>  >  > 

Woning Zeilmakerstraat 1 Zwolle

Zeilmakerstraat 1, 8043DM Zwolle

Het adres van deze woning is Zeilmakerstraat 1 te Zwolle. Het pand heeft een oppervlakte van 110m² en een perceeloppervlakte van 219m² en heeft 4 kamers (3 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een garage en schuur / berging. De laatst bekende vraagprijs betreft € 249.500.

Gegevens van deze woning

Adres:
Zeilmakerstraat 1, 8043DM Zwolle
Geschatte waarde:
€ 249.500
Soort pand:
Bungalow, hoekwoning
Oppervlakte:
110 m² woonopp. / 219 m² perceelopp.
Aantal kamers:
4 kamers (3 slaapkamers)
Bijzonderheden:
Garage en schuur / berging

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

De besloten vennootschap Van de Pol Project Support B.V. is gevestigd op Zeilmakerstraat 1 te ZWOLLE en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.
De besloten vennootschap J.T. van de Pol Holding B.V. is gevestigd op Zeilmakerstraat 1 te ZWOLLE en is actief in de branche Financiële holdings.
De onderneming Totaalcosmetiek Gerda Besten is gevestigd op Zeilmakerstraat 1 te Zwolle en is actief in de branche haar- en schoonheidsverzorging.
De onderneming Schoonheidssalon Henrieke is gevestigd op Zeilmakerstraat 5 te ZWOLLE en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Schoonhorst.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158