> 

Politie nieuws in de gemeente Sittard-Geleen

Een overzicht van alle 309 nieuws artikelen van de politie in de gemeente Sittard-Geleen over onder meer vermissingen, overvallen en verkeersovertredingen. In de afgelopen maand zijn er 5 nieuwe berichten toegevoegd.

April 2016
Sittard - De vrouw die woensdag in haar woning in Aan het Bos gewond werd aangetroffen, blijkt slachtoffer van een ongeval te zijn geweest.
woensdag 20 april 2016
Sittard - Dinsdagmiddag heeft de politie een gewonde vrouw uit een woning aan Aan het Bos gehaald. De vrouw is inmiddels naar het ziekenhuis gebracht.
dinsdag 19 april 2016
Sittard - Medewerkers van de politie hebben dinsdagochtend bij een onderzoek in een woning aan de Schaloenstraat enkele goederen in beslag genomen. De aangetroffen spullen, het gaat vooral om gegevensdragers, worden op het politiebureau nader geanalyseerd en onderzocht.
dinsdag 5 april 2016
Sittard - De politie zoekt getuigen van een verkeersongeval dat maandagavond plaatsvond op de Passartweg. Bij de aanrijding tussen de auto en motor, raakte de bestuurder van het motorvoertuig ernstig gewond.
dinsdag 5 april 2016
Sittard - Medewerkers van de politie hebben dinsdagochtend een onderzoek ingesteld in een woning aan de Schaloenstraat te Sittard. De bewoonster van de woning is eind januari aangehouden en gehoord op verdenking van de betrokkenheid bij de vermissing van Andy de Heus.
dinsdag 5 april 2016
Maart 2016
Munstergeleen - De politie heeft zondagavond een onderzoek ingesteld naar een gewapende overval op een friture aan de Haagstraat.
maandag 21 maart 2016
Geleen - De man die in de nacht van zaterdag op zondag overleed na een aanrijding met een flatgebouw is een 33-jarige man uit de gemeente Vlissingen
zondag 6 maart 2016
Geleen - In de nacht van zaterdag op zondag is een automobilist om het leven gekomen nadat hij met zijn auto tegen een flatgebouw was gereden. De bewoners van de bovengelegen flatwoning zijn tijdelijk elders ondergebracht.
zondag 6 maart 2016
Sittard - De politie waarschuwt voor gestolen medicijnen die gevaar op kunnen leveren bij verkeerd gebruik. Het gaat om meerdere doosjes met daarin het slaapmiddel Dormicum.
woensdag 2 maart 2016
Februari 2016
Sittard - In Sittard heeft dinsdagavond een gewapende overval plaatsgevonden.
dinsdag 23 februari 2016
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158