Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Binnenstad-Oost

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Binnenstad-Oost.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Perfectly located family house at the canals!

  Deze Airbnb woning in Binnenstad-Oost in Binnenstad is geschikt voor maximaal 5 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 5 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Majsa die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 130,00 euro.

  Alkmaar » Centrum » Binnenstad-Oost » 1811EB
  Charming house with Jacuzzi

  Deze Airbnb woning in Binnenstad-Oost in Binnenstad is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Djamila die sinds 1 april 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 87,00 euro.

  Alkmaar » Centrum » Binnenstad-Oost » 1811MJ

  Maandag 9 oktober 2017

  Charming and central apartment

  Dit Airbnb appartement in Binnenstad-Oost in Binnenstad is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Frank En Renske die sinds 1 maart 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 77,00 euro.

  Alkmaar » Centrum » Binnenstad-Oost » 1811NB
  Casa Di Axel (one room)

  Deze Airbnb kamer in Binnenstad-Oost in Binnenstad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Axel die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 52,00 euro.

  Alkmaar » Centrum » Binnenstad-Oost » 1811NJ
  Sfeervolle stadswoning

  Deze Airbnb kamer in Binnenstad-Oost in Binnenstad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Renée die sinds 1 mei 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 77,00 euro.

  Alkmaar » Centrum » Binnenstad-Oost » 1811BT
  Zonnige binnenstadwoning ; uitzicht over Alkmaar

  Dit herenhuis in Binnenstad-Oost in Binnenstad is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Carla die sinds 1 november 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 40,00 euro.

  Alkmaar » Centrum » Binnenstad-Oost » 1811MR
  Lovely light appartment in the centre of Alkmaar

  Dit Airbnb appartement in Binnenstad-Oost in Binnenstad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Douwe die sinds 1 november 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 71,00 euro.

  Alkmaar » Centrum » Binnenstad-Oost » 1811MA
  Romantic apartment, along the canals!

  Dit Airbnb appartement in Binnenstad-Oost in Binnenstad is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Majsa die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 72,00 euro.

  Alkmaar » Centrum » Binnenstad-Oost » 1811BA
  Big beautiful apartment in historic Alkmaar center

  Deze Airbnb woning in Binnenstad-Oost in Binnenstad is geschikt voor maximaal 6 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Michael & Anouk die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 67,00 euro.

  Alkmaar » Centrum » Binnenstad-Oost » 1811BD
  City Apartment De Waag @ Alkmaar

  Dit herenhuis in Binnenstad-Oost in Binnenstad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Chantal die sinds 1 januari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 67,00 euro.

  Alkmaar » Centrum » Binnenstad-Oost » 1811NB
  Perfect luxury canalhouse with roof terrace

  Dit herenhuis in Binnenstad-Oost in Binnenstad is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Thea die sinds 1 juni 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 205,00 euro.

  Alkmaar » Centrum » Binnenstad-Oost » 1811EC
  Romantic B&B in Alkmaar

  Deze Airbnb kamer in Binnenstad-Oost in Binnenstad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Emma die sinds 1 november 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 71,00 euro.

  Alkmaar » Centrum » Binnenstad-Oost » 1811MK
  Private Luxurious City Apartment Alkmaar

  Dit Airbnb appartement in Binnenstad-Oost in Binnenstad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sylvia die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 72,00 euro.

  Alkmaar » Centrum » Binnenstad-Oost » 1811BP
  Heerlijk stadsappartement in hartje Alkmaar

  Dit Airbnb appartement in Binnenstad-Oost in Binnenstad is geschikt voor maximaal 4 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Frank & Gabriele die sinds 1 juli 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 126,00 euro.

  Alkmaar » Centrum » Binnenstad-Oost » 1811CA
  Sweet desire (In Dutch: De Zoete Inval)

  Deze Airbnb woning in Binnenstad-Oost in Binnenstad is geschikt voor maximaal 4 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Simon die sinds 1 november 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 119,00 euro.

  Alkmaar » Centrum » Binnenstad-Oost » 1811BT
  Apartement

  Dit Airbnb appartement in Binnenstad-Oost in Binnenstad is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Mus die sinds 1 april 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 88,00 euro.

  Alkmaar » Centrum » Binnenstad-Oost » 1811NE
  Gardenhouse for 2 in Alkmaar centre

  Dit herenhuis in Binnenstad-Oost in Binnenstad is geschikt voor maximaal 2 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Ina die sinds 1 januari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 62,00 euro.

  Alkmaar » Centrum » Binnenstad-Oost » 1811EK
  Frida Kahlo Attic Room in Colorful Family Home

  Deze Airbnb kamer in Binnenstad-Oost in Binnenstad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Madelon die sinds 1 juni 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

  Alkmaar » Centrum » Binnenstad-Oost » 1811BG
  Artistically decorated apartment with canal view

  Deze Airbnb woning in Binnenstad-Oost in Binnenstad is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Carmen die sinds 1 juni 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 83,00 euro.

  Alkmaar » Centrum » Binnenstad-Oost » 1811CL
  Modern luxe appartement Centrum Alkmaar

  Dit Airbnb appartement in Binnenstad-Oost in Binnenstad is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Dennis En Ilona die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 72,00 euro.

  Alkmaar » Centrum » Binnenstad-Oost » 1811BB

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?