> 

Diefstal partij tandpasta en elektrische tandenborstels bij supermarkt

Zondag 18 augustus 2013
Veemarkt, Zwolle

Een onbekend drietal (2 mannen, 1 vrouw) nemen op 5 januari voor ruim 400,- aan goederen weg uit een supermarkt aan de Veemarkt. Het gaat om tandpasta (meerdere tubes, duurdere merken), deodorant (meerdere spuitbussen) en elektrische tandenborstels. Een en ander wordt verstopt onder de lange jurk van de vrouw. De brutale diefstal is goed op de beelden te zien. Deze beelden worden in de uitzending getoond.Meer nieuws uit de omgeving

Zwolle - Een man die woensdag voor de politie wegfietste met een biertje in zijn hand, is aangehouden omdat hij op een gestolen fiets reed. Dat gebeurde rond elf uur aan de Westerveldsebos in Zwolle.
Zwolle - Op de Isaäc van Hoornbeekstraat in Zwolle heeft woensdagavond laat een autobrand gewoed. Daarbij is niemand gewond geraakt. De politie doet onderzoek omdat er aanwijzingen zijn dat de brand is aangestoken. Van de dader(s) ontbreekt nog elk spoor.
Zwolle - De agenten zagen dat er geen batterij in de elektrische fiets aanwezig was en controleerden de man.
Zwolle - In het televisieprogramma Opsporing Verzocht zal vanavond 24 mei aandacht worden besteed aan een woningoverval op een autohandelaar aan de Boorn (wijk Aalanden) in Zwolle. De bewoner werd die ochtend rond 10 uur overvallen door twee onbekende mannen, waarvan één vermomd was al pakketbezorger. Bij de daaropvolgende worsteling werd het slachtoffer in zijn ogen gespoten met een bijtende vloeistof. Zelf zag hij kans één van de overvallers in zijn oog te prikken. Na de overval gingen de mannen er met een gereedstaande Mercedes vandoor. Mogelijk werd deze bestuurd door een derde man. In de uitzending, die om 20.30 uur begint op NPO1, een uitgebreide reconstructie.
Zwolle - De man verbleef tijdens zijn aanhouding in Amersfoort.
Zwolle - Op vrijdagavond kort voor middernacht werden agenten gestuurd naar een woning aan de Meppelerstraatweg in Zwolle. Ter plaatse hoorden ze dat zojuist een woningoverval had plaatsgevonden en dat vermoedelijk twee daders al waren verdwenen.
Zwolle - Een 35-jarige man en 49-jarige man uit Zwolle zijn woensdag 11 mei aangehouden voor heling.
Zwolle - Een 20-jarige man uit Zwolle werd maandag 9 mei aangehouden voor bezit van harddrugs.
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zwolle.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158