Nieuws
Faillissementen
Vergunningen

Woning Oud Bussummerweg 7 Huizen

Oud Bussummerweg 7, 1272PS Huizen

Het adres van deze woning is Oud Bussummerweg 7 te Huizen. Het pand heeft een oppervlakte van 183m² en een perceeloppervlakte van 210m² en heeft 5 kamers (3 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een tuin, open haard, garage en schuur / berging. De laatst bekende vraagprijs betreft € 1.085.000.

Gegevens van deze woning

Adres:
Oud Bussummerweg 7, 1272PS Huizen
Laatst bekende vraagprijs:
€ 1.085.000
Soort pand:
Villa, vrijstaande woning
Oppervlakte:
183 m² woonopp. / 1.210 m² perceelopp.
Aantal kamers:
5 kamers (3 slaapkamers)
Bijzonderheden:
Tuin, open haard, garage en schuur / berging

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

Op 19 november 2013 is het faillissement uitgesproken van Adcom Media Holding Bv. Het insolventienummer is F.16/13/1281. Adcom Media Holding Bv is gevestigd in Huizen. Adcom Media Holding Bv is actief in de branche Financiële instellingen.
Het adres van deze woning is Oud Bussummerweg 43 te Huizen. Het pand heeft een oppervlakte van 237m² en een perceeloppervlakte van 454m² en heeft 7 kamers (4 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een tuin, open haard en garage. De laatst bekende vraagprijs betreft € 1.357.500.
De onderneming Stichting Amsterdam Teleport Sport is gevestigd op Oud Bussummerweg 1 te Huizen en is actief in de branche overige sportactiviteiten.
De onderneming J.H. de Boer Fysiotherapeut is gevestigd op Oud Bussummerweg 51 te Huizen en is actief in de branche praktijken van verloskundigen/paramedici.
De besloten vennootschap In Value B.V. is gevestigd op Oud Bussummerweg 22 te Huizen en is actief in de branche advisering ohgv management/bedrijfsv..
De onderneming Introvisie is gevestigd op Oud Bussummerweg 18 te Huizen en is actief in de branche advisering ohgv management/bedrijfsv..
De besloten vennootschap Mater Amsterdam Holding B.V. is gevestigd op Oud Bussummerweg 1 te Huizen en is actief in de branche holdings (geen fin.)/concerndiensten.
De besloten vennootschap Mr De Back Advocatenpraktijk B.V. is gevestigd op Oud Bussummerweg 57-429 te Huizen en is actief in de branche rechtskundige dienstverlening.
De onderneming Franssen is gevestigd op Oud Bussummerweg 20 te Huizen en is actief in de branche rechtskundige dienstverlening.
De onderneming Balthazar Kookwinkel is gevestigd op Oud Bussummerweg 34 te Huizen en is actief in de branche winkels meubels/verl./ov. h.h.art. neg..
De besloten vennootschap Stork Zwembaden B.V. is gevestigd op Oud Bussummerweg 35 te Huizen en is actief in de branche wegenbouw en stratenmaken.
De onderneming R. Buist is gevestigd op Oud Bussummerweg 8 te Huizen en is actief in de branche ankerwikkelarijen (voor elektromotoren voor huisho.
De onderneming Vivace Business Events is gevestigd op Oud Bussummerweg 45 te Huizen en is actief in de branche dienstverlening voor uitvoerende kunst.
De onderneming The Event Consultant is gevestigd op Oud Bussummerweg 29 te Huizen en is actief in de branche pr adviesbureaus.
De onderneming Ing. Carien ter Haar is gevestigd op Oud Bussummerweg 31 te Huizen en is actief in de branche bemidd. bij handel/huur/verhuur onr.goed.
De besloten vennootschap Adcom Media Holding B.V. is gevestigd op Oud Bussummerweg 43 te Huizen en is actief in de branche bfi's (bijzondere financiële instellingen).
De besloten vennootschap BDI Creative B.V. is gevestigd op Oud Bussummerweg 22 te Huizen en is actief in de branche bfi's (bijzondere financiële instellingen).
De onderneming R.A. van Leeuwen Boomkamp is gevestigd op Oud Bussummerweg 52 te Huizen en is actief in de branche agrarische dienstverlening voor de akker- en tuinb.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Bob Spaaklaantje 2B, 1217 ZG Hilversum - Kvk nummer 54506158 - BTW nummer NL851332444B01