Nieuws over Zwolle

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Zwolle. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Zwolle op onderwerp:

  Motoragent betrokken bij aanrijding
  Woensdag 24 mei 2017 om 11:36

  Zwolle - Woensdagmorgen 24 mei is er op de Oosterlaan een ongeluk ontstaan tussen een motoragent en een fietser uit Zwolle. De man uit Zwolle is gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht. Onderzoek moet uitwijzen wat er is gebeurd.

  ZwolleAssendorpStationsbuurtAanrijding met letsel
  Getuigenoproep straatroof
  Maandag 22 mei 2017 om 14:18

  Zwolle - Twee (nog) onbekende mannen hebben in de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 mei een man beroofd. De beroving vond plaats op de Holtenbroekerdijk tussen 4.15 uur en 4.30 uur.

  ZwolleHoltenbroekOverval
  Aanhouding voor overval
  Maandag 22 mei 2017 om 14:16

  Zwolle - De politie heeft zondagavond 21 mei een 25-jarige man uit Zwolle aangehouden. De man heeft zichzelf gemeld in verband met een overval op de Zeeman aan de Assendorperstraat.

  ZwolleAssendorpOverval
  Politie zoekt dader van overval
  Donderdag 18 mei 2017 om 11:20

  Zwolle - De politie doet onderzoek naar een overval die gisteravond gepleegd werd bij de Zeeman aan de Assendorperstraat in Zwolle. Rond 17.50 uur kwam een jongeman de Zeeman binnenlopen. Hij bedreigde een medewerkster met een steekwapen.

  ZwolleAssendorpOverval
  Wie weet meer van een opstootje aan de Jufferenwal?
  Maandag 15 mei 2017 om 16:17

  Zwolle - In Zwolle is afgelopen dinsdagavond 9 mei een opstootje geweest voor een café aan de Jufferenwal. De politie onderzoekt deze zaak en roept getuigen op te reageren.

  ZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
  Vandalen trekken spoor van vernielingen aan auto’s
  Maandag 15 mei 2017 om 13:30

  Zwolle - Onbekende vandalen hebben afgelopen weken in Zwolle een reeks vernielingen aan auto’s aangericht. De politie heeft sinds begin mei van dit jaar tot dusver 48 aangiften binnen. Van de dader(s) zelf ontbreekt nog elk spoor.

  ZwolleKamperpoort-VeeralleeKamperpoortVernieling
  Politie zoekt getuigen van beroving Eemlaan Zwolle
  Dinsdag 9 mei 2017 om 16:35

  Zwolle - Op maandagavond tussen 19.45 en 20:15 uur is een 19-jarige vrouw uit Zwolle op het fietspad van de Eemlaan beroofd. De vrouw reed op haar fiets op het fietspad van de Eemlaan ter hoogte van de Rottumerplaat voordat de Eemlaan overgaat op het Eempad.

  ZwolleAalandenAalanden-MiddenOverval
  Politie zoekt getuigen van vermoedelijke brandstichting en vernielingen
  Zaterdag 6 mei 2017 om 11:37

  Zwolle - In de avond en nacht van donderdag op vrijdag 5 mei werden op twee plaatsen in het centrum van Zwolle vernielingen gepleegd en mogelijk brand gesticht. De politie zoekt naar getuigen en beeldmateriaal waarop de daad en dader te zien is.

  ZwolleBinnenstadBinnenstad-NoordBrand
  Politie draagt bodycams in kader preventie drankmisbruik jongeren
  Donderdag 4 mei 2017 om 14:53

  Zwolle - Dat alcoholgebruik op jonge leeftijd ernstige negatieve gevolgen kan hebben is algemeen bekend. Toch treft de Zwolse politie nog regelmatig jongeren aan die laveloos zijn; ze kunnen niet meer op eigen benen staan, braken veelvuldig of zijn niet meer aanspreekbaar. Om deze groep jongeren bewust te maken van de ernst van dergelijke zaken starten gemeente en politie in Zwolle een preventieactie met behulp van zogenaamde bodycams.

  ZwolleAalandenAalanden-MiddenDrankmisbruik
  Politie houdt man aan op verdenking van heling telefoon
  Zaterdag 22 april 2017 om 14:06

  Zwolle - Op vrijdagochtend 21 april ontving de politie een melding van een man die al eerder aangifte had gedaan van diefstal van zijn mobiele telefoon.

  ZwolleDiefstal
  Woningbrand door hennepkwekerij
  Donderdag 20 april 2017 om 17:23

  Zwolle - In de nacht van woensdag op donderdag 20 april is een brand ontstaan in een woning aan de Berkumstraat. Tijdens het blussen van de brand ontdekte de brandweer op zolder een afgebrande hennepkwekerij.

  ZwolleDiezerpoortDieze-CentrumDrugs
  Man aangehouden na bestoken 1-1-2 centrale
  Vrijdag 14 april 2017 om 14:14

  Zwolle - Een 36-jarige man uit Zwolle is gisteren aangehouden omdat hij in de loop van de dag en -avond ruim 20 keer de meldkamer van de politie belde en centralisten uitschold. Het was de tweede keer in een paar dagen tijd dat de man hiervoor aangehouden werd.

  ZwolleAalandenAalanden-MiddenDrankmisbruik
  Zwolle Baby gewond na aanrijding
  Woensdag 12 april 2017 om 15:21

  Zwolle - De politie onderzoekt een aanrijding waarbij een automobilist woensdagmorgen 12 april rond 10.00 uur een wandelwagen heeft geraakt. In de wandelwagen lag een baby van negen maanden. Zij liep meerdere verwondingen op en wordt behandeld in het ziekenhuis. De aanrijding vond plaats op de Obrechtstraat.

  ZwolleHoltenbroekAanrijding met letsel
  Politie houdt twee mannen aan op verdenking van woninginbraak
  Donderdag 6 april 2017 om 16:47

  Zwolle - Op woensdagavond om ongeveer 23:15 uur ontving de politie een melding van een inbraak aan de Van der Heydenstraat.

  ZwolleIttersumIttersumerlandenInbraak
  Onderzoek leidt tot aanhoudingen
  Woensdag 5 april 2017 om 14:14

  Zwolle, Olst, Wijhe, Hardenberg - De districtsrecherche IJsselland heeft dinsdag 4 april na een langer lopend onderzoek vier verdachten aangehouden in verband met het kweken van hennepplanten. Politiemensen hebben vijf panden in Hardenberg, Zwolle, Wijhe en Olst doorzocht. Daarbij zijn een auto, hennepplanten en geld in beslag genomen. Een traject van afpakken ofwel ontneming is daarmee gestart met als boodschap: Misdaad loont niet.

  ZwolleAssendorpStationsbuurtDrugs
  Getuigen verkeersongeval redden vrouw uit auto
  Zondag 2 april 2017 om 12:44

  Zwolle - Op zaterdagochtend 1 april kreeg de politie een melding dat op de Wijheseweg een auto te water was geraakt.

  ZwolleMarsweteringlandenBedrijventerrein Marslanden-Zuid(Verkeers)ongeval
  Stroomstootwapen voor het eerst ingezet bij aanhouding
  Zondag 19 maart 2017 om 16:32

  Zwolle - De politie in Zwolle heeft zaterdag 18 maart een aanhouding verricht waarbij voor het eerst gebruik is gemaakt van het stroomstootwapen. Een 29-jarige man uit Zwolle die wegens openbare dronkenschap op het Rodetorenplein werd aangehouden was agressief en probeerde zich te onttrekken aan de aanhouding. Hierop werd besloten het wapen in te zetten.

  ZwolleBinnenstadBinnenstad-NoordVernieling
  Jongen van snorfiets beroofd
  Zondag 19 maart 2017 om 11:17

  Zwolle - Beroving vond plaats in het Wezenlandpark. Politie zoekt getuigen

  ZwolleAssendorpWezenlandenOverval
  Inbreker vlucht maar wordt aangehouden
  Vrijdag 17 maart 2017 om 11:21

  Zwolle - De politie in Zwolle heeft donderdag 16 maart een 34-jarige man (woonplaats onbekend) aangehouden op verdenking van woninginbraak.

  ZwolleAalandenAalanden-ZuidInbraak
  Scherpe blik van agent in vrije tijd leidt tot aanhouding 3 verdachten poging autokraak
  Woensdag 15 maart 2017 om 11:53

  Zwolle - Dinsdagavond 14 maart werden drie mannen aangehouden als verdachte voor inbraak in een Porsche. Een agent in vrije tijd zag de drie in de parkeergarage aan het Maagjesbolwerk zich verdacht ophouden. Een autoalarm en schade aan een auto was de aanleiding voor toegesnelde agenten om tot actie over te gaan.

  ZwolleBinnenstadBinnenstad-ZuidDiefstal

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zwolle

  Instellen

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk