Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Binnenstad-West

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Binnenstad-West.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Het Kasteeltje

  Dit kasteel in Binnenstad-West in Binnenstad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Esther die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit kasteel is 149,00 euro.

  Alkmaar » Centrum » Binnenstad-West » 1811CP
  Beautiful canal house in city centre of Alkmaar

  Dit Airbnb appartement in Binnenstad-West in Binnenstad is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 14 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Caroline die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 68,00 euro.

  Alkmaar » Centrum » Binnenstad-West » 1811EE
  Romantisch penthouse center alkmaar

  Deze Airbnb flat in Binnenstad-West in Binnenstad is geschikt voor maximaal 3 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lucas die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb flat is 119,00 euro.

  Alkmaar » Centrum » Binnenstad-West » 1811JA
  Central located cityhouse with private parking!

  Dit herenhuis in Binnenstad-West in Binnenstad is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Eline die sinds 1 februari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 103,00 euro.

  Alkmaar » Centrum » Binnenstad-West » 1811KR
  Lovely house in centre of Alkmaar

  Deze Airbnb woning in Binnenstad-West in Binnenstad is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Peter die sinds 1 januari 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 87,00 euro.

  Alkmaar » Centrum » Binnenstad-West » 1811LA
  Village feeling in city center

  Deze Airbnb woning in Binnenstad-West in Binnenstad is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Eugène die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 102,00 euro.

  Alkmaar » Centrum » Binnenstad-West » 1811KD
  Comfortabele & moderne woning in hartje centrum!

  Deze loft in Binnenstad-West in Binnenstad is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Brigitte / B-Home With Us die sinds 1 augustus 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze loft is 123,00 euro.

  Alkmaar » Centrum » Binnenstad-West » 1811JP

  Maandag 9 oktober 2017

  Colourful familyhouse citycenter

  Dit herenhuis in Binnenstad-West in Binnenstad is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Deborah die sinds 1 juni 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 103,00 euro.

  Alkmaar » Centrum » Binnenstad-West » 1811KC
  Royal apartment city centre Alkmaar

  Dit Airbnb appartement in Binnenstad-West in Binnenstad is geschikt voor maximaal 6 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Tiny die sinds 1 december 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 155,00 euro.

  Alkmaar » Centrum » Binnenstad-West » 1811JH
  Bright room in colorful family home

  Deze Airbnb kamer in Binnenstad-West in Binnenstad is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jez die sinds 1 juli 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 49,00 euro.

  Alkmaar » Centrum » Binnenstad-West » 1811GP
  Apartment with sunny balcony and cat !

  Dit Airbnb appartement in Binnenstad-West in Binnenstad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jos die sinds 1 september 2010 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 44,00 euro.

  Alkmaar » Centrum » Binnenstad-West » 1811KR
  B&B Alkmaars Toppunt

  Dit Airbnb appartement in Binnenstad-West in Binnenstad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Judith die sinds 1 april 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 88,00 euro.

  Alkmaar » Centrum » Binnenstad-West » 1811JK
  Small room for people with fantastic plans.

  Deze Airbnb kamer in Binnenstad-West in Binnenstad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft toilet. Bij aankomst word je welkom geheten door Michel & Helen die sinds 1 mei 2010 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 26,00 euro.

  Alkmaar » Centrum » Binnenstad-West » 1811GL
  City centre Alkmaar, big church view

  Dit Airbnb appartement in Binnenstad-West in Binnenstad is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Leoniek die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 92,00 euro.

  Alkmaar » Centrum » Binnenstad-West » 1811KL
  Lovely central located small palace

  Dit Airbnb appartement in Binnenstad-West in Binnenstad is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jelle die sinds 1 november 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 61,00 euro.

  Alkmaar » Centrum » Binnenstad-West » 1811KB
  Apartment in Alkmaar center: spacious & light

  Dit Airbnb appartement in Binnenstad-West in Binnenstad is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Dick-Jan die sinds 1 juni 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 77,00 euro.

  Alkmaar » Centrum » Binnenstad-West » 1811LL
  Cosy room city centre Alkmaar

  Deze Airbnb kamer in Binnenstad-West in Binnenstad is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft toilet. Bij aankomst word je welkom geheten door Tiny die sinds 1 december 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 77,00 euro.

  Alkmaar » Centrum » Binnenstad-West » 1811JJ
  At the Cheese Market

  Deze Airbnb flat in Binnenstad-West in Binnenstad is geschikt voor maximaal 8 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 7 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Viola die sinds 1 januari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb flat is 134,00 euro.

  Alkmaar » Centrum » Binnenstad-West » 1811LP
  Apaartment in city of Alkmaar

  Dit Airbnb appartement in Binnenstad-West in Binnenstad is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Niels die sinds 1 april 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 80,00 euro.

  Alkmaar » Centrum » Binnenstad-West » 1811CN
  Alkmaar-Centrum

  Dit herenhuis in Binnenstad-West in Binnenstad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Harry die sinds 1 mei 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 67,00 euro.

  Alkmaar » Centrum » Binnenstad-West » 1811GD

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?