21 bekeuringen bij verkeerscontrole

Woensdag 6 februari 2013
Energieweg, Nijmegen

Nijmegen - Politieagenten hielden dinsdag tussen 08.30 en 15.00 uur een verkeerscontrole op de Energieweg in Nijmegen. 21 mensen werden bekeurd.

De controle richtte zich vooral op aanhangers en bromfietsers.

Twee mensen die gecontroleerd werden hadden nog een boete openstaan; in beide gevallen werd hun voertuig buiten gebruik gesteld en afgesleept.

Voor de volgende zaken werden bekeuringen uitgeschreven: overbeladen of niet goed bevestigde aanhangwagen (3x), defect remlicht (1x), te donkere folie op zijruiten (2x), niet werkende claxon (1x), verlopen APK (1x), rijden zonder rijbewijs (1x), bromfiets kan te hard rijden (5x), niet dragen gordel (3x), niet handsfree bellen (3x), gladde band (1x).

2013012186Meer nieuws uit de omgeving

Nijmegen - Agenten hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag een 43-jarige Nijmegenaar aangehouden. Hij wordt verdacht van heling van een snorscooter en enkele fietsen.
Nijmegen - De politie heeft donderdagavond op de Symfoniestraat in Nijmegen een 35-jarige man uit die stad aangehouden voor het rijden onder invloed op een snorfiets. De man had ook geen rijbewijs.
Nijmegen - De politie heeft rond middernacht twee mannen van 21 en 22 jaar beiden uit Nijmegen aangehouden. Beiden worden verdacht van poging inbraak in een woning aan de Vredeman de Vriesstraat in Nijmegen.
Nijmegen - De politie heeft zondagmiddag rond 16.15 uur op de Schependomlaan een 36-jarige inwoner van Nijmegen aangehouden voor poging tot inbraak.
Nijmegen - Dinsdagochtend even over 11.00 uur is een 50-jarige Nijmegenaar op de Energieweg in Nijmegen gewond geraakt toen hij op zijn snorfiets werd aangereden door een 45-jarige automobilist uit Nijmegen. De snorfietser is met hoofd- en beenletsel overgebracht naar het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis.
Nijmegen - De politie heeft donderdag 4 juni een 23-jarige man uit Nijmegen aangehouden nadat hij door Nijmegen aan het racen was.
Nijmegen - De politie hield zaterdagnacht rond 05.15 uur na een korte achtervolging een 24-jarige inwoner van Nijmegen aan op de Harpstraat. De agenten hadden gezien dat de man vlak daarvoor uit een taxi was gestapt en de wijk was ingerend. De 24-jarige wordt verdacht van mishandeling van een taxichauffeur.
Nijmegen - Woensdagmiddag omstreeks 16.45 uur is een growshop aan de Klimopstraat in Nijmegen overvallen door drie gewapende mannen. De eigenaar van de growshop raakte daarbij licht gewond. De daders zijn er vandoor gegaan met een onbekend geldbedrag. De politie is op zoek naar getuigen.
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Nijmegen-Nieuw-West.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158