21 bekeuringen bij verkeerscontrole

Woensdag 6 februari 2013
Energieweg, Nijmegen

Nijmegen - Politieagenten hielden dinsdag tussen 08.30 en 15.00 uur een verkeerscontrole op de Energieweg in Nijmegen. 21 mensen werden bekeurd.

De controle richtte zich vooral op aanhangers en bromfietsers.

Twee mensen die gecontroleerd werden hadden nog een boete openstaan; in beide gevallen werd hun voertuig buiten gebruik gesteld en afgesleept.

Voor de volgende zaken werden bekeuringen uitgeschreven: overbeladen of niet goed bevestigde aanhangwagen (3x), defect remlicht (1x), te donkere folie op zijruiten (2x), niet werkende claxon (1x), verlopen APK (1x), rijden zonder rijbewijs (1x), bromfiets kan te hard rijden (5x), niet dragen gordel (3x), niet handsfree bellen (3x), gladde band (1x).

2013012186Meer nieuws uit de omgeving

Nijmegen - De politie heeft woensdagmiddag 10 december bij een metaalbedrijf aan de Scheepvaartweg in Nijmegen een 33-jarige man uit deze plaats aangehouden omdat hij een metalen plaat aanbood die van diefstal afkomstig is.
Nijmegen - Naar aanleiding van een onderzoek werd op donderdag 20 november een inwerking zijnde hennepkwekerij op de Koopvaardijweg in Nijmegen aangetroffen.
Nijmegen - Op zes locaties in Nijmegen wordt een nieuwe digitale flitspaal geactiveerd. Op de Wijchenseweg, Sint Annastraat, Van Schuylenburgweg, de Oranjesingel en aan de Energieweg (2x) komen de nieuwe palen. Deze zes flitspalen maken deel uit van een landelijke modernisering van flitspalen. De nieuwe digitale flitspalen staan op plaatsen waar eerder de verouderde, analoge flitspalen stonden of staan op nieuwe locaties. Alleen flitspalen die een aantoonbare bijdrage leveren aan de verkeersveiligheid worden vervangen.
Nijmegen - In een bedrijfspand aan de Ambachtsweg in Nijmegen is woensdagmiddag 29 oktober een hennepkwekerij aangetroffen met daarin 1235 hennepplanten. Een 52-jarige man uit Nijmegen is aangehouden voor de hennepteelt en diefstal van stroom.
Nijmegen - De politie heeft maandag aan het einde van de middag een 21-jarige Nijmegenaar aangehouden op de Steven Vennecoolstraat in Nijmegen. Hij wordt verdacht van overtreding van de Opiumwet. De man had vier zakjes met vermoedelijk cocaïne en twee zakjes met heroïne bij zich.
Nijmegen - De politie heeft dinsdag met hulp van omstanders twee verdachten aangehouden, kort na een ongeval aan de Energieweg in Nijmegen. Het gaat om twee mannen van 19 en 20 jaar uit Nijmegen. Eén van hen reed op een gestolen scooter die in aanrijding kwam met een bromfiets, die bestuurd werd door een 53-jarige vrouw uit Nijmegen. Bij de verdachten thuis zijn later meerdere gestolen scooters aangetroffen.
Nijmegen - De politie heeft woensdagnacht omstreeks 03.45 uur, een 34-jarige Nijmegenaar aangehouden. Hij wordt verdacht van overtreding van de Wet Wapens en Munitie. Ook bleek de man nog voor 3798 euro aan boetes te hebben openstaan. Ook moest van de man nog het rijbewijs ingenomen worden.
Nijmegen - Zondagmiddag omstreeks 15.00 uur zijn twee Nijmeegse knapen van 16 en 19 jaar aangehouden. Zij worden verdacht van diefstal van een auto. Diverse burgers hielpen de politie met het zoeken naar één van de verdachten.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01