>  >  > 

Woning Oosteinderweg 322 Aalsmeer

Oosteinderweg 322, 1432BE Aalsmeer

Het adres van deze woning is Oosteinderweg 322 te Aalsmeer. Het pand heeft een oppervlakte van 165m² en een perceeloppervlakte van 458m² en heeft 6 kamers (4 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een tuin, groen energielabel en schuur / berging. De laatst bekende vraagprijs betreft € 329.000.

Gegevens van deze woning

Adres:
Oosteinderweg 322, 1432BE Aalsmeer
Geschatte waarde:
€ 329.000
Soort pand:
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Oppervlakte:
165 m² woonopp. / 458 m² perceelopp.
Aantal kamers:
6 kamers (4 slaapkamers)
Bijzonderheden:
Tuin, groen energielabel en schuur / berging

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

Op 5 december 2016 om 19:41 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Oosteinderweg 334 te Aalsmeer.
De onderneming Noor Merkelbag is gevestigd op Oosteinderweg 334 te AALSMEER en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.
De besloten vennootschap Klimeet B.V. is gevestigd op Oosteinderweg 340 te AALSMEER en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..
De onderneming Martine Hairstyliste is gevestigd op Oosteinderweg 348 te Aalsmeer en is actief in de branche haar- en schoonheidsverzorging.
De onderneming P. van Rijszen is gevestigd op Oosteinderweg 348 te Aalsmeer en is actief in de branche reparatie en stoffering van meubels.
De besloten vennootschap G-center B.V. is gevestigd op Oosteinderweg 342 te Aalsmeer en is actief in de branche handel/rep. personen-/lichte bedr.auto's.
De besloten vennootschap United Europe Holding B.V. is gevestigd op Oosteinderweg 334 te Aalsmeer en is actief in de branche agentschappen (assurantie-).
De onderneming E. van Rijssel Onderzoek/Implementatie is gevestigd op Oosteinderweg 350 te Aalsmeer en is actief in de branche adviesbureaus voor marketingadviezen, marktonderzo.
De onderneming E. van Rijssel Onderzoek/Implementatie is gevestigd op Oosteinderweg 350 te Aalsmeer en is actief in de branche adviesbureaus voor marketingadviezen, marktonderzo.
De besloten vennootschap Cor Millenaar B.V. is gevestigd op Oosteinderweg 340 te Aalsmeer en is actief in de branche accessoires (auto-; detailhandel).
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Bovenlanden.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158