> 

Politie nieuws in de gemeente Sittard-Geleen

Een overzicht van alle 263 nieuws artikelen van de politie in de gemeente Sittard-Geleen over onder meer mishandelingen, inbraken en wapenbezit. In de afgelopen week zijn er 4 nieuwe berichten toegevoegd.

Juli 2015
Geleen - De politie onderzoekt een schietincident dat in de nacht van vrijdag op zaterdag plaatsvond in Geleen. Getuigen meldden dat er door een automobilist werd geschoten op een wegrijdende auto. Er is nog geen aangifte gedaan. De politie heeft nog geen contact gehad met het slachtoffer.
zaterdag 25 juli 2015
Sittard - De politie heeft door verhoogd toezicht op fietsenstallingen enkele fietsendieven achterhaald en aangehouden. Daarnaast werden ook nog twee winkeldieven opgepakt door agenten.
vrijdag 24 juli 2015
Geleen - Het slachtoffer van het schietincident in Geleen meldde zich donderdagavond rond 22.30 uur. De man kwam na behandeling in het ziekenhuis naar de woning aan de Rijksweg Centrum.
donderdag 23 juli 2015
Geleen - De politie onderzoekt een schietincident dat donderdagavond plaatsvond op de Rijksweg-Centrum in Geleen. Getuigen verklaarden tegenover agenten dat vermoedelijk iemand gewond is geraakt bij het incident. De politie heeft nog geen slachtoffer en eveneens geen verdachten aangetroffen.
donderdag 23 juli 2015
Geleen - In een woning aan de Rijksweg Noord is zaterdagmorgen rond 1.00 uur een vuurwerkbom naar binnen gegooid. De bewoner raakte door de explosie lichtgewond. Hij is voor behandeling per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis waar hij werd opgenomen.
zaterdag 4 juli 2015
Geleen - Drie gemaskerde mannen belaagden in de nacht van woensdag op donderdag een automobilist op het moment dat hij met zijn auto wilde wegrijden. Hij stond stond geparkeerd aan de Vaart in Geleen. De man raakte gewond en vluchtte weg. Even later hoorde hij zijn auto met hoge snelheid vertrekken.
donderdag 2 juli 2015
Juni 2015
Limburg - De politie heeft een 48-jarige man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een van de havenbranden in Midden-Limburg.
dinsdag 23 juni 2015
Geleen - De politie is dringend op zoek naar getuigen van een poging doodslag die vrijdagmiddag plaatsvond op de Markt in Geleen.
zondag 21 juni 2015
Sittard - Donderdagmorgen heeft de politie bij een huiszoeking in Sittard vier personen aangehouden. De politie had meldingen dat in de woning een vuurwapen aanwezig zou zijn. Tijdens de zoeking werd een geladen vuurwapen aangetroffen.
donderdag 18 juni 2015
Sittard - De politie stelt een nader onderzoek in nadat een 57-jarige man uit Echt zaterdag 13 juni rond 21.00 uur op de Brugstraat door twee onbekende personen is neergestoken.
zondag 14 juni 2015
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01