Airbnb kamers en woningen in de buurt Oosteinde

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Oosteinde.

  Vrijdag 6 oktober 2017

  Nice house for the whole family

  Deze Airbnb woning in Oosteinde in de gemeente Aalsmeer is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Joyce die sinds 1 mei 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 102,00 euro.

  Aalsmeer > Oosteinde > Oosteinde > 1432ND
  Modern spacious house at the water

  Deze Airbnb woning in Oosteinde in de gemeente Aalsmeer is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Mattijs die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 113,00 euro.

  Aalsmeer > Oosteinde > Oosteinde > 1432CZ
  Nicky's House Aalsmeer 10 minuten van airport

  Deze Airbnb kamer in Oosteinde in de gemeente Aalsmeer is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Nicky die sinds 1 april 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 62,00 euro.

  Aalsmeer > Oosteinde > Oosteinde > 1432EJ

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Oosteinde

  Instellen

  Meer nieuws in Oosteinde

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement