Airbnb kamers en woningen in de wijk Noord

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Noord.

  Maandag 9 oktober 2017

  Pingo House

  Deze Airbnb hut in Verspreide huizen Twijzelerheide in Noord is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Marianne die sinds 1 januari 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 80,00 euro.

  Achtkarspelen » Noord » Verspreide huizen Twijzelerheide » 9287VM
  Double room In the Farm-house

  Deze Airbnb kamer in Twijzelerheide in Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marianne die sinds 1 januari 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 61,00 euro.

  Achtkarspelen » Noord » Twijzelerheide » 9287LE
  The Farm-House B&B Family-Room

  Deze Airbnb kamer in Verspreide huizen Twijzelerheide in Noord is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marianne die sinds 1 januari 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 101,00 euro.

  Achtkarspelen » Noord » Verspreide huizen Twijzelerheide » 9287VM
  A Pingo House for total relaxation

  Deze Airbnb hut in Verspreide huizen Twijzelerheide in Noord is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marianne die sinds 1 januari 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 80,00 euro.

  Achtkarspelen » Noord » Verspreide huizen Twijzelerheide » 9287VN
  Eenvoudige Caravan

  Deze tent in Twijzel in Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft toilet. Bij aankomst word je welkom geheten door Gea die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze tent is 31,00 euro.

  Achtkarspelen » Noord » Twijzel » 9286EV
  Natuurlijk genieten in Friesland!

  Deze Airbnb hut in Verspreide huizen Twijzelerheide in Noord is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marianne die sinds 1 januari 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 113,00 euro.

  Achtkarspelen » Noord » Verspreide huizen Twijzelerheide » 9287VM
  Natuurlijke ruimte in Friesland!

  Dit Airbnb appartement in Verspreide huizen Twijzelerheide in Noord is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met en heeft . Bij aankomst word je welkom geheten door Marianne die sinds 1 januari 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 82,00 euro.

  Achtkarspelen » Noord » Verspreide huizen Twijzelerheide » 9287VM

  Zaterdag 7 oktober 2017

  Twijzel, sfeervolle safaritent, pracht locatie

  Deze tent in Twijzel in Noord is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 4 bedden en heeft toilet. Bij aankomst word je welkom geheten door Gea die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze tent is 72,00 euro.

  Achtkarspelen » Noord » Twijzel » 9286EV
  Bed & Breakfast Kootstertille

  Deze Airbnb hut in Verspreide huizen Kootstertille in Noord is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Tanja die sinds 1 juli 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 61,00 euro.

  Achtkarspelen » Noord » Verspreide huizen Kootstertille » 9288GK
  Sfeervol woudhuisje in wijngaard

  Deze Airbnb woning in Verspreide huizen Twijzel in Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jantiene die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 52,00 euro.

  Achtkarspelen » Noord » Verspreide huizen Twijzel » 9286EX
  The Farm-House B&B

  Deze Airbnb kamer in Verspreide huizen Twijzelerheide in Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marianne die sinds 1 januari 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 61,00 euro.

  Achtkarspelen » Noord » Verspreide huizen Twijzelerheide » 9287VM

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Noord

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?