Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de gemeente Achtkarspelen

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de gemeente Achtkarspelen.

  Maandag 9 oktober 2017

  Pingo House

  Deze Airbnb hut in Verspreide huizen Twijzelerheide in Noord is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Marianne die sinds 1 januari 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 80,00 euro.

  Achtkarspelen » Noord » Verspreide huizen Twijzelerheide » 9287VM
  Double room In the Farm-house

  Deze Airbnb kamer in Twijzelerheide in Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marianne die sinds 1 januari 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 61,00 euro.

  Achtkarspelen » Noord » Twijzelerheide » 9287LE
  The Farm-House B&B Family-Room

  Deze Airbnb kamer in Verspreide huizen Twijzelerheide in Noord is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marianne die sinds 1 januari 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 101,00 euro.

  Achtkarspelen » Noord » Verspreide huizen Twijzelerheide » 9287VM
  A Pingo House for total relaxation

  Deze Airbnb hut in Verspreide huizen Twijzelerheide in Noord is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marianne die sinds 1 januari 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 80,00 euro.

  Achtkarspelen » Noord » Verspreide huizen Twijzelerheide » 9287VN
  Eenvoudige Caravan

  Deze tent in Twijzel in Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft toilet. Bij aankomst word je welkom geheten door Gea die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze tent is 31,00 euro.

  Achtkarspelen » Noord » Twijzel » 9286EV
  Natuurlijk genieten in Friesland!

  Deze Airbnb hut in Verspreide huizen Twijzelerheide in Noord is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marianne die sinds 1 januari 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 113,00 euro.

  Achtkarspelen » Noord » Verspreide huizen Twijzelerheide » 9287VM
  Natuurlijke ruimte in Friesland!

  Dit Airbnb appartement in Verspreide huizen Twijzelerheide in Noord is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met en heeft . Bij aankomst word je welkom geheten door Marianne die sinds 1 januari 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 82,00 euro.

  Achtkarspelen » Noord » Verspreide huizen Twijzelerheide » 9287VM

  Zaterdag 7 oktober 2017

  B&B 't Landschap

  Deze Airbnb kamer in Verspreide huizen Boelenslaan in Zuid is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jhuna die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 72,00 euro.

  Achtkarspelen » Zuid » Verspreide huizen Boelenslaan » 9233LL
  Een plek om tot rust te komen

  Deze Airbnb hut in Verspreide huizen Augustinusga in Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 2 bedden en heeft 0 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Marianna die sinds 1 april 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 25,00 euro.

  Achtkarspelen » Centrum » Verspreide huizen Augustinusga » 9284XH
  biologische boerderij,

  Deze Airbnb flat in Verspreide huizen Augustinusga in Centrum is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jikkestyn die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb flat is 40,00 euro.

  Achtkarspelen » Centrum » Verspreide huizen Augustinusga » 9284XK
  B&B op biologische boerderij

  Deze Airbnb Bed & Breakfast in Verspreide huizen Augustinusga in Centrum is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Jikkestyn die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb Bed & Breakfast is 53,00 euro.

  Achtkarspelen » Centrum » Verspreide huizen Augustinusga » 9284XK
  Het Lucas en Teike huisje (2 pers)

  Dit Airbnb vakantiehuis in Verspreide huizen Drogeham in Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Wil die sinds 1 november 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb vakantiehuis is 61,00 euro.

  Achtkarspelen » Centrum » Drogeham » 9289HM
  Twijzel, sfeervolle safaritent, pracht locatie

  Deze tent in Twijzel in Noord is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 4 bedden en heeft toilet. Bij aankomst word je welkom geheten door Gea die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze tent is 72,00 euro.

  Achtkarspelen » Noord » Twijzel » 9286EV
  Bed & Breakfast Kootstertille

  Deze Airbnb hut in Verspreide huizen Kootstertille in Noord is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Tanja die sinds 1 juli 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 61,00 euro.

  Achtkarspelen » Noord » Verspreide huizen Kootstertille » 9288GK
  kamer op boerderij

  Deze Airbnb kamer in Verspreide huizen Augustinusga in Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jikkestyn die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 61,00 euro.

  Achtkarspelen » Centrum » Verspreide huizen Augustinusga » 9284XK
  Sfeervol woudhuisje in wijngaard

  Deze Airbnb woning in Verspreide huizen Twijzel in Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jantiene die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 52,00 euro.

  Achtkarspelen » Noord » Verspreide huizen Twijzel » 9286EX
  The Farm-House B&B

  Deze Airbnb kamer in Verspreide huizen Twijzelerheide in Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marianne die sinds 1 januari 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 61,00 euro.

  Achtkarspelen » Noord » Verspreide huizen Twijzelerheide » 9287VM

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Achtkarspelen

  Instellen

  Wijken in Achtkarspelen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?