> 

Diefstal partij tandpasta en elektrische tandenborstels bij supermarkt

Zondag 18 augustus 2013
Veemarkt, Zwolle

Een onbekend drietal (2 mannen, 1 vrouw) nemen op 5 januari voor ruim 400,- aan goederen weg uit een supermarkt aan de Veemarkt. Het gaat om tandpasta (meerdere tubes, duurdere merken), deodorant (meerdere spuitbussen) en elektrische tandenborstels. Een en ander wordt verstopt onder de lange jurk van de vrouw. De brutale diefstal is goed op de beelden te zien. Deze beelden worden in de uitzending getoond.Meer nieuws uit de omgeving

Zwolle - Zaterdagavond 3 september is het jaarlijkse Thorbeckegracht concert. Dit jaar controleert de politie schippers op alcoholgebruik en vaartuigen op veiligheidsaspecten en de nautische wetgeving.
Zwolle - De man werd herkend door een politiemedewerker op bewakingsbeelden toen hij contactloos pinde met de gestolen bankpas.
Zwolle - In de nacht van donderdag 11 op vrijdag 12 augustus hield de politie twee mannen aan voor het vervoer van inbrekersgereedschap.
Zwolle - Een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is woensdagnacht aangehouden in Zwolle op verdenking van auto-inbraak. Een alerte getuige volgde de dader tot diens aanhouding.
Zwolle - Vrijdag 5 augustus, rond 16.00 uur, heeft een motorrijder van de politie een Zwolse motorrijder betrapt op levensgevaarlijk rijgedrag. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.
Zwolle - Een tot dusver onbekende man heeft vanmiddag het filiaal van Domino’s Pizza aan het Bachplein in Zwolle overvallen. Daarbij is niemand gewond geraakt. De politie is nog op zoek naar de dader en roept getuigen op te reageren.
Zwolle - Samen met de politiehond heeft de politie in Zwolle afgelopen nacht twee jongens aangehouden. Agenten kregen even voor twee uur een melding dat er door twee mensen geprobeerd werd om een auto te stelen aan de Bentinckmarke in Zwolle. De melding kwam van een alerte melder die zag hoe de verdachten wegliepen.
Zwolle - Agenten hebben woensdagavond twee mannen aangehouden die kennelijk bezig waren in te breken in een woning aan de Oude Dalfserweg.
Max en Tijger zijn landelijk het populairst, maar staan deze namen ook in jouw gemeente bovenaan? B...
Het gaat slecht met de doorstroom van asielzoekers die een verblijfsvergunning hebben gekregen. Het...
Ongeveer een op de acht lessen op de middelbare school wordt gegeven door iemand die daar niet het ...
Per jaar overlijden er in Nederland ongeveer 38.000 mensen aan hart- en vaatziekten. In diverse reg...
Als het aan de VVD ligt, betalen huurders in alle Nederlandse gemeenten voortaan rioolheffing. Dat ...
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zwolle.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158