>  >  > 

Politie Rotterdam houdt verwarde man met mes aan

Woensdag 11 januari 2017
Schoonegge, Rotterdam

Rotterdam - De politie in Rotterdam heeft op 11 januari op de Schoonegge een bewapende, verwarde man aangehouden.

De 37-jarige man uit Thorn had eerder op deze dag telefonische bedreigingen geuit en gedreigd vanuit zijn woonplaats naar Rotterdam te komen. Dat deed hij op 11 januari daadwerkelijk en bij zijn aankomst op de Schoonegge begon hij op straat met een mes te zwaaien. De politie was er snel bij om de verwarde man aan te houden. Om geen enkel risico te nemen, besloten de agenten de zogenaamde Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten toe te passen. De verdachte kon daardoor probleemloos worden aangehouden en niemand raakte gewond. Het mes is in beslaggenomen en de verdachte zit vast.Meer nieuws uit de omgeving

Rotterdam - Twee onbekende jongemannen hebben op 19 februari op de Walchersestraat in Rotterdam een maaltijdbezorger overvallen.
Rotterdam - Na een melding over een hennepkwekerij, waarbij de betrokkenen ook mogelijk over vuurwapens zouden beschikken, nam de politie donderdagavond rond 20.30 uur een kijkje in een pand aan de Pottenbakkerstraat in Ridderkerk. Er werd een lege hennepkwekerij aangetroffen.
Rotterdam - Een 46-jarige man uit Tweede Exloërmond is dinsdagmiddag om het leven gekomen na een val in een tankwagen met meel op een fabrieksterrein aan de Brielselaan.
Rotterdam - Maandag hielden politieagenten een 62-jarige man uit Rotterdam aan die iemand te lijf was gegaan met een heggenschaar. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel ter plekke behandeld aan zijn verwondingen.
Rotterdam - De politie heeft bij een 23-jarige aangehouden verdachte een doorgeladen vuurwapen gevonden. Zijn aanhouding gebeurde omdat hij na een ruzie met zijn werkgever zijn auto stal. Op de Pleinweg hielden agenten de verdachte na een korte achtervolging aan.
Rotterdam - In een woning aan de Mijnsherenlaan in Rotterdam kregen dinsdagavond twee Rotterdammers van 18 en 44 jaar ruzie met elkaar. Beide mannen raakten gewond. Beide mannen zijn aangehouden.
Rotterdam - De politie onderzoekt de overval op een woning aan de Grondherendijk in Rotterdam, die zondagavond plaatsvond. Bij de overval vielen geen gewonden.
Rotterdam - De politie zoekt getuigen van een overval op een avondwinkel aan de Wielewaalstraat in Rotterdam.
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zuidwijk.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158