Politie zoekt getuigen van beroving Vlaardingen

Woensdag 11 januari 2017
Hartmansstraat, Vlaardingen

Vlaardingen - De politie zoekt getuigen van een beroving die op 24 oktober in Vlaardingen plaatsvond.

Op deze maandag werd een 47-jarige vrouw uit Vlaardingen door een onbekend persoon op haar hoofd geslagen. Ze liep een hoofdwond op en verloor het bewustzijn. Toen ze na verloop van tijd bijkwam, wist ze naar haar huis te lopen, waar 112 werd gebeld. Het slachtoffer had pijn en was verward en ze is waarschijnlijk tussen 01.00 en 01.15 uur op de Hartmansstraat van haar tas beroofd.

Bel de politie
Het slachtoffer heeft niet gezien wie haar bewusteloos geslagen heeft. Mogelijk zijn er wel mensen die die nacht getuige zijn geweest of wie anderzins iets is opgevallen dat kan helpen in het onderzoek. Zij worden verzocht contact met de politie leggen en te bellen naar 0900-8844 en te vragen naar de recherche van district Rijnmond-Noord. Wie liever anoniem blijft belt naar 0800-7000.Meer nieuws uit de omgeving

Vlaardingen - De politie zoekt getuigen van een beroving die op 24 oktober in Vlaardingen plaatsvond.
Vlaardingen - Woensdag 4 januari om 12.00 uur ’s middags is op de Molenzicht in Vlaardingen een pakketbezorger beroofd van zijn bestelbus. De bus werd later in de middag leeg teruggevonden op de Woensdrechtstraat in Rotterdam-Overschie.
Vlaardingen - Een 26-jarige man uit ’s-Gravenhage is zondag 1 januari bewust om 00.55 uur met zijn auto de gevel van een woning op de Eleonorastraat in Vlaardingen ingereden. Hierna ging hij ervandoor. Tijdens de achtervolging die hierna ontstond met de politie haalde hij allerlei rare capriolen uit. Op de Burgemeester Knappertlaan in Schiedam knalde hij op een stilstaande auto en vervolgens ramde een politieauto het voertuig van de verdachte.
Vlaardingen - Vanavond overvielen twee mannen een supermarkt op de Van Hogendorplaan in Vlaardingen. De politie zoekt getuigen.
Vlaardingen - Drie gewapende mannen overvielen zaterdag 10 december aan het begin van de avond de Big Bazar aan de Van Hogendorplaan. Er werd een geldbedrag buitgemaakt.
Vlaardingen - De politie in Vlaardingen zoekt getuigen van een overal op een woning aan de Van Oldenbarneveldtstraat die op 14 november plaatsvond. Een man werd aangehouden, de politie zoekt nog een tweede dader.
Vlaardingen - Even voor tien uur zaterdagavond is een snackbar aan de Van Hogendorplaan in Vlaardingen overvallen. Een man deed onder bedreiging van een mes een greep in de kassalade. Kort na de overval is er in de omgeving een man aangehouden.
Vlaardingen - Op woensdagavond 1 juni is een snackbar aan de Azaleastraat in Vlaardingen overvallen door een jonge man.
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Babberspolder West.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158