21 bekeuringen bij verkeerscontrole

Woensdag 6 februari 2013
Energieweg, Nijmegen

Nijmegen - Politieagenten hielden dinsdag tussen 08.30 en 15.00 uur een verkeerscontrole op de Energieweg in Nijmegen. 21 mensen werden bekeurd.

De controle richtte zich vooral op aanhangers en bromfietsers.

Twee mensen die gecontroleerd werden hadden nog een boete openstaan; in beide gevallen werd hun voertuig buiten gebruik gesteld en afgesleept.

Voor de volgende zaken werden bekeuringen uitgeschreven: overbeladen of niet goed bevestigde aanhangwagen (3x), defect remlicht (1x), te donkere folie op zijruiten (2x), niet werkende claxon (1x), verlopen APK (1x), rijden zonder rijbewijs (1x), bromfiets kan te hard rijden (5x), niet dragen gordel (3x), niet handsfree bellen (3x), gladde band (1x).

2013012186Meer nieuws uit de omgeving

Nijmegen - Een 18-jarige jongen uit Nijmegen heeft in de nacht van donderdag op vrijdag in zijn woonplaats weten te voorkomen dat hij op straat beroofd werd. De daders moesten het zonder buit stellen. De politie roept getuigen op te reageren.
Nijmegen - De politie zoekt in Nijmegen getuigen van verkeersagressie. De ene automobilist gaf daarbij een vuistslag aan een andere bestuurder. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van mishandeling. De dader wordt gezocht.
Nijmegen - De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een 21-jarige Nijmegenaar op heterdaad aangehouden toen hij werd betrapt tijdens een inbraak in een jongerencentrum aan de Bazuinstraat in Nijmegen. De verdachte zou met meerdere personen hebben ingebroken. Naar de andere verdachten is de politie nog op zoek.
Nijmegen - Agenten hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag een 43-jarige Nijmegenaar aangehouden. Hij wordt verdacht van heling van een snorscooter en enkele fietsen.
Nijmegen - De politie heeft donderdagavond op de Symfoniestraat in Nijmegen een 35-jarige man uit die stad aangehouden voor het rijden onder invloed op een snorfiets. De man had ook geen rijbewijs.
Nijmegen - De politie heeft rond middernacht twee mannen van 21 en 22 jaar beiden uit Nijmegen aangehouden. Beiden worden verdacht van poging inbraak in een woning aan de Vredeman de Vriesstraat in Nijmegen.
Nijmegen - De politie heeft zondagmiddag rond 16.15 uur op de Schependomlaan een 36-jarige inwoner van Nijmegen aangehouden voor poging tot inbraak.
Nijmegen - Dinsdagochtend even over 11.00 uur is een 50-jarige Nijmegenaar op de Energieweg in Nijmegen gewond geraakt toen hij op zijn snorfiets werd aangereden door een 45-jarige automobilist uit Nijmegen. De snorfietser is met hoofd- en beenletsel overgebracht naar het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis.
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Nijmegen-Nieuw-West.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158