>  >  > 

Woning Zeilmakerstraat 1 Zwolle

Zeilmakerstraat 1, 8043DM Zwolle

Het adres van deze woning is Zeilmakerstraat 1 te Zwolle. Het pand heeft een oppervlakte van 110m² en een perceeloppervlakte van 219m² en heeft 4 kamers (3 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een garage en schuur / berging. De laatst bekende vraagprijs betreft € 249.500.

Gegevens van deze woning

Adres:
Zeilmakerstraat 1, 8043DM Zwolle
Laatst bekende vraagprijs:
€ 249.500
Soort pand:
Bungalow, hoekwoning
Oppervlakte:
110 m² woonopp. / 219 m² perceelopp.
Aantal kamers:
4 kamers (3 slaapkamers)
Bijzonderheden:
Garage en schuur / berging

Meer meldingen op dit adres en in deze buurt

De besloten vennootschap Van de Pol Project Support B.V. is gevestigd op Zeilmakerstraat 1 te ZWOLLE en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.
De besloten vennootschap J.T. van de Pol Holding B.V. is gevestigd op Zeilmakerstraat 1 te ZWOLLE en is actief in de branche Financiële holdings.
De onderneming Totaalcosmetiek Gerda Besten is gevestigd op Zeilmakerstraat 1 te Zwolle en is actief in de branche haar- en schoonheidsverzorging.
De onderneming Schoonheidssalon Henrieke is gevestigd op Zeilmakerstraat 5 te ZWOLLE en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.
Direct een e-mail bij nieuwe berichten in deze regio?
Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Schoonhorst.
  • Oozo.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158