>  >  > 

Politie Rotterdam houdt verwarde man met mes aan

Woensdag 11 januari 2017
Schoonegge, Rotterdam

Rotterdam - De politie in Rotterdam heeft op 11 januari op de Schoonegge een bewapende, verwarde man aangehouden.

De 37-jarige man uit Thorn had eerder op deze dag telefonische bedreigingen geuit en gedreigd vanuit zijn woonplaats naar Rotterdam te komen. Dat deed hij op 11 januari daadwerkelijk en bij zijn aankomst op de Schoonegge begon hij op straat met een mes te zwaaien. De politie was er snel bij om de verwarde man aan te houden. Om geen enkel risico te nemen, besloten de agenten de zogenaamde Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten toe te passen. De verdachte kon daardoor probleemloos worden aangehouden en niemand raakte gewond. Het mes is in beslaggenomen en de verdachte zit vast.Meer nieuws uit de omgeving

Rotterdam - De politie in Rotterdam heeft op 11 januari op de Schoonegge een bewapende, verwarde man aangehouden.
Rotterdam - Agenten hielden dinsdagmiddag 21-jarige vrouw uit Tilburg een aan. Zij wordt ervan verdacht in een woning aan de Palsterkamp een man te hebben gestoken met een mes.
Rotterdam - Vrijdag 23 december hield het arrestatieteam van de politie in Rotterdam een 24-jarige Rotterdammer aan. Hij wordt ervan verdacht verantwoordelijk te zijn voor in ieder geval twee schietincidenten. Deze vonden 4 en 9 december 2016 plaats in Rotterdam.
Rotterdam, Vlaardingen - Onderzoek van het Regionale Overvallen team van de politie in Rotterdam heeft geleid tot de aanhouding van een 21-jarige man uit Schiedam.
Rotterdam - Een getuige belde zondagavond 18 december geschrokken de politie nadat zij rond acht uur schoten had gehoord vanuit een woning aan het Benneveld. Meerdere mannen renden vervolgens vanuit dat huis weg. De politie trof geen gewonden aan. Wel werd de bewoonster van het betreffende pand aangehouden, nadat er sporen van vuurwapengeweld werden gevonden.
Rotterdam - Dit weekend hield het arrestatieteam drie mannen aan op verdenking van betrokkenheid bij een schietincident op de Wieldrechtstraat. Daarbij raakte vrijdagochtend 9 december een 25-jarige Rotterdammer gewond aan zijn hoofd en bovenlichaam. Dit schietincident was voor de politie eenheid Rotterdam aanleiding om een grootschalig onderzoek op te starten. Het team van zo’n twintig rechercheurs onderzoekt de recente schietincidenten in Rotterdam.
Rotterdam - Een 32-jarige Rotterdammer is vrijdagochtend rond 03.30 uur overvallen in zijn woning aan de Katendrechtse Lagedijk. De drie overvallers gingen er vandoor met een mobiele telefoon.
Rotterdam - Maandagmiddag, om ongeveer 15.45 uur is een agente van politie gewond geraakt bij de aanhouding van een 34 jarige Rotterdammer.
Groeit of krimpt de bevolking in jouw gemeente? En komen er de komende 24 jaar veel ouderen of juis...
Kanker is over het hele land gezien doodsoorzaak nummer één. Opvallend is dat de ziekte in de ene g...
Max en Tijger zijn landelijk het populairst, maar staan deze namen ook in jouw gemeente bovenaan? B...
Het gaat slecht met de doorstroom van asielzoekers die een verblijfsvergunning hebben gekregen. Het...
Ongeveer een op de acht lessen op de middelbare school wordt gegeven door iemand die daar niet het ...
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zuidwijk.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158