> 

Politie nieuws in de gemeente Sittard-Geleen

Een overzicht van alle 288 nieuws artikelen van de politie in de gemeente Sittard-Geleen over onder meer vermissingen, oplichtingspraktijken en mishandelingen. In de afgelopen week zijn er 2 nieuwe berichten toegevoegd.

November 2015
Geleen - Donderdagavond is op een plat dak van een woning aan de Burgemeester Lemmensstraat een gewonde man aangetroffen.
donderdag 26 november 2015
Sittard - Het verdachte postpakket dat vanmorgen in een gebouw van de gemeente Sittard-Geleen tussen de poststukken zat, bleek een paar laarzen te bevatten.
maandag 23 november 2015
Sittard/Geleen - Op vrijdag 13 november wordt voor de derde keer de landelijke actiedag ‘1DagNiet’ georganiseerd. Tijdens 1DagNiet roepen inwoners samen inbrekers een halt toe. Het doel van de actie is dat er 1 dag geen inbraken plaatsvinden en extra aandacht wordt geschonken aan preventie voor woningbraken. In de politieregio Westelijke Mijnstreek gaat politie samen met bewoners op pad om zich in te zetten tijdens 1DagNiet.
dinsdag 10 november 2015
Sittard-Geleen - De politie Westelijke Mijnstreek vraagt sinds afgelopen week aan benadeelden van een inbraak of ze ook zelf op internet willen zoeken naar hun gestolen goed waar het mogelijk te koop wordt aangeboden.
zondag 8 november 2015
Obbicht - De identiteit van de man wiens lichaam donderdagochtend in het water langs de Hoogendorpweg werd aangetroffen, is bij de politie bekend.
vrijdag 6 november 2015
Sittard - Een onbekende gemaskerde man heeft donderdagavond rond 20.15 uur een overval gepleegd op een woning aan de Seringenstraat.
vrijdag 6 november 2015
Obbicht - Het is nog onbekend wie de man is die donderdagochtend uit het water werd gehaald bij de Hoogendorpweg. De politie gaat ervan uit dat de man suicide heeft gepleegd.
donderdag 5 november 2015
Geleen - De politie gaat donderdagavond een passantenonderzoek houden nabij de woning aan de Sint Jorisstraat waar donderdag een man om het leven kwam en een vrouw zwaargewond raakte.
donderdag 5 november 2015
Geleen - De politie heeft een onderzoek opgestart nadat donderdagochtend rond 8.30 uur een melding binnenkwam van een voorbijganger die bij een woning aan de Beekstraat zag dat een ruit was vernield en dat een vrouw om hulp riep. In de woning bleek dat een vrouw zwaargewond te zijn en een man werd dood aangetroffen.
donderdag 5 november 2015
Oktober 2015
Sittard - In verband met de ruiming van een aangetroffen hennepkwekerij aan de Nusterweg, zal korte tijd de elektriciteit worden afgesloten in de directe omgeving. Dit omdat er sprake is van illegaal aftappen van stroom. Er worden voorzieningen getroffen, om te zorgen voor een veilige werkomgeving.
dinsdag 20 oktober 2015
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158