Woning Burg.Baron van Dedemstraat 26 Nieuwleusen

Burg.Baron van Dedemstraat 26, 7711HV Nieuwleusen

Het adres van deze woning is Burg.Baron van Dedemstraat 26 te Nieuwleusen. Het pand heeft een oppervlakte van 105m² en een perceeloppervlakte van 975m² en heeft 4 kamers (3 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een open haard, garage en schuur / berging. De laatst bekende vraagprijs betreft € 372.500.

Gegevens van deze woning

Adres:
Burg.Baron van Dedemstraat 26, 7711HV Nieuwleusen
Laatst bekende vraagprijs:
€ 372.500
Soort pand:
Bungalow, vrijstaande woning
Oppervlakte:
105 m² woonopp. / 975 m² perceelopp.
Aantal kamers:
4 kamers (3 slaapkamers)
Bijzonderheden:
Open haard, garage en schuur / berging

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

De onderneming "Fabienne" is gevestigd op Burg Baron van Dedemstr 1K te NIEUWLEUSEN en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..
De onderneming Kapsalon M. Blok is gevestigd op Burg.Baron van Dedemstraat 6 te Nieuwleusen en is actief in de branche Haar- en schoonheidsverzorging.
De onderneming TH Sport is gevestigd op Burg.Baron van Dedemstraat 12A te Nieuwleusen en is actief in de branche Binnensport.
De onderneming Tandartspraktijk Veldman is gevestigd op Burg.Baron van Dedemstraat 1D te Nieuwleusen en is actief in de branche Tandartspraktijken.
De onderneming Het Kantoor Administraties is gevestigd op Burg.Baron van Dedemstraat 1F te Nieuwleusen en is actief in de branche Accountancy, belastingadvisering en administratie.
De onderneming Family Food Corner 'Den Hulst' is gevestigd op Burg.Baron van Dedemstraat 1A te Nieuwleusen en is actief in de branche Restaurants.
De onderneming Eethuis Cafetaria Goos is gevestigd op Burg.Baron van Dedemstraat 18 te Nieuwleusen en is actief in de branche Restaurants.
De onderneming de Kameleon is gevestigd op Burg.Baron van Dedemstraat 2B te Nieuwleusen en is actief in de branche Winkels in overige artikelen n.e.g..
De onderneming Drogisterij Schmidt is gevestigd op Burg.Baron van Dedemstraat 2A te Nieuwleusen en is actief in de branche Winkels in drogisterij-, medische en orthopedische artikelen.
De onderneming Sijvert de Boer Verzekeringen is gevestigd op Burg.Baron van Dedemstraat 8 te Nieuwleusen en is actief in de branche assurantietussenpersonen.
Groeit of krimpt de bevolking in jouw gemeente? En komen er de komende 24 jaar veel ouderen of juis...
Kanker is over het hele land gezien doodsoorzaak nummer één. Opvallend is dat de ziekte in de ene g...
Max en Tijger zijn landelijk het populairst, maar staan deze namen ook in jouw gemeente bovenaan? B...
Het gaat slecht met de doorstroom van asielzoekers die een verblijfsvergunning hebben gekregen. Het...
Ongeveer een op de acht lessen op de middelbare school wordt gegeven door iemand die daar niet het ...
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Nieuwleusen-Noord.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158