> 

Diefstal partij tandpasta en elektrische tandenborstels bij supermarkt

Zondag 18 augustus 2013
Veemarkt, Zwolle

Een onbekend drietal (2 mannen, 1 vrouw) nemen op 5 januari voor ruim 400,- aan goederen weg uit een supermarkt aan de Veemarkt. Het gaat om tandpasta (meerdere tubes, duurdere merken), deodorant (meerdere spuitbussen) en elektrische tandenborstels. Een en ander wordt verstopt onder de lange jurk van de vrouw. De brutale diefstal is goed op de beelden te zien. Deze beelden worden in de uitzending getoond.Meer nieuws uit de omgeving

Zwolle - De politie heeft op dinsdag 21 juli rond 19.00 uur vijf personen aangehouden voor een vechtpartij op het Bethlehemkerkplein in Zwolle. Daarbij raakte niemand gewond, maar dit gebeurde allemaal wel voor het oog van tientallen bezoekers van diverse terrassen op het plein; die waren behoorlijk geschrokken. De politie neemt dit incident daarom hoog op en wil duidelijk krijgen wat er is gebeurd en ook waarom. Daarbij kunnen we de hulp van het publiek goed gebruiken.
Zwolle - Een 43-jarige man uit Polen is zaterdagmorgen 18 juli aangehouden voor diefstal / heling van fietsen.
Zwolle - De politie in Zwolle heeft vrijdag 18 juli een 31-jarige man uit Zwolle aangehouden op verdenking van het plegen van schennis.
Zwolle - De politie in Zwolle heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 18 juli vier mannen (22, 22 en 25 jaar uit Uddel en 36 jaar uit Ermelo) aangehouden na de mishandeling van een 17-jarige jongen uit Zwolle.
Zwolle - Een 36-jarige man zonder vaste woonplaats is donderdagmorgen16 juli aangehouden voor bedreiging.
Zwolle - De politie heeft dinsdag 14 juli een 49-jarige man uit Groningen en een 16-jarige jongen uit Zwolle aangehouden voor heling.
Zwolle - Dinsdagmorgenvroeg 14 juli zijn in een sportcomplex aan de Haesterveerweg twee mannen uit Zwolle (18 en 19) aangehouden bij een inbraak.
Zwolle - Een 43-jarige Zwollenaar is maandagmiddag 13 juli aangehouden voor fietsdiefstal.
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zwolle.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01