21 bekeuringen bij verkeerscontrole

Woensdag 6 februari 2013
Energieweg, Nijmegen

Nijmegen - Politieagenten hielden dinsdag tussen 08.30 en 15.00 uur een verkeerscontrole op de Energieweg in Nijmegen. 21 mensen werden bekeurd.

De controle richtte zich vooral op aanhangers en bromfietsers.

Twee mensen die gecontroleerd werden hadden nog een boete openstaan; in beide gevallen werd hun voertuig buiten gebruik gesteld en afgesleept.

Voor de volgende zaken werden bekeuringen uitgeschreven: overbeladen of niet goed bevestigde aanhangwagen (3x), defect remlicht (1x), te donkere folie op zijruiten (2x), niet werkende claxon (1x), verlopen APK (1x), rijden zonder rijbewijs (1x), bromfiets kan te hard rijden (5x), niet dragen gordel (3x), niet handsfree bellen (3x), gladde band (1x).

2013012186Meer nieuws uit de omgeving

Nijmegen - De agenten troffen een boormachine en kleingeld in de auto van een 30-jarige man uit Beuningen aan.
Nijmegen - De politie heeft in de nacht van zondag op maandag omstreeks 04.00 uur een 28-jarige Nijmegenaar aangehouden. De man had inbrekerswerktuig in zijn auto liggen. Ook werd bij hem een gebruikershoeveelheid soft- en hard drugs aangetroffen.
Nijmegen - De politie heeft maandagavond een 26-jarige Nijmegenaar aangehouden in de Symfoniestraat in Nijmegen. Hij had een fiets weggenomen en met een mes staan zwaaien. Hij wordt verdacht van diefstal van een fiets en overtreding van de Wet Wapens en Munitie.
Nijmegen - Een 18-jarige jongen uit Nijmegen heeft in de nacht van donderdag op vrijdag in zijn woonplaats weten te voorkomen dat hij op straat beroofd werd. De daders moesten het zonder buit stellen. De politie roept getuigen op te reageren.
Nijmegen - De politie zoekt in Nijmegen getuigen van verkeersagressie. De ene automobilist gaf daarbij een vuistslag aan een andere bestuurder. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van mishandeling. De dader wordt gezocht.
Nijmegen - De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een 21-jarige Nijmegenaar op heterdaad aangehouden toen hij werd betrapt tijdens een inbraak in een jongerencentrum aan de Bazuinstraat in Nijmegen. De verdachte zou met meerdere personen hebben ingebroken. Naar de andere verdachten is de politie nog op zoek.
Nijmegen - Agenten hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag een 43-jarige Nijmegenaar aangehouden. Hij wordt verdacht van heling van een snorscooter en enkele fietsen.
Nijmegen - De politie heeft donderdagavond op de Symfoniestraat in Nijmegen een 35-jarige man uit die stad aangehouden voor het rijden onder invloed op een snorfiets. De man had ook geen rijbewijs.
Groeit of krimpt de bevolking in jouw gemeente? En komen er de komende 24 jaar veel ouderen of juis...
Kanker is over het hele land gezien doodsoorzaak nummer één. Opvallend is dat de ziekte in de ene g...
Max en Tijger zijn landelijk het populairst, maar staan deze namen ook in jouw gemeente bovenaan? B...
Het gaat slecht met de doorstroom van asielzoekers die een verblijfsvergunning hebben gekregen. Het...
Ongeveer een op de acht lessen op de middelbare school wordt gegeven door iemand die daar niet het ...
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Nijmegen-Nieuw-West.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158