Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Dossier 112 meldingen Oude Hoogeveensedijk 4 in Dwingeloo

Woensdag 13 september 2017 om 15:07

Oude Hoogeveensedijk 4, 7991PD Dwingeloo

Op 13-09-2017 is er een grote uitruk van 112 hulpdiensten geweest naar het adres Oude Hoogeveensedijk 4 te Dwingeloo. Op dit adres zijn de bedrijven Filitron Systems B.V., AstroTec Holding B.V., Stichting ASTRON en Netherlands Institute for Radio Astronomy gevestigd. Hieronder vind je alle 112 meldingen met betrekking tot deze calamiteit.

112 meldingen bij dit dossier

Bekijk alle 112 meldingen in Verspreide huizen Lhee

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Verspreide huizen Lhee

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

© 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk