Nieuws over Zwolle

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Zwolle. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Zwolle op onderwerp:

  Politie houdt man aan op verdenking van heling telefoon
  Zaterdag 22 april 2017 om 14:06

  Zwolle - Op vrijdagochtend 21 april ontving de politie een melding van een man die al eerder aangifte had gedaan van diefstal van zijn mobiele telefoon.

  ZwolleDiefstal
  Woningbrand door hennepkwekerij
  Donderdag 20 april 2017 om 17:23

  Zwolle - In de nacht van woensdag op donderdag 20 april is een brand ontstaan in een woning aan de Berkumstraat. Tijdens het blussen van de brand ontdekte de brandweer op zolder een afgebrande hennepkwekerij.

  ZwolleDiezerpoortDieze-CentrumDrugs
  Man aangehouden na bestoken 1-1-2 centrale
  Vrijdag 14 april 2017 om 14:14

  Zwolle - Een 36-jarige man uit Zwolle is gisteren aangehouden omdat hij in de loop van de dag en -avond ruim 20 keer de meldkamer van de politie belde en centralisten uitschold. Het was de tweede keer in een paar dagen tijd dat de man hiervoor aangehouden werd.

  ZwolleAalandenAalanden-MiddenDrankmisbruik
  Zwolle Baby gewond na aanrijding
  Woensdag 12 april 2017 om 15:21

  Zwolle - De politie onderzoekt een aanrijding waarbij een automobilist woensdagmorgen 12 april rond 10.00 uur een wandelwagen heeft geraakt. In de wandelwagen lag een baby van negen maanden. Zij liep meerdere verwondingen op en wordt behandeld in het ziekenhuis. De aanrijding vond plaats op de Obrechtstraat.

  ZwolleHoltenbroekAanrijding met letsel
  Politie houdt twee mannen aan op verdenking van woninginbraak
  Donderdag 6 april 2017 om 16:47

  Zwolle - Op woensdagavond om ongeveer 23:15 uur ontving de politie een melding van een inbraak aan de Van der Heydenstraat.

  ZwolleIttersumIttersumerlandenInbraak
  Onderzoek leidt tot aanhoudingen
  Woensdag 5 april 2017 om 14:14

  Zwolle, Olst, Wijhe, Hardenberg - De districtsrecherche IJsselland heeft dinsdag 4 april na een langer lopend onderzoek vier verdachten aangehouden in verband met het kweken van hennepplanten. Politiemensen hebben vijf panden in Hardenberg, Zwolle, Wijhe en Olst doorzocht. Daarbij zijn een auto, hennepplanten en geld in beslag genomen. Een traject van afpakken ofwel ontneming is daarmee gestart met als boodschap: Misdaad loont niet.

  ZwolleAssendorpStationsbuurtDrugs
  Getuigen verkeersongeval redden vrouw uit auto
  Zondag 2 april 2017 om 12:44

  Zwolle - Op zaterdagochtend 1 april kreeg de politie een melding dat op de Wijheseweg een auto te water was geraakt.

  ZwolleMarsweteringlandenBedrijventerrein Marslanden-Zuid(Verkeers)ongeval
  Stroomstootwapen voor het eerst ingezet bij aanhouding
  Zondag 19 maart 2017 om 16:32

  Zwolle - De politie in Zwolle heeft zaterdag 18 maart een aanhouding verricht waarbij voor het eerst gebruik is gemaakt van het stroomstootwapen. Een 29-jarige man uit Zwolle die wegens openbare dronkenschap op het Rodetorenplein werd aangehouden was agressief en probeerde zich te onttrekken aan de aanhouding. Hierop werd besloten het wapen in te zetten.

  ZwolleBinnenstadBinnenstad-NoordVernieling
  Jongen van snorfiets beroofd
  Zondag 19 maart 2017 om 11:17

  Zwolle - Beroving vond plaats in het Wezenlandpark. Politie zoekt getuigen

  ZwolleAssendorpWezenlandenOverval
  Inbreker vlucht maar wordt aangehouden
  Vrijdag 17 maart 2017 om 11:21

  Zwolle - De politie in Zwolle heeft donderdag 16 maart een 34-jarige man (woonplaats onbekend) aangehouden op verdenking van woninginbraak.

  ZwolleAalandenAalanden-ZuidInbraak
  Scherpe blik van agent in vrije tijd leidt tot aanhouding 3 verdachten poging autokraak
  Woensdag 15 maart 2017 om 11:53

  Zwolle - Dinsdagavond 14 maart werden drie mannen aangehouden als verdachte voor inbraak in een Porsche. Een agent in vrije tijd zag de drie in de parkeergarage aan het Maagjesbolwerk zich verdacht ophouden. Een autoalarm en schade aan een auto was de aanleiding voor toegesnelde agenten om tot actie over te gaan.

  ZwolleBinnenstadBinnenstad-ZuidDiefstal
  Man aangehouden voor overval
  Zaterdag 11 maart 2017 om 12:22

  Zwolle - De politie hield vrijdagavond 11 maart een 21-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aan in verband met een overval die middag op een winkel aan de Diezerstraat.

  ZwolleAssendorpStationsbuurtOverval
  Recherche onderzoekt beroving maaltijdbezorger
  Woensdag 8 maart 2017 om 14:18

  Zwolle - Van dinsdag op woensdag 8 maart werd er kort na middernacht een maaltijdbezorger onder dreiging beroofd van o.a. zijn bestelling. Dit gebeurde in de Voochtstraat. De twee daders gingen er lopend met de gestolen goederen vandoor.

  ZwolleDiezerpoortHogenkampDiefstal
  Politie houdt verdachte aan van gestolen auto
  Woensdag 8 maart 2017 om 11:45

  Zwolle - Tijdens de nachtelijke surveillance in Zwolle-zuid werd door agenten een gestolen voertuig gesignaleerd met twee inzittenden. Na een korte achtervolging reed de auto zich klem en kon te voet één verdachte worden aangehouden.

  ZwolleIttersumGerenbroekDiefstal
  Zaken in Onder de Loep van 9 maart
  Dinsdag 7 maart 2017 om 09:24

  Zwolle, Enschede, Hengelo, Broekland, Deventer - Deze week in Onder de Loep weer zaken met goede camerabeelden. Onder de Loep wordt tweewekelijks op donderdagavond bij RTV Oost uitgezonden vanaf 17.45 uur en zal daarna elk uur worden herhaald.


  Naderhand worden de zaken ook geplaatst onder 'Gezocht' of 'Vermist' op www.politie.nl. Bij de items zullen de filmpjes van de uitzendingen te zien zijn, evenals foto's van verdachte personen of aangetroffen goederen.

  ZwolleAalandenAalanden-MiddenDiefstal
  Man aangehouden voor handel in harddrugs
  Vrijdag 3 maart 2017 om 11:51

  Zwolle - Een 27-jarige man uit Zwolle is woensdagmiddag 1 maart op de Middelweg aangehouden op verdenking van handel in drugs. De man is voor nader onderzoek ingesloten.

  ZwolleDrugs
  Politie zoekt getuigen van poging straatroof fietsbrug Vondelkade
  Woensdag 1 maart 2017 om 13:46

  Zwolle - Op vrijdagavond 24 februari werd een 20-jarige jongeman op de brug bij de Vondelkade gepoogd te beroven. Hij werd aangesproken en hardhandig belaagd door twee mannen op een scooter. Doordat hij zich stevig verweerde gingen de mannen er op de scooter snel vandoor.

  ZwolleWipstrikWipstrik-NoordOverval
  Politie zoekt getuigen poging straatroof
  Zondag 19 februari 2017 om 15:30

  Zwolle - Op zaterdagvond om circa 21:30 uur werd een man op de Oldeneelallee aangesproken door twee mannen die om geld vroegen.

  ZwolleOverval
  Politie zoekt getuigen van verkeersconflict met gele VW Golf
  Woensdag 15 februari 2017 om 14:27

  Zwolle - De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersconflict dat op woensdagochtend 15 februari tussen 10.00 en 10.15 uur plaatsvond op de kruising Leo Majorlaan en de Wipstrikkerallee. Hierbij reed een gele Volkwagen Golf tegen een zilvergrijze bestelbus (Volkswagen Transporter). Hierna ontstond een conflict tussen beide bestuurders waarbij de bestuurder van de gele VW Golf de bestuurder van de bestelbus zou hebben bedreigd. De politie is op zoek naar getuigen van het voorval. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of het tipformulier op deze pagina. 2017072365

  ZwolleWipstrikBedreiging
  Politie zoekt getuigen van mogelijke vrijheidsberoving
  Donderdag 9 februari 2017 om 20:02

  Zwolle - Op woensdagavond 8 februari kreeg de politie melding van verdachte omstandigheden in de Van Schaikstraat in Zwolle. Op basis van een gesprek met een ooggetuige vandaag houdt de politie rekening met een mogelijke vrijheidsbeneming van een man van rond de 20 jaar oud. De politie zoekt getuigen van het incident.

  ZwolleIttersumIttersumerbroekOverval

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zwolle

  Instellen

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk