> 

Politie nieuws in de gemeente Sittard-Geleen

Een overzicht van alle nieuws artikelen van de politie in de gemeente Sittard-Geleen.

Februari 2017
Sittard - De politie heeft woensdagochtend twee mannen aangehouden na doorzoekingen in drie panden in het kader van de wet Wapens en Munitie.
woensdag 15 februari 2017
Geleen - Het landelijke opsporingsprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdag 14 februari in een kort item aandacht aan het misdrijf in Geleen, waarbij een 29-jarige man in de nacht dinsdag 7 op woensdag 8 februari om het leven kwam.
maandag 13 februari 2017
Sittard - Vanavond rond 22.30 uur is een poging overval gepleegd op de videotheek aan de Henric van Veldekestraat. Deze videotheek is eerder deze maand en in januari ook overvallen. Rond half elf kwam een blanke man de videotheek binnen. De man heeft een smal postuur, is ongeveer 1.80 meter en naar schatting rond de twintig jaar oud. De verdachte is, zonder buit, gevlucht in onbekende richting in een kleine bruine auto.
zaterdag 11 februari 2017
Geleen - Het slachtoffer dat, in de nacht van dinsdag 7 op woensdag 8 februari, in Geleen bij een geweldsmisdrijf overleed, is neergeschoten. Sectie op het lichaam heeft dit donderdag uitgewezen.
vrijdag 10 februari 2017
Geleen - Wie is de onbekende vrouw die op donderdag 11 februari 2016 bij een supermarkt aan de Markt sigaretten kocht. Het onderzoeksteam dat werkt aan de zaak van een schietincident in maart 2016 op de Aasterbergerweg in Ohé en Laak, wil graag haar identiteit achterhalen.
donderdag 9 februari 2017
Geleen - Het onderzoek een misdrijf waarbij een man om het leven kwam is nog in volle gang. Het is nog onduidelijk wat de achtergronden zijn van het misdrijf.
woensdag 8 februari 2017
Geleen - Een man is in de nacht van dinsdag op woensdag overleden na een schietincident die in zijn woning plaatsvond.
woensdag 8 februari 2017
Geleen - Een man is in de nacht van dinsdag op woensdag overleden na een schietincident die in zijn woning plaatsvond.
woensdag 8 februari 2017
Sittard - De politie onderzoekt een ramkraak die in de nacht van zondag op maandag plaatsvond in Sittard. Rond 03.30 uur meldden getuigen dat drie personen met een personenauto de ruit van een winkel aan de Limbrichterstraat ramden. Uit de winkel werden telefoons en tablets gestolen. De verdachten verlieten te voet het pand. De gebruikte auto werd achtergelaten.
maandag 6 februari 2017
Einighausen - De politie onderzoekt een gewapende overval op een woning aan de Everstraat. De bejaarde bewoner werd even na 18:30 uur overvallen door een negroïde man van ongeveer 30 jaar oud. Hij bedreigde het slachtoffer met een wapen, doorzocht de woning en ging er met geld vandoor.
zaterdag 4 februari 2017
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158