Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Verspreide huizen Augustinusga

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Verspreide huizen Augustinusga.

  Zaterdag 7 oktober 2017

  kamer op boerderij

  Deze Airbnb kamer in Verspreide huizen Augustinusga in Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jikkestyn die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 61,00 euro.

  Achtkarspelen » Centrum » Verspreide huizen Augustinusga » 9284XK
  B&B op biologische boerderij

  Deze Airbnb Bed & Breakfast in Verspreide huizen Augustinusga in Centrum is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Jikkestyn die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb Bed & Breakfast is 53,00 euro.

  Achtkarspelen » Centrum » Verspreide huizen Augustinusga » 9284XK
  biologische boerderij,

  Deze Airbnb flat in Verspreide huizen Augustinusga in Centrum is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jikkestyn die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb flat is 40,00 euro.

  Achtkarspelen » Centrum » Verspreide huizen Augustinusga » 9284XK
  Een plek om tot rust te komen

  Deze Airbnb hut in Verspreide huizen Augustinusga in Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 2 bedden en heeft 0 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Marianna die sinds 1 april 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 25,00 euro.

  Achtkarspelen » Centrum » Verspreide huizen Augustinusga » 9284XH

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Verspreide huizen Augustinusga

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?