Airbnb kamers en woningen in de buurt Schermereiland en Omval

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Schermereiland en Omval.

Alkmaar heeft nu een eigen 112 Facebook pagina

  Maandag 9 oktober 2017

  Charming house Boat,Alkmaar, unique location

  Deze boot in Schermereiland en Omval in Oudorp is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Laura die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze boot is 109,00 euro.

  Alkmaar > Oudorp > Schermereiland en Omval > 1821BD
  Casa Di Axel

  Deze Airbnb kamer in Schermereiland en Omval in Oudorp is geschikt voor maximaal 4 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Axel die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 52,00 euro.

  Alkmaar > Oudorp > Schermereiland en Omval > 1821
  Cityhouse with canalview in Alkmaar NEAR AMSTERDAM

  Deze Airbnb woning in Schermereiland en Omval in Oudorp is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jim die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 61,00 euro.

  Alkmaar > Oudorp > Schermereiland en Omval > 1821BC
  Lovely apartment next to the water

  Dit Airbnb appartement in Schermereiland en Omval in Oudorp is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Linda die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 88,00 euro.

  Alkmaar > Oudorp > Schermereiland en Omval > 1821BC
  Complete family house in city centre!

  Deze Airbnb woning in Schermereiland en Omval in Oudorp is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Gino die sinds 1 mei 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 91,00 euro.

  Alkmaar > Oudorp > Schermereiland en Omval > 1821
  Het Atelier in Alkmaar

  Deze Airbnb Bed & Breakfast in Schermereiland en Omval in Oudorp is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Desha die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb Bed & Breakfast is 77,00 euro.

  Alkmaar > Oudorp > Schermereiland en Omval > 1812NE
  Prachtige originele woonboot nabij centrum Alkmaar

  Deze boot in Schermereiland en Omval in Oudorp is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Edith die sinds 1 november 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze boot is 92,00 euro.

  Alkmaar > Oudorp > Schermereiland en Omval > 1821
  Kleines Hausboot, little houseboat

  Deze boot in Schermereiland en Omval in Oudorp is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bettina die sinds 1 januari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze boot is 62,00 euro.

  Alkmaar > Oudorp > Schermereiland en Omval > 1812MC

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Schermereiland en Omval

  Instellen

  Meer nieuws in Schermereiland en Omval

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement