21 bekeuringen bij verkeerscontrole

Woensdag 6 februari 2013
Energieweg, Nijmegen

Nijmegen - Politieagenten hielden dinsdag tussen 08.30 en 15.00 uur een verkeerscontrole op de Energieweg in Nijmegen. 21 mensen werden bekeurd.

De controle richtte zich vooral op aanhangers en bromfietsers.

Twee mensen die gecontroleerd werden hadden nog een boete openstaan; in beide gevallen werd hun voertuig buiten gebruik gesteld en afgesleept.

Voor de volgende zaken werden bekeuringen uitgeschreven: overbeladen of niet goed bevestigde aanhangwagen (3x), defect remlicht (1x), te donkere folie op zijruiten (2x), niet werkende claxon (1x), verlopen APK (1x), rijden zonder rijbewijs (1x), bromfiets kan te hard rijden (5x), niet dragen gordel (3x), niet handsfree bellen (3x), gladde band (1x).

2013012186Meer nieuws uit de omgeving

Nijmegen - De 98e editie van de Vierdaagsemarssen en de 45e Vierdaagsefeesten zijn in goede en overwegend ontspannen sfeer verlopen. De politie kijkt dit jaar dan ook tevreden terug op het grootste meerdaagse evenement van Nederland.
Nijmegen - Zaterdagavond hebben politieagenten twee Nijmegenaren van 26 en 61 jaar oud aangehouden op verdenking van hennepteelt. Het duo had in hun bestelbus materiaal dat voor een hennepkwekerij noodzakelijk is.
Nijmegen - Zaterdagmiddag rond 16.20 uur vond op de Simon Stevinstraat een aanrijding plaats tussen een scooter en auto. Daarbij raakte de 20-jarige scooterbestuurder uit Nijmegen gewond en is met niet nader bekend letsel opgenomen in het Canisius Wilhelimina Ziekenhuis. Het kostte de politie de nodige moeite om omstanders die zich ermee bemoeiden op afstand te houden. Eén persoon is aangehouden voor belediging.
Nijmegen - De politie heeft donderdagavond een 46-jarige Nijmegenaar aangehouden op de Generaal Smutsstraat in Nijmegen. Hij wordt verdacht van diefstal en/of heling van een damesfiets.
Nijmegen - Maandagavond 2 juni heeft er in Nijmegen een verkeersongeval plaatsgevonden tussen een automobiliste en een motorrijder. Bij het ongeval is de 25-jarige motorrijder uit die plaats aan zijn verwondingen overleden.
Nijmegen - Een 42-jarige man uit Nijmegen werd woensdag 11 juni aangehouden voor bedreiging met een kapmes.
Nijmegen - De politie heeft vanmorgen rond 09.30 uur, een pand aan de Schependomlaan ontruimd. Daarbij werden een 23-jarige vrouw uit Zeeland en een 34-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. De ontruiming verliep rustig.
Nijmegen - In een woning aan de Rapsodiestraat is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 44-jarige inwoner van Weurt mishandeld. De recherche onderzoekt wat zich precies in de woning heeft afgespeeld.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01