21 bekeuringen bij verkeerscontrole

Woensdag 6 februari 2013
Energieweg, Nijmegen

Nijmegen - Politieagenten hielden dinsdag tussen 08.30 en 15.00 uur een verkeerscontrole op de Energieweg in Nijmegen. 21 mensen werden bekeurd.

De controle richtte zich vooral op aanhangers en bromfietsers.

Twee mensen die gecontroleerd werden hadden nog een boete openstaan; in beide gevallen werd hun voertuig buiten gebruik gesteld en afgesleept.

Voor de volgende zaken werden bekeuringen uitgeschreven: overbeladen of niet goed bevestigde aanhangwagen (3x), defect remlicht (1x), te donkere folie op zijruiten (2x), niet werkende claxon (1x), verlopen APK (1x), rijden zonder rijbewijs (1x), bromfiets kan te hard rijden (5x), niet dragen gordel (3x), niet handsfree bellen (3x), gladde band (1x).

2013012186Meer nieuws uit de omgeving

Nijmegen - De politie heeft maandag aan het einde van de middag een 21-jarige Nijmegenaar aangehouden op de Steven Vennecoolstraat in Nijmegen. Hij wordt verdacht van overtreding van de Opiumwet. De man had vier zakjes met vermoedelijk cocaïne en twee zakjes met heroïne bij zich.
Nijmegen - De politie heeft dinsdag met hulp van omstanders twee verdachten aangehouden, kort na een ongeval aan de Energieweg in Nijmegen. Het gaat om twee mannen van 19 en 20 jaar uit Nijmegen. Eén van hen reed op een gestolen scooter die in aanrijding kwam met een bromfiets, die bestuurd werd door een 53-jarige vrouw uit Nijmegen. Bij de verdachten thuis zijn later meerdere gestolen scooters aangetroffen.
Nijmegen - De politie heeft woensdagnacht omstreeks 03.45 uur, een 34-jarige Nijmegenaar aangehouden. Hij wordt verdacht van overtreding van de Wet Wapens en Munitie. Ook bleek de man nog voor 3798 euro aan boetes te hebben openstaan. Ook moest van de man nog het rijbewijs ingenomen worden.
Nijmegen - Zondagmiddag omstreeks 15.00 uur zijn twee Nijmeegse knapen van 16 en 19 jaar aangehouden. Zij worden verdacht van diefstal van een auto. Diverse burgers hielpen de politie met het zoeken naar één van de verdachten.
Nijmegen - De politie heeft in de nacht van zondag op maandag een 47-jarige Nijmegenaar aangehouden in de Klimopstraat in Nijmegen. De man wordt verdacht van diefstal van een aantal fietszadels.
Nijmegen - Zaterdagavond rond 18.55 uur kreeg de politie meerdere meldingen over een man die in de omgeving van de Kaaplandstraat zonder kleding liep en vermoedelijk in een psychose verkeerde. Politieagenten keken naar hem uit en troffen de man uiteindelijk aan op het dak van een garage in de Zonstraat. Voor ieders veiligheid wilden de agenten hem daar vanaf halen en aanhouden voor overdracht aan de hulpverlening. Zelfs met vereende krachten was de Nijmegenaar echter moeilijk onder controle te krijgen. Daarop is medische assistentie ingeroepen.
Nijmegen - De 98e editie van de Vierdaagsemarssen en de 45e Vierdaagsefeesten zijn in goede en overwegend ontspannen sfeer verlopen. De politie kijkt dit jaar dan ook tevreden terug op het grootste meerdaagse evenement van Nederland.
Nijmegen - Zaterdagavond hebben politieagenten twee Nijmegenaren van 26 en 61 jaar oud aangehouden op verdenking van hennepteelt. Het duo had in hun bestelbus materiaal dat voor een hennepkwekerij noodzakelijk is.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01