> 

Politie nieuws in de gemeente Sittard-Geleen

Een overzicht van alle 267 nieuws artikelen van de politie in de gemeente Sittard-Geleen over onder meer moord/doodslag/overlijden, zedendelicten en overvallen. In de afgelopen maand zijn er 4 nieuwe berichten toegevoegd.

Augustus 2015
Limbricht - Na een ontploffing bij een woning aan de Beekstraat die rond half vijf in de nacht van dinsdag op woensdag plaatsvond, is de politie met een onderzoek gestart.
woensdag 19 augustus 2015
Buchten - De politie heeft zaterdagavond een in werking zijnd amfetaminelaboratorium aangetroffen in een bedrijfsloods aan Aan de Laadhaven. Twee mannen uit Roermond van 27 en 52 jaar en een 43-jarige man uit Venlo werden aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten. De politie sluit meerder aanhoudingen niet uit.
zondag 16 augustus 2015
Geleen - De vrachtwagenchauffeur die vrijdagmiddag is overleden bij een ongeval op de A2 tussen Urmond en Born is een 50-jarige man uit het Duitse Jülich.
zaterdag 15 augustus 2015
Geleen - Bij een ongeval op de A2 tussen Urmond en Born is vrijdagmiddag een vrachtwagenchauffeur overleden.
vrijdag 14 augustus 2015
Juli 2015
Geleen - De politie onderzoekt een schietincident dat in de nacht van vrijdag op zaterdag plaatsvond in Geleen. Getuigen meldden dat er door een automobilist werd geschoten op een wegrijdende auto. Er is nog geen aangifte gedaan. De politie heeft nog geen contact gehad met het slachtoffer.
zaterdag 25 juli 2015
Sittard - De politie heeft door verhoogd toezicht op fietsenstallingen enkele fietsendieven achterhaald en aangehouden. Daarnaast werden ook nog twee winkeldieven opgepakt door agenten.
vrijdag 24 juli 2015
Geleen - Het slachtoffer van het schietincident in Geleen meldde zich donderdagavond rond 22.30 uur. De man kwam na behandeling in het ziekenhuis naar de woning aan de Rijksweg Centrum.
donderdag 23 juli 2015
Geleen - De politie onderzoekt een schietincident dat donderdagavond plaatsvond op de Rijksweg-Centrum in Geleen. Getuigen verklaarden tegenover agenten dat vermoedelijk iemand gewond is geraakt bij het incident. De politie heeft nog geen slachtoffer en eveneens geen verdachten aangetroffen.
donderdag 23 juli 2015
Geleen - In een woning aan de Rijksweg Noord is zaterdagmorgen rond 1.00 uur een vuurwerkbom naar binnen gegooid. De bewoner raakte door de explosie lichtgewond. Hij is voor behandeling per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis waar hij werd opgenomen.
zaterdag 4 juli 2015
Geleen - Drie gemaskerde mannen belaagden in de nacht van woensdag op donderdag een automobilist op het moment dat hij met zijn auto wilde wegrijden. Hij stond stond geparkeerd aan de Vaart in Geleen. De man raakte gewond en vluchtte weg. Even later hoorde hij zijn auto met hoge snelheid vertrekken.
donderdag 2 juli 2015
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01