> 

Politie nieuws in de gemeente Sittard-Geleen

Een overzicht van alle 314 nieuws artikelen van de politie in de gemeente Sittard-Geleen over onder meer inbraken, schietincidenten en drankmisbruik. In de afgelopen maand zijn er 2 nieuwe berichten toegevoegd.

Juni 2016
Sittard - Een Marokkaans meisje dat moederziel alleen in België verbleef, is dankzij de bemoeienissen van politieagent Tarik en zijn Sittardse collega’s weer herenigd met haar vader. Vader en dochter hadden elkaar 19 jaar niet gezien. “Het is de mooiste dag van mijn leven”, zei de ontroerde vader zondagavond in Sittard tegen de politieagenten kort na de hereniging.
woensdag 8 juni 2016
Geleen - Vanmiddag kregen agenten de melding dat op de Prins de Lignestraat in Geleen een mishandeling plaatsvond van bijzonder opsporingsambtenaren (boa's) van de gemeente Sittard-Geleen. Deze boa’s waren bezig met de controle op het I-criterium in het gebied rond de coffeeshops in Geleen. Op de Prins de Lignestraat wilden de boa’s bekeuringen uitschrijven voor twee fout geparkeerde auto’s.
maandag 6 juni 2016
Mei 2016
Sittard-Geleen - De politie heeft zaterdagmiddag twee mannen gearresteerd naar aanleiding van een burenconflict in de Hemelsley.
zaterdag 14 mei 2016
Geleen - De verdachte van het incident in Geleen van maandag 9 mei is vanmiddag in vrijheid gesteld. Hij blijft verdachte.
dinsdag 10 mei 2016
Sittard-Geleen - Maandagochtend is een man uit Sittard-Geleen overleden, nadat hij uit het raam van zijn woning aan de Beekhoverstraat was gevallen.
maandag 9 mei 2016
April 2016
Sittard - De vrouw die woensdag in haar woning in Aan het Bos gewond werd aangetroffen, blijkt slachtoffer van een ongeval te zijn geweest.
woensdag 20 april 2016
Sittard - Dinsdagmiddag heeft de politie een gewonde vrouw uit een woning aan Aan het Bos gehaald. De vrouw is inmiddels naar het ziekenhuis gebracht.
dinsdag 19 april 2016
Sittard - Medewerkers van de politie hebben dinsdagochtend bij een onderzoek in een woning aan de Schaloenstraat enkele goederen in beslag genomen. De aangetroffen spullen, het gaat vooral om gegevensdragers, worden op het politiebureau nader geanalyseerd en onderzocht.
dinsdag 5 april 2016
Sittard - De politie zoekt getuigen van een verkeersongeval dat maandagavond plaatsvond op de Passartweg. Bij de aanrijding tussen de auto en motor, raakte de bestuurder van het motorvoertuig ernstig gewond.
dinsdag 5 april 2016
Sittard - Medewerkers van de politie hebben dinsdagochtend een onderzoek ingesteld in een woning aan de Schaloenstraat te Sittard. De bewoonster van de woning is eind januari aangehouden en gehoord op verdenking van de betrokkenheid bij de vermissing van Andy de Heus.
dinsdag 5 april 2016
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158