21 bekeuringen bij verkeerscontrole

Woensdag 6 februari 2013
Energieweg, Nijmegen

Nijmegen - Politieagenten hielden dinsdag tussen 08.30 en 15.00 uur een verkeerscontrole op de Energieweg in Nijmegen. 21 mensen werden bekeurd.

De controle richtte zich vooral op aanhangers en bromfietsers.

Twee mensen die gecontroleerd werden hadden nog een boete openstaan; in beide gevallen werd hun voertuig buiten gebruik gesteld en afgesleept.

Voor de volgende zaken werden bekeuringen uitgeschreven: overbeladen of niet goed bevestigde aanhangwagen (3x), defect remlicht (1x), te donkere folie op zijruiten (2x), niet werkende claxon (1x), verlopen APK (1x), rijden zonder rijbewijs (1x), bromfiets kan te hard rijden (5x), niet dragen gordel (3x), niet handsfree bellen (3x), gladde band (1x).

2013012186Meer nieuws uit de omgeving

Nijmegen - De politie heeft in de nacht van zondag op maandag een 47-jarige Nijmegenaar aangehouden in de Klimopstraat in Nijmegen. De man wordt verdacht van diefstal van een aantal fietszadels.
Nijmegen - Zaterdagavond rond 18.55 uur kreeg de politie meerdere meldingen over een man die in de omgeving van de Kaaplandstraat zonder kleding liep en vermoedelijk in een psychose verkeerde. Politieagenten keken naar hem uit en troffen de man uiteindelijk aan op het dak van een garage in de Zonstraat. Voor ieders veiligheid wilden de agenten hem daar vanaf halen en aanhouden voor overdracht aan de hulpverlening. Zelfs met vereende krachten was de Nijmegenaar echter moeilijk onder controle te krijgen. Daarop is medische assistentie ingeroepen.
Nijmegen - De 98e editie van de Vierdaagsemarssen en de 45e Vierdaagsefeesten zijn in goede en overwegend ontspannen sfeer verlopen. De politie kijkt dit jaar dan ook tevreden terug op het grootste meerdaagse evenement van Nederland.
Nijmegen - Zaterdagavond hebben politieagenten twee Nijmegenaren van 26 en 61 jaar oud aangehouden op verdenking van hennepteelt. Het duo had in hun bestelbus materiaal dat voor een hennepkwekerij noodzakelijk is.
Nijmegen - Een 42-jarige man uit Nijmegen werd woensdag 11 juni aangehouden voor bedreiging met een kapmes.
Nijmegen - Maandagavond 2 juni heeft er in Nijmegen een verkeersongeval plaatsgevonden tussen een automobiliste en een motorrijder. Bij het ongeval is de 25-jarige motorrijder uit die plaats aan zijn verwondingen overleden.
Nijmegen - De politie heeft donderdagavond een 46-jarige Nijmegenaar aangehouden op de Generaal Smutsstraat in Nijmegen. Hij wordt verdacht van diefstal en/of heling van een damesfiets.
Nijmegen - Zaterdagmiddag rond 16.20 uur vond op de Simon Stevinstraat een aanrijding plaats tussen een scooter en auto. Daarbij raakte de 20-jarige scooterbestuurder uit Nijmegen gewond en is met niet nader bekend letsel opgenomen in het Canisius Wilhelimina Ziekenhuis. Het kostte de politie de nodige moeite om omstanders die zich ermee bemoeiden op afstand te houden. Eén persoon is aangehouden voor belediging.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01