Nieuws over Charlois

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Charlois. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Charlois op onderwerp:

  Politie houdt verdachte aan voor gewelddadige straatroof
  11 uur en 53 minuten geleden

  Rotterdam - De politie hield zaterdagavond een 17-meisje uit Rotterdam aan. Zij wordt verdacht van betrokkenheid bij de straatroof op de Charloisse Lagedijk in de nacht vrijdag op zaterdag. Een 20-jarige man raakte daarbij gewond. De politie verwacht nog meer aanhoudingen te verrichten.

  RotterdamCharloisCharlois ZuidrandOverval
  Oplettende agenten vinden bijna 7,5 ton cash en 1,5 kilo coke in Rotterdam
  Maandag 27 maart 2017 om 16:46

  Rotterdam - Oplettende agenten hebben een flinke vangst gedaan toen zij op de Mijnsherenlaan een man controleerden waarvan zij dachten dat hij mogelijk inbrak in een auto. De man bleek 747.000 euro aan contanten en anderhalve kilo cocaïne in zijn auto te hebben.

  RotterdamCharloisInbraak
  Politie Rotterdam houdt overvaller aan
  Maandag 27 maart 2017 om 16:09

  Rotterdam - De politie in Rotterdam heeft vrijdag 24 maart een 52-jarige man uit Rotterdam aangehouden. Hij zou enkele minuten ervoor hebben geprobeerd een winkel aan de Mijnsherenlaan te overvallen.

  RotterdamCharloisOverval
  Man mishandeld en beroofd tijdens date, politie zoekt getuigen
  Maandag 27 maart 2017 om 12:24

  Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van een beroving en mishandeling vrijdag op zaterdagnacht op de Charloisse Lagedijk. De man had een date met een meisje en werd beroofd en mishandeld door een groep mannen. Heeft u iets gezien?

  RotterdamCharloisCharlois ZuidrandOverval
  Dief nagelstudio Zuidplein snel aangehouden
  Dinsdag 21 maart 2017 om 19:35

  Rotterdam - Agenten hielden dinsdagmiddag binnen vijf minuten een 'klant' aan na een greep in de kassalade van een nagelstudio in Zuidplein.

  RotterdamCharloisZuidpleinDiefstal
  15-jarige verdachte poging overval buschauffeur meldt zich na tonen beelden
  Dinsdag 21 maart 2017 om 09:53

  Rotterdam - Maandag 20 maart heeft een 15-jarige Rotterdammer zich gemeld bij politiebureau Zuidplein in Rotterdam. Hij herkende zichzelf van de beelden die afgelopen donderdag uitgezonden werden bij het regionale opsporingsprogramma Bureau Rijnmond. Deze beelden werden massaal gedeeld via social media.

  RotterdamCharloisZuidpleinOverval
  Politie houdt twee inbrekers op heterdaad aan
  Vrijdag 17 maart 2017 om 13:59

  Rotterdam - Agenten hebben in de nacht van donderdag op vrijdag twee inbrekers op heterdaad aangehouden aan de Sint-Maartensdijkstraat in Rotterdam.

  RotterdamCharloisPendrechtInbraak
  Drie aanhoudingen na mislukte inbraak
  Woensdag 15 maart 2017 om 11:12

  Rotterdam - De politie heeft drie aanhoudingen verricht na een mislukte inbraak. Een alerte getuige gaf op dinsdagmiddag 14 maart 2017 rond 12.40 uur door dat er drie mensen liepen in een tuin van een woning op de Meyenhage in Rotterdam. Volgens de melder was er een aan het rommelen bij het raam.

  RotterdamCharloisZuidwijkInbraak
  Vrouw aangehouden voor betrokkenheid woningoverval Strevelsweg
  Dinsdag 7 maart 2017 om 17:15

  Rotterdam - Maandagavond is een 29-jarige Rotterdamse aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een woningoverval die maandagochtend op de Strevelsweg werd gepleegd.

  RotterdamCharloisTarwewijkOverval
  Drie aanhoudingen bij inval shishalounge Rotterdam
  Vrijdag 3 maart 2017 om 11:26

  Rotterdam - Donderdagmiddag kreeg de politie een anonieme melding dat er een drugsdeal zou plaatsvinden in een shishalounge aan de Nieuwe Binnenweg. Een persoon zou bovendien een vuurwapen bij zich dragen. Bij de inval werden drie personen aangehouden, onder wie één ongewenst vreemdeling. In de zaak werd een hoeveelheid verdovende middelen aangetroffen en één verdachte droeg een onverklaarbare hoeveelheid contant geld bij zich. Een vuurwapen werd niet aangetroffen.

  RotterdamCharloisTarwewijkDrugs
  Zes aanhoudingen na vinden hennepkwekerij Utenhagestraat
  Donderdag 2 maart 2017 om 14:24

  Rotterdam - Woensdagmorgen 1 maart is in de kelder van een winkel in de Utenhagestraat een hennepkwekerij gevonden. De politie heeft de eigenaar van de winkel en vijf zogenoemde knippers aangehouden.

  RotterdamCharloisCarnisseDrugs
  Man overvallen in woning na afspraak via datingsite
  Donderdag 2 maart 2017 om 11:21

  Rotterdam - De geplande date van een 33-jarige man uit Driebergen verliep woensdagavond 1 maart anders dan verwacht. Het slachtoffer werd overvallen in een woning in Rotterdam en moest onder bedreiging van een vuurwapen geld opnemen bij een pinautomaat. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen.

  RotterdamCharloisTarwewijkOverval
  Maaltijdbezorger Rotterdam overvallen, politie zoekt getuigen
  Maandag 20 februari 2017 om 15:50

  Rotterdam - Twee onbekende jongemannen hebben op 19 februari op de Walchersestraat in Rotterdam een maaltijdbezorger overvallen.

  RotterdamCharloisCarnisseOverval
  Vuurwapen gevonden bij verdachten van hennepkwekerij
  Vrijdag 17 februari 2017 om 11:13

  Rotterdam - Na een melding over een hennepkwekerij, waarbij de betrokkenen ook mogelijk over vuurwapens zouden beschikken, nam de politie donderdagavond rond 20.30 uur een kijkje in een pand aan de Pottenbakkerstraat in Ridderkerk. Er werd een lege hennepkwekerij aangetroffen.

  RotterdamCharloisOud-CharloisDrugs
  Man omgekomen bij bedrijfsongeval Brielselaan
  Dinsdag 14 februari 2017 om 21:50

  Rotterdam - Een 46-jarige man uit Tweede Exloërmond is dinsdagmiddag om het leven gekomen na een val in een tankwagen met meel op een fabrieksterrein aan de Brielselaan.

  RotterdamCharloisTarwewijk
  Man aangehouden na steekincident Goereesestraat
  Dinsdag 14 februari 2017 om 12:30

  Rotterdam - Maandag hielden politieagenten een 62-jarige man uit Rotterdam aan die iemand te lijf was gegaan met een heggenschaar. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel ter plekke behandeld aan zijn verwondingen.

  RotterdamCharloisCarnisseSteekincident
  Politie houdt gewapende autodief aan
  Vrijdag 10 februari 2017 om 11:37

  Rotterdam - De politie heeft bij een 23-jarige aangehouden verdachte een doorgeladen vuurwapen gevonden. Zijn aanhouding gebeurde omdat hij na een ruzie met zijn werkgever zijn auto stal. Op de Pleinweg hielden agenten de verdachte na een korte achtervolging aan.

  RotterdamCharloisDiefstal
  Twee mannen aangehouden na ruzie in woning Mijnsherenlaan
  Dinsdag 7 februari 2017 om 21:30

  Rotterdam - In een woning aan de Mijnsherenlaan in Rotterdam kregen dinsdagavond twee Rotterdammers van 18 en 44 jaar ruzie met elkaar. Beide mannen raakten gewond. Beide mannen zijn aangehouden.

  RotterdamCharloisVechtpartij
  Politie onderzoekt woningoverval Rotterdam
  Dinsdag 31 januari 2017 om 14:50

  Rotterdam - De politie onderzoekt de overval op een woning aan de Grondherendijk in Rotterdam, die zondagavond plaatsvond. Bij de overval vielen geen gewonden.

  RotterdamCharloisOud-CharloisOverval
  Politie Rotterdam zoekt getuigen van overval avondwinkel
  Zaterdag 28 januari 2017 om 19:44

  Rotterdam - De politie zoekt getuigen van een overval op een avondwinkel aan de Wielewaalstraat in Rotterdam.

  RotterdamCharloisCarnisseOverval

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl