Nieuws over Charlois

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Charlois. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Charlois op onderwerp:

  Zeven aanhoudingen voor winkeldiefstal
  6 uur en 0 minuten geleden

  Driebergen, Rotterdam - De politie heeft vrijdag 22 september tijdens een actie tegen ‘mobiel banditisme’ in Rotterdam zeven Roemenen aangehouden. Ze worden verdacht van het plegen van winkeldiefstallen en/of heling. In de woning waar ze werden aangehouden nam de politie een grote hoeveelheid kleding en schoenen in beslag.

  RotterdamCharloisPendrechtDiefstal
  Steekwond opgelopen bij mislukte beroving
  Donderdag 21 september 2017 om 14:19

  Rotterdam - Een 54-jarige man liep een kleine steekwond op bij een mislukte beroving. Deze gebeurde op donderdag 21 september om ongeveer 02.45 uur op de hoek van de Diepenhorst met de Slinge. Een verdachte probeerde daar de schoudertas van het slachtoffer te pakken maar dat mislukte. Hierna stak hij de 54-jarige in zijn rug.

  RotterdamCharloisZuidwijkOverval
  Politie onderzoekt schietincident Melissantstraat Rotterdam
  Woensdag 30 augustus 2017 om 15:06

  Rotterdam - De politie in Rotterdam heeft een schietincident in onderzoek dat op 29 augustus in de Melissantstraat plaatsvond. Rond 22.30 uur werden in de straat meerdere schoten gelost, waarbij niemand gewond raakte. Wel werden enkele auto’s geraakt. De politie zette direct de straat voor (sporen)onderzoek af en sprak met getuigen.

  RotterdamCharloisPendrechtSchietincident
  Politie onderzoekt schietincident Melissantstraat Rotterdam
  Woensdag 30 augustus 2017 om 15:06

  Rotterdam - De politie in Rotterdam heeft een schietincident in onderzoek dat op 29 augustus in de Melissantstraat plaatsvond. Rond 22.30 uur werden in de straat meerdere schoten gelost, waarbij niemand gewond raakte. Wel werden enkele auto’s geraakt. De politie zette direct de straat voor (sporen)onderzoek af en sprak met getuigen.

  RotterdamCharloisPendrechtSchietincident
  Man om het leven gekomen, twee verdachten aangehouden
  Dinsdag 29 augustus 2017 om 14:35

  Rotterdam - De politie in Rotterdam heeft op 29 augustus in een woning aan de Wolphaertsbocht een dode man aangetroffen.

  RotterdamCharloisMoord, doodslag, overlijden
  Vijf aanhoudingen na ruzie in Rotterdam
  Dinsdag 29 augustus 2017 om 12:12

  Rotterdam - Maandagavond om ongeveer 22.45 uur ontstond een vechtpartij op de Melissantstraat waarbij een flink aantal mensen betrokken was. Vermoedelijk allemaal familie en bekenden van elkaar. De aanleiding tot de vechtpartij moet dan ook in de familiesfeer worden gezocht. Een 17-jarige jongen raakte lichtgewond.

  RotterdamCharloisPendrechtVechtpartij
  Arrestaties en vuurwapen in beslag genomen na schietpartij in Rotterdam
  Zondag 27 augustus 2017 om 12:14

  Rotterdam - De politie heeft vannacht twee Rotterdammers gearresteerd na een schietpartij op de Nassauhaven. Een 19-jarige Rotterdammer raakte hierbij gewond.

  RotterdamCharloisOud-CharloisSchietincident
  Maassilo onder controle na terreurdreiging, man aangehouden
  Woensdag 23 augustus 2017 om 20:48

  Rotterdam - Een concert dat woensdagavond in de Rotterdamse Maassilo zou worden gehouden, is afgelast in verband met een terreurdreiging.

  RotterdamCharlois
  Politie zoekt overvaller avondwinkel Pleinweg
  Maandag 21 augustus 2017 om 13:49

  Rotterdam - Zondagavond overviel een man onder bedreiging van een vuurwapen een avondwinkel op de Pleinweg. De politie zoekt de man en roept getuigen op om zich te melden.

  RotterdamCharloisOverval
  Overleden vrouw Vlaskade stierf natuurlijke dood
  Zondag 20 augustus 2017 om 17:05

  Rotterdam - In de nacht van zaterdag op zondag trof de politie het stoffelijk overschot aan van een vrouw in een woning aan de Vlaskade. Onderzoek wijst uit dat de bewoonster een natuurlijke dood is gestorven. Bij de woning werd een 49-jarige man aangehouden. Hij weigerde medewerking aan politie en ging in verzet bij zijn aanhouding.

  RotterdamCharloisOud-CharloisMoord, doodslag, overlijden
  Politie Rotterdam houdt man met bakken geld aan
  Dinsdag 15 augustus 2017 om 15:34

  Rotterdam - De politie in Rotterdam heeft op 12 augustus een bromfietser aangehouden die tienduizenden euro’s bij zich had. Een aannemelijke verklaring voor het voorhanden van zoveel contanten had hij niet en al het geld is dan ook beslaggenomen.

  RotterdamCharloisTarwewijkOplichting
  Hoogbejaarde dame slachtoffer van straatroof in Rotterdam
  Dinsdag 15 augustus 2017 om 10:30

  Rotterdam - Een hoogbejaarde bewoonster van de Utenhagestraat is maandagmiddag, om ongeveer 17.20 uur aangevallen door een jongeman. Hij probeerde haar ketting te stelen.

  RotterdamCharloisCarnisseOverval
  Doortastende burger voorkomt verkrachting
  Donderdag 10 augustus 2017 om 15:27

  Rotterdam - Met een telefoontje naar de politiemeldkamer heeft een oplettende burger, afgelopen nacht, een verkrachting voorkomen. Een 26-jarige dame werd op de Slinge van haar fiets getrokken en de bosjes ingesleurd. Agenten hielden twee mannen aan.

  RotterdamCharlois
  Stuntfietsers aangehouden voor beroving nabij Zuiderpark
  Dinsdag 8 augustus 2017 om 14:52

  Rotterdam - Maandagavond is een jongen van 12 op de Hesselskamp, nabij het Zuiderpark, door vijf jongens beroofd van zijn fiets en tas. Twee verdachten werden aangehouden. Zij bleken deel uit te maken van de fietsgroep Team Domina.

  RotterdamCharloisZuidwijkOverval
  Brand door hennepkwekerij in Charlois
  Maandag 7 augustus 2017 om 11:44

  Rotterdam - In een woning aan de Madeliefstraat in de wijk Charlois, is zondagmiddag brand ontstaan door een hennepkwekerij.

  RotterdamCharloisCarnisseDrugs
  Aanhoudingen na drugsvongst preventief fouilleren op Rotterdam Zuid
  Vrijdag 28 juli 2017 om 12:46

  Rotterdam - Bij agenten was het afgelopen woensdag twee keer raak toen zij twee auto’s aan de kant zetten in het kader van preventief fouilleren. In de beide auto’s troffen de agenten een hoeveelheid drugs aan. De bestuurder en een bijrijder zijn aangehouden.

  RotterdamCharloisDrugs
  Dodelijk schietincident Langenhorst Rotterdam; TGO gestart
  Woensdag 26 juli 2017 om 13:45

  Rotterdam - Een 41-jarige Barendrechter is dinsdagochtend neergeschoten op de Langenhorst in Rotterdam. Zorg van hulpdiensten mocht niet meer baten.

  RotterdamCharloisZuidwijkSchietincident
  Lifter blijkt overvaller met vuurwapen
  Maandag 24 juli 2017 om 14:46

  Rotterdam - Vrijdagnacht dachten een 18-jarige Pendrechter en een 20-jarige inwoner uit Hillegom een goede daad te verrichtten door een onbekende man een lift te geven. Op de Schuddebeursstraat eindigde dit in een beroving onder bedreiging van een vuurwapen. Een derde inzittende ontliep de dans.

  RotterdamCharloisPendrechtDiefstal
  Preventief fouilleren Rotterdam Zuid: stroomstootwapen en drugs aangetroffen
  Maandag 24 juli 2017 om 10:37

  Rotterdam - Bij een preventief fouilleeractie, die werd gehouden in het afgelopen weekend in Rotterdam-Zuid, werd bij één verdachte een stroomstootwapen aangetroffen. Bij een ander werden verdovende middelen gevonden.

  RotterdamCharloisDrugs
  Twee aanhoudingen voor ernstige belagingen
  Dinsdag 11 juli 2017 om 12:13

  Rotterdam - Twee mannen van 24 en 25 jaar zijn aangehouden op verdenking van het belagen en bedreigen van gezinnen. Het landelijk opererende duo werd op dinsdag 20 juni in Leimuiden ontmaskerd en aangehouden. De mannen vielen hun doelwitten structureel lastig. Op de adressen van de slachtoffers werden verschillende dienstverleners zoals pizzabezorgers, loodgieters, taxi’s, een escortdame en zelfs uitvaartondernemers afgestuurd.

  RotterdamCharloisBedreiging

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk