Woning Oud Bussummerweg 7 Huizen

Oud Bussummerweg 7, 1272PS Huizen

Het adres van deze woning is Oud Bussummerweg 7 te Huizen. Het pand heeft een oppervlakte van 183m² en een perceeloppervlakte van 210m² en heeft 5 kamers (3 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een tuin, open haard, garage en schuur / berging. De laatst bekende vraagprijs betreft € 1.085.000.

Gegevens van deze woning

Adres:
Oud Bussummerweg 7, 1272PS Huizen
Geschatte waarde:
€ 1.085.000
Soort pand:
Villa, vrijstaande woning
Oppervlakte:
183 m² woonopp. / 1.210 m² perceelopp.
Aantal kamers:
5 kamers (3 slaapkamers)
Bijzonderheden:
Tuin, open haard, garage en schuur / berging

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

De besloten vennootschap PIM Legal B.V. is gevestigd op Oud Bussummerweg 5 te HUIZEN en is actief in de branche Financiële holdings.
De besloten vennootschap RHB Holding B.V. is gevestigd op Oud Bussummerweg 5 te HUIZEN en is actief in de branche Financiële holdings.
De besloten vennootschap IMMI Vastgoed is gevestigd op Oud Bussummerweg 5 te HUIZEN en is actief in de branche Financiële holdings.
De onderneming Stichting Amsterdam Teleport Sport is gevestigd op Oud Bussummerweg 1 te Huizen en is actief in de branche overige sportactiviteiten.
De besloten vennootschap Mater Amsterdam Holding B.V. is gevestigd op Oud Bussummerweg 1 te Huizen en is actief in de branche holdings (geen fin.)/concerndiensten.
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor IJzeren veld.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158