Woning Heutinkstraat 30 Enschede

Heutinkstraat 30, 7512GM Enschede

Het adres van deze woning is Heutinkstraat 30 te Enschede. Het pand heeft een oppervlakte van 155m² en een perceeloppervlakte van 255m² en heeft 7 kamers (4 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een tuin, balkon, garage en schuur / berging. De laatst bekende vraagprijs betreft € 249.000.

Gegevens van deze woning

Adres:
Heutinkstraat 30, 7512GM Enschede
Geschatte waarde:
€ 249.000
Soort pand:
Herenhuis, vrijstaande woning
Oppervlakte:
155 m² woonopp. / 255 m² perceelopp.
Aantal kamers:
7 kamers (4 slaapkamers)
Bijzonderheden:
Tuin, balkon, garage en schuur / berging

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

De onderneming Oma's keuken is gevestigd op Heutinkstraat 30 te Enschede en is actief in de branche catering (party-; uitzending van diners, snacks, e.
De onderneming Marketing & Sales Agency is gevestigd op Heutinkstraat 38 te ENSCHEDE en is actief in de branche Niet-gespecialiseerde handelsbemiddeling.
Gemeente Enschede - het invoeren van éénrichtingsverkeer - Hoogstraat
Gemeente Enschede - het beperken van de rijrichtingen op het kruispunt Molukkenstraat-Boulevard 1945-C.F. Klaarstraat - Molukkenstraat-Boulevard 1945-C.F. Klaarstraat
De onderneming Speciale Dingen is gevestigd op Heutinkstraat 8 te ENSCHEDE en is actief in de branche Niet-gespecialiseerde handelsbemiddeling.
De onderneming Salon Johan is gevestigd op Heutinkstraat 2 te Enschede en is actief in de branche haar- en schoonheidsverzorging.
De onderneming Stichting Dienstverlening Welzijn Enschede is gevestigd op Heutinkstraat 44 te Enschede en is actief in de branche ambulante jeugdzorg/maatschappelijk werk.
De onderneming Kijk op Kwaliteit is gevestigd op Heutinkstraat 36 te Enschede en is actief in de branche advisering ohgv management/bedrijfsv..
De naamloze vennootschap Modehuis Ten Voorde is gevestigd op Heutinkstraat 1214 te Enschede en is actief in de branche winkels in kleding en mode-artikelen.
De naamloze vennootschap Inkt Navulcentrum is gevestigd op Heutinkstraat 38 te Enschede en is actief in de branche sociale werkvoorz./verv.ov.goederen neg..
De besloten vennootschap Apotheek Baurichter B.V. is gevestigd op Heutinkstraat 16 te Enschede en is actief in de branche apotheken.
De vennootschap onder firma Firma den Riet is gevestigd op Heutinkstraat 20 te Enschede en is actief in de branche aanstekers (rokersbenodigdheden).
De onderneming Weiwa is gevestigd op Heutinkstraat 34 te Enschede en is actief in de branche betonwaren (bouwmaterialen).
De onderneming Peter Venema Houtimport is gevestigd op Heutinkstraat 18 te Enschede en is actief in de branche betonwaren (bouwmaterialen).
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Hogeland-Noord.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158