> 

Diefstal partij tandpasta en elektrische tandenborstels bij supermarkt

Zondag 18 augustus 2013
Veemarkt, Zwolle

Een onbekend drietal (2 mannen, 1 vrouw) nemen op 5 januari voor ruim 400,- aan goederen weg uit een supermarkt aan de Veemarkt. Het gaat om tandpasta (meerdere tubes, duurdere merken), deodorant (meerdere spuitbussen) en elektrische tandenborstels. Een en ander wordt verstopt onder de lange jurk van de vrouw. De brutale diefstal is goed op de beelden te zien. Deze beelden worden in de uitzending getoond.Meer nieuws uit de omgeving

Zwolle - Een 46-jarige Zwollenaar is woensdag 1 juli op de Dobbe aangehouden voor heling van een fiets.
Zwolle - Bij een filiaal van de Jumbo aan de Veemarkt werd donderdagmorgen 1 juli een verdacht pakketje bezorgd. Omdat het personeel het niet vertrouwde, werd meteen de politie ingeschakeld. Het pakketje werd door de politie veilig gesteld en zal worden onderzocht. 2015318611
Zwolle - Van een 20-jarige bromfietser uit Zwolle is dinsdagmorgenvroeg 30 juni het rijbewijs ingevorderd voor rijden onder invloed.
Zwolle - Een 14-jarige Zwollenaar werd op vrijdagmiddag 26 juni aangehouden in Stadshagen. De jongen had een gestolen horloge te koop aangeboden via internet.
Zwolle - Een 16-jarige Zwollenaar werd op zaterdagavond 26 juni aangehouden op het Stadionplein voor verboden wapen bezit. De jongen bleek een taser bij zich te dragen.
Zwolle - Donderdag 25 juni zijn in de stad drie fietsendieven aangehouden.
Zwolle - De politie is op zoek naar getuigen van een gewelddadige beroving van een 36-jarige Zwollenaar op het Stationsplein, in de nacht van vrijdag 29- op zaterdag 30 mei, tussen 03.00 en 03.20 uur.
Zwolle - Een 21-jarige man uit Arnhem is woensdagavond 24 juni aangehouden voor bedreiging met de dood van een N.S. medewerker.
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zwolle.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01