> 

Diefstal partij tandpasta en elektrische tandenborstels bij supermarkt

Zondag 18 augustus 2013
Veemarkt, Zwolle

Een onbekend drietal (2 mannen, 1 vrouw) nemen op 5 januari voor ruim 400,- aan goederen weg uit een supermarkt aan de Veemarkt. Het gaat om tandpasta (meerdere tubes, duurdere merken), deodorant (meerdere spuitbussen) en elektrische tandenborstels. Een en ander wordt verstopt onder de lange jurk van de vrouw. De brutale diefstal is goed op de beelden te zien. Deze beelden worden in de uitzending getoond.Meer nieuws uit de omgeving

Zwolle - Ook dit jaar zijn de evenementen op 5 mei in Zwolle goed verlopen. De politie kijkt terug op een geslaagd feest.
Zwolle - De politie heeft zondagavond 1 mei een 43-jarige man uit Zwolle aangehouden op verdenking van koperdiefstal. Agenten troffen op een terrein aan de Botterweg een grote hoeveelheid koper aan. Ze gingen op onderzoek uit en dat leidde tot de aanhouding.
Zwolle - Politie zoekt een man die de tas met inhoud heeft weggenomen van een vrouw die eerst door hem op haar hoofd werd geslagen.
Zwolle - Een 20-jarige Zwollenaar ging er vandoor toen politieagenten hem wilden controleren. Hierbij botste hij tegen andere weggebruikers en lantaarnpalen.
Zwolle - De politie kijkt terug op een mooi en bijzonder feestelijk bezoek van de Koninklijke familie aan Zwolle. Er kwamen 60.000 tot 80.000 bezoekers op het evenement af.
Zwolle - Op zaterdagmiddag 23 april hield de politie een 46-jarige man uit Klazienaveen met zijn auto staande omdat hij 57 kilometer te hard reed op de A28.
Zwolle, Goor, Rijssen, Deventer, Olst, Enschede, Almelo - Deze week in Onder de Loep weer zaken met goede camerabeelden. Onder de Loep wordt tweewekelijks op donderdagavond bij RTV Oost uitgezonden vanaf 17.45 uur en zal daarna elk uur worden herhaald. Naderhand worden de zaken ook geplaatst onder 'Gezocht' of 'Vermist' op www.politie.nl. Bij de items zullen de filmpjes van de uitzendingen te zien zijn, evenals foto's van verdachte personen of aangetroffen goederen.
Zwolle - De politie heeft donderdagmiddag 14 april een 38-jarige man en een 50-jarige vrouw uit Zwolle aangehouden op verdenking van overtreding van de Opiumwet. Ze waren in het bezit van harddrugs, vermoedelijk cocaïne en heroïne.
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zwolle.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158