> 

Politie nieuws in de gemeente Sittard-Geleen

Een overzicht van alle 277 nieuws artikelen van de politie in de gemeente Sittard-Geleen over onder meer wapenbezit, branden en mishandelingen. In de afgelopen week zijn er 4 nieuwe berichten toegevoegd.

Oktober 2015
Sittard-Geleen - Donderdagmiddag is een 79-jarige vrouw ernstig gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising Rijksweg Noord – Henri Hermanslaan.
donderdag 1 oktober 2015
September 2015
Sittard - Maandagmiddag zijn op het Stationsplein twee meisjes van 13 jaar aangehouden. Zij worden ervan verdacht twee andere meisjes flink te hebben mishandeld. De verdachten worden donderdag voorgeleid bij de Rechter Commissaris.
dinsdag 29 september 2015
Sittard - In de nacht van maandag op dinsdag zijn twee auto’s uitgebrand op de oprit van een woning aan de Bloemenweg in Sittard.
dinsdag 29 september 2015
Sittard - Bij een flatgebouw aan de Hemelsley is zaterdagavond een gaslek ontstaan na een poging koperdiefstal. De brandweer heeft het lek gedicht en uit voorzorg werden enkele omliggende appartementen geëvacueerd.
zondag 27 september 2015
Sittard/Geleen - Vanuit de politie wordt heel wat gecommuniceerd. Doen we dat goed of kan het beter? Met die vraag is het Mobile Media Lab van de politie al een tijdje op weg in Nederland. In deze aangepaste truck met oplegger kunnen inwoners feedback op onze communicatiemiddelen geven. Woensdag 14 oktober staat de truck in Geleen en donderdag 15 oktober is het Mobile Media Lab te vinden in Sittard. Eerder dit jaar stond de truck in Limburg al in Weert, Reuver, Blerick, Venlo, Maastricht en in Stein.
maandag 21 september 2015
Geleen - Politieagenten hebben een man aangehouden die ervan wordt verdacht vrijdagavond in de Leeuwenhoekstraat een vrouw te hebben beschoten.
vrijdag 18 september 2015
Sittard - De politie kon woensdagavond dankzij getuigen een man aanhouden die ervan wordt verdacht te hebben ingebroken in een woning aan de Mozartstraat.
donderdag 17 september 2015
Munstergeleen - Onbekenden hebben in de nacht van donderdag op vrijdag een ramkraak gepleegd op een apotheek aan de Peterstraat.
vrijdag 4 september 2015
Sittard - Woensdagmiddag is een 25-jarige man uit Sittard aangehouden. Hij werd op heterdaad betrapt toen hij zijn geslachtsdeel liet zien. Ook wordt hij ervan verdacht maandag schennis te hebben gepleegd.
donderdag 3 september 2015
Augustus 2015
Geleen - De politie zoekt getuigen naar aanleiding van een mogelijk schietincident dat zondagochtend vroeg heeft plaatsgevonden aan de Annastraat.
zondag 30 augustus 2015
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158