Nieuws over Charlois

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Charlois. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Charlois op onderwerp:

  Dodelijk schietincident Langenhorst Rotterdam; TGO gestart
  Woensdag 26 juli 2017 om 13:45

  Rotterdam - Een 41-jarige Barendrechter is dinsdagochtend neergeschoten op de Langenhorst in Rotterdam. Zorg van hulpdiensten mocht niet meer baten.

  RotterdamCharloisZuidwijkSchietincident
  Lifter blijkt overvaller met vuurwapen
  Maandag 24 juli 2017 om 14:46

  Rotterdam - Vrijdagnacht dachten een 18-jarige Pendrechter en een 20-jarige inwoner uit Hillegom een goede daad te verrichtten door een onbekende man een lift te geven. Op de Schuddebeursstraat eindigde dit in een beroving onder bedreiging van een vuurwapen. Een derde inzittende ontliep de dans.

  RotterdamCharloisPendrechtDiefstal
  Preventief fouilleren Rotterdam Zuid: stroomstootwapen en drugs aangetroffen
  Maandag 24 juli 2017 om 10:37

  Rotterdam - Bij een preventief fouilleeractie, die werd gehouden in het afgelopen weekend in Rotterdam-Zuid, werd bij één verdachte een stroomstootwapen aangetroffen. Bij een ander werden verdovende middelen gevonden.

  RotterdamCharloisDrugs
  Twee aanhoudingen voor ernstige belagingen
  Dinsdag 11 juli 2017 om 12:13

  Rotterdam - Twee mannen van 24 en 25 jaar zijn aangehouden op verdenking van het belagen en bedreigen van gezinnen. Het landelijk opererende duo werd op dinsdag 20 juni in Leimuiden ontmaskerd en aangehouden. De mannen vielen hun doelwitten structureel lastig. Op de adressen van de slachtoffers werden verschillende dienstverleners zoals pizzabezorgers, loodgieters, taxi’s, een escortdame en zelfs uitvaartondernemers afgestuurd.

  RotterdamCharloisBedreiging
  Straatrovers komen niet ver met dagopbrengst coffeeshop
  Vrijdag 7 juli 2017 om 13:47

  Rotterdam - Twee mannen die een medewerker van een coffeeshop beroofden op de Blankeburgstraat, kwamen donderdagavond niet ver met hun buit. Politieagenten hielden het tweetal na een achtervolging te voet aan. Een van hen had de gestolen dagopbrengst van de coffeeshop op zak.

  RotterdamCharloisCarnisseDiefstal
  Bijzonder verjaardagscadeau voor verdachte van woningoverval
  Woensdag 5 juli 2017 om 19:57

  Rotterdam - Een Rotterdammer kreeg vorige week op zijn 36e verjaardag een bijzondere verrassing. Agenten stonden die dag op zijn stoep om hem aan te houden als verdachte in het onderzoek naar een woningoverval aan de Espelo begin januari.

  RotterdamCharloisZuidwijkOverval
  ‘Bevroren’ geld in beslag genomen in witwasonderzoek Rotterdam
  Vrijdag 23 juni 2017 om 14:06

  Rotterdam - Door doortastend optreden van agenten is deze week ruim €173.000,- gevonden in een witwasonderzoek. Een deel van het geld lag in een auto die werd gecontroleerd op de Mijnsherenlaan. De rest werd gevonden in een woning in een groot appartementencomplex op de Kop van Zuid. Het geld was daar letterlijk ‘koud gelegd’. Het lag namelijk in een vriesvak.

  RotterdamCharloisDrugs
  27 auto’s in beslag genomen bij controle Slinge
  Vrijdag 9 juni 2017 om 11:37

  Rotterdam - Bij een controle zijn 27 auto’s in beslag genomen door de belastingdienst. De politie deelde bekeuringen uit voor verschillende verkeersovertredingen. De gezamenlijke controle van de politie en belastingdienst gebeurde op donderdag 8 juni op de Slinge in Rotterdam.

  RotterdamCharlois
  Politie zoekt overvaller sigarenboer Dordtselaan
  Dinsdag 6 juni 2017 om 21:47

  Rotterdam - Dinsdagavond overviel een man een sigarenboer aan de Dordtselaan in Rotterdam-Zuid. De politie zoekt de overvaller en getuigen. De medewerker van de tabakszaak raakte gewond aan zijn hoofd.

  RotterdamCharloisTarwewijkOverval
  Fietsendieven belanden in cel dankzij getuigen
  Dinsdag 30 mei 2017 om 15:50

  Rotterdam - Drie verdachten van fietsendiefstal zitten vast in de cel dankzij de hulp van getuigen. Deze waarschuwden op maandagmiddag 29 mei de politie nadat er fietsen ingeladen werden in een bestelbusje op de Spechtstraat.

  RotterdamCharloisOud-CharloisDiefstal
  Vrouw neergeschoten; verdachte slaat de hand aan zichzelf
  Dinsdag 30 mei 2017 om 13:37

  Rotterdam - Een 21-jarige Rotterdamse is vanmorgen op straat van de Wolphaertsbocht zwaar gewond geraakt nadat een 79-jarige man haar neerschoot. De verdachte, eveneens een Rotterdammer, schoot vervolgens zichzelf neer in zijn woning. Hij is in het ziekenhuis overleden.

  RotterdamCharloisSchietincident
  Politie zoekt getuigen schietincident Grondherendijk
  Donderdag 11 mei 2017 om 11:36

  Rotterdam - Donderdag 11 mei rond half twee ‘s morgens is er geschoten in de Grondherendijk in Rotterdam-Zuid. Voor zover bekend raakte niemand gewond. Wel zijn bij twee woningen kogelinslagen gevonden. De politie onderzoekt wat er is gebeurd en is op zoek naar getuigen.

  RotterdamCharloisOud-CharloisSchietincident
  Twee gewonden bij schietpartij Katendrechtse Lagedijk
  Woensdag 10 mei 2017 om 21:13

  Rotterdam - Bij een schietincident op de Katendrechtse Lagedijk raakten woensdagavond vlak voor 19.00 uur twee mannen gewond. Vanuit een auto werden de slachtoffers (25 en 22 jaar) onder vuur genomen. Zij raakten gewond, maar niet levensgevaarlijk. De politie is op zoek naar meerdere daders.

  RotterdamCharloisCarnisseSchietincident
  Politie zoekt getuigen woningoverval Roselo
  Woensdag 3 mei 2017 om 09:43

  Rotterdam - Een 50-jarige Rotterdamse werd eind april het slachtoffer van een overval in haar woning aan de Roselo. De vier daders zijn nog steeds spoorloos. De politie is op zoek naar getuigen.

  RotterdamCharloisZuidwijkOverval
  Politie Rotterdam zoekt getuigen woningoverval
  Dinsdag 25 april 2017 om 11:29

  Rotterdam - De politie in Rotterdam zoekt getuigen van een woningoverval die op 24 april in Rotterdam plaatsvond.

  RotterdamCharloisTarwewijkOverval
  Aanhoudingen voor overval op schoenenwinkel Zuiderterras
  Maandag 24 april 2017 om 16:48

  Rotterdam - De politie heeft alsnog twee mannen aangehouden die in augustus vorig jaar schoenenwinkel Bristol op het Zuiderterras overvielen. De mannen kwamen in beeld door een DNA-hit maar omdat een van de twee geen vaste verblijfplaats had, duurde het even voor hij kon worden aangehouden. Begin april lukte dat alsnog, waarna ook de ander werd opgepakt door het overvallenteam.

  RotterdamCharloisZuidpleinOverval
  Rotterdammer aangehouden voor straatroof Charloisse Lagedijk
  Zaterdag 22 april 2017 om 09:06

  Rotterdam - Een 18-jarige Rotterdammer is begin deze week aangehouden op het vliegveld van Eindhoven. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij een gewelddadige straatroof in maart op de Charloisse Lagedijk. Het slachtoffer liep daarbij een gebroken oogkas op. De man is vrijdag voorgeleid en in bewaring gesteld.

  RotterdamCharloisCharlois ZuidrandOverval
  Bijna 50 bekeuringen bij verkeerscontroles Rotterdam
  Vrijdag 21 april 2017 om 18:42

  Rotterdam - Verkeerscontroles op onder meer de Groene Kruisweg en Zuiderparkweg in Rotterdam hebben geleid tot het uitdelen van bijna 50 bekeuringen.

  RotterdamCharloisVerkeersovertreding
  Drie arrestaties voor woningovervallen na afspraken via datingsites
  Vrijdag 21 april 2017 om 15:49

  Rotterdam - Begin maart werden twee mannen afzonderlijk overvallen in een woning aan de Millinxstraat in Rotterdam. Zij waren daar heen gelokt via een datingsite. Vrijdag 21 april hield de politie drie verdachten aan op verdenking van betrokkenheid bij deze overvallen. In de woning aan de Millinxstraat vond de politie diverse telefoons en dealer hoeveelheden cocaïne en heroïne.

  RotterdamCharloisTarwewijkOverval
  Automobilist mét aangehouden
  Woensdag 19 april 2017 om 16:56

  Rotterdam - De controle van een automobilist op[ de Slinge leverde de politie in Rotterdam op 18 april meer op dan verwacht.

  RotterdamCharloisDrankmisbruik

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk