> 

Politie nieuws in de gemeente Sittard-Geleen

Een overzicht van alle 317 nieuws artikelen van de politie in de gemeente Sittard-Geleen over onder meer drankmisbruik, drugsoverlast en inbraken. In de afgelopen maand zijn er 2 nieuwe berichten toegevoegd.

Juli 2016
Sittard - De politie heeft in Sittard een 37-jarige man in een woning aan de Verdistraat aangehouden
donderdag 28 juli 2016
Sittard-Geleen - In de nacht van zaterdag op zondag is de centrale toegangshal van een flat aan de Breitnerstraat flink beschadigd door vermoedelijk een vuurwerkexplosie. Een inwoner van Geleen is hiervoor aangehouden.
zondag 10 juli 2016
Geleen - In de nacht van dinsdag op woensdag kreeg de politie rond 02.20 uur de melding van een inbraak bij een pand aan de Egelantier. Vermoedelijk hebben de verdachten daarbij met een auto een toegangspoort geforceerd om toegang te krijgen tot het pand. Er is vervolgens kleding meegenomen uit de winkel.
woensdag 6 juli 2016
Juni 2016
Sittard - Een Marokkaans meisje dat moederziel alleen in België verbleef, is dankzij de bemoeienissen van politieagent Tarik en zijn Sittardse collega’s weer herenigd met haar vader. Vader en dochter hadden elkaar 19 jaar niet gezien. “Het is de mooiste dag van mijn leven”, zei de ontroerde vader zondagavond in Sittard tegen de politieagenten kort na de hereniging.
woensdag 8 juni 2016
Geleen - Vanmiddag kregen agenten de melding dat op de Prins de Lignestraat in Geleen een mishandeling plaatsvond van bijzonder opsporingsambtenaren (boa's) van de gemeente Sittard-Geleen. Deze boa’s waren bezig met de controle op het I-criterium in het gebied rond de coffeeshops in Geleen. Op de Prins de Lignestraat wilden de boa’s bekeuringen uitschrijven voor twee fout geparkeerde auto’s.
maandag 6 juni 2016
Mei 2016
Sittard-Geleen - De politie heeft zaterdagmiddag twee mannen gearresteerd naar aanleiding van een burenconflict in de Hemelsley.
zaterdag 14 mei 2016
Geleen - De verdachte van het incident in Geleen van maandag 9 mei is vanmiddag in vrijheid gesteld. Hij blijft verdachte.
dinsdag 10 mei 2016
Sittard-Geleen - Maandagochtend is een man uit Sittard-Geleen overleden, nadat hij uit het raam van zijn woning aan de Beekhoverstraat was gevallen.
maandag 9 mei 2016
April 2016
Sittard - De vrouw die woensdag in haar woning in Aan het Bos gewond werd aangetroffen, blijkt slachtoffer van een ongeval te zijn geweest.
woensdag 20 april 2016
Sittard - Dinsdagmiddag heeft de politie een gewonde vrouw uit een woning aan Aan het Bos gehaald. De vrouw is inmiddels naar het ziekenhuis gebracht.
dinsdag 19 april 2016
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158