Politie nieuws in de wijk Vlaardinger Ambacht in Vlaardingen

Een overzicht van alle nieuws artikelen van de politie in de wijk Vlaardinger Ambacht in de gemeente Vlaardingen.

Januari 2017
Vlaardingen - De politie zoekt getuigen van een beroving die op 24 oktober in Vlaardingen plaatsvond.
woensdag 11 januari 2017
Vlaardingen - Woensdag 4 januari om 12.00 uur ’s middags is op de Molenzicht in Vlaardingen een pakketbezorger beroofd van zijn bestelbus. De bus werd later in de middag leeg teruggevonden op de Woensdrechtstraat in Rotterdam-Overschie.
maandag 9 januari 2017
Vlaardingen - Een 26-jarige man uit ’s-Gravenhage is zondag 1 januari bewust om 00.55 uur met zijn auto de gevel van een woning op de Eleonorastraat in Vlaardingen ingereden. Hierna ging hij ervandoor. Tijdens de achtervolging die hierna ontstond met de politie haalde hij allerlei rare capriolen uit. Op de Burgemeester Knappertlaan in Schiedam knalde hij op een stilstaande auto en vervolgens ramde een politieauto het voertuig van de verdachte.
zondag 1 januari 2017
December 2016
Vlaardingen - Vanavond overvielen twee mannen een supermarkt op de Van Hogendorplaan in Vlaardingen. De politie zoekt getuigen.
vrijdag 23 december 2016
Vlaardingen - Drie gewapende mannen overvielen zaterdag 10 december aan het begin van de avond de Big Bazar aan de Van Hogendorplaan. Er werd een geldbedrag buitgemaakt.
zondag 11 december 2016
November 2016
Vlaardingen - De politie in Vlaardingen zoekt getuigen van een overal op een woning aan de Van Oldenbarneveldtstraat die op 14 november plaatsvond. Een man werd aangehouden, de politie zoekt nog een tweede dader.
dinsdag 22 november 2016
Juni 2016
Vlaardingen - Even voor tien uur zaterdagavond is een snackbar aan de Van Hogendorplaan in Vlaardingen overvallen. Een man deed onder bedreiging van een mes een greep in de kassalade. Kort na de overval is er in de omgeving een man aangehouden.
zaterdag 18 juni 2016
Vlaardingen - Op woensdagavond 1 juni is een snackbar aan de Azaleastraat in Vlaardingen overvallen door een jonge man.
vrijdag 3 juni 2016
Mei 2016
Vlaardingen - Een gewapende man bedreigde zaterdagmiddag een caissière van een supermarkt aan de Van Hogendorplaan. Omdat omstanders zich ermee bemoeiden, ging hij er zonder buit vandoor. De politie is op zoek naar getuigen. In specifiek naar een omstander die achter de overvaller is aangerend.
zaterdag 21 mei 2016
Maart 2016
Vlaardingen - Maandagmiddag 14 maart werd opnieuw een pizzabezorger overvallen op de Klaproosstraat in Vlaardingen. Dit keer werd direct na de overval een verdachte aangehouden. De politie onderzoekt of hij ook te maken heeft met de overval van zondag 6 maart.
maandag 14 maart 2016

Alle wijken in Vlaardingen

Buurten in Vlaardinger Ambacht

Wist je dat...?
de buurt Schildersbuurt-Oost in de gemeente 's-Gravenhage het hoogst aantal niet westerse allochtonen heeft?
88 %
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158