> 

Diefstal partij tandpasta en elektrische tandenborstels bij supermarkt

Zondag 18 augustus 2013
Veemarkt, Zwolle

Een onbekend drietal (2 mannen, 1 vrouw) nemen op 5 januari voor ruim 400,- aan goederen weg uit een supermarkt aan de Veemarkt. Het gaat om tandpasta (meerdere tubes, duurdere merken), deodorant (meerdere spuitbussen) en elektrische tandenborstels. Een en ander wordt verstopt onder de lange jurk van de vrouw. De brutale diefstal is goed op de beelden te zien. Deze beelden worden in de uitzending getoond.Meer nieuws uit de omgeving

Zwolle - De politie gaat zoveel mogelijk wijkgericht werken. Er worden meer wijkagenten aangesteld om de veiligheid in wijk, dorp en stad een positieve impuls te geven. Door deze verschuiving van capaciteit is er ook ruimte voor verplaatsing van de huidige wijkagenten. Ook in Zwolle worden nieuwe wijkagenten aangesteld.
Zwolle - Donderdagnacht 3 september werd door een getuige melding gemaakt van koperdiefstal in de omgeving van de Strick van Linschotenlaan.
Zwolle - De politie is o.a. op zoek naar een onbekend stel dat mogelijk getuige is geweest van de (aanleiding voor de) steekpartij op de Zwarteweg in de nacht van vrijdag 21 op zaterdag 22 augustus. Een 43-jarige Zwollenaar raakte die nacht, op weg naar huis in Zuid vanaf het Stratenfestival, gewond bij een steekpartij. De man kreeg rond 03.05 uur ter hoogte van de Zeeltkolk woorden met een groepje voetgangers. Uiteindelijk werd het slachtoffer door één van hen meerdere malen gestoken.
Zwolle - Een 54-jarige man werd aangehouden omdat hij in de trein een nepwapen bij zich droeg.
Overijssel, Flevoland, Drenthe, Friesland - De politie heeft 15 juni in Emmeloord drie mannen aangehouden na drie woninginbraken in Zwolle. In het huis en de auto van de verdachten zijn onder andere sieraden, horloges en elektrische apparatuur aangetroffen. Een aantal goederen bleek te zijn buitgemaakt tijdens woninginbraken in Zwolle, Meppel en Heerenveen.
Zwolle - De politie heeft maandagmiddag 24 augustus een 29-jarige man uit Zwolle aangehouden. De man wordt er van verdacht op zaterdag 8 augustus een vrouw te hebben beroofd.
Zwolle - De politie is op zoek naar de eigenaar van een gestolen herenfiets die maandagavond 24 augustus vermoedelijk is weggenomen in Zwolle-Zuid. Er zijn twee jongens van 15 en 16 jaar uit Zwolle aangehouden voor heling.
Zwolle - Na een woninginbraak in de nacht van vrijdag 21 op zaterdag 22 augustus zijn er bij een woning aan het Groot Wezenland twee auto’s, een Volvo en een Audi, weggenomen. Beide auto’s zijn beschadigd teruggevonden. De politie wil graag mensen spreken die hier meer over weten.
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zwolle.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01