namen ook in jouw gemeente bovenaan? B...
Het gaat slecht met de doorstroom van asielzoekers die een verblijfsvergunning hebben gekregen. Het...
Ongeveer een op de acht lessen op de middelbare school wordt gegeven door iemand die daar niet het ...
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Nije Veld.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158