Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Driehuizen

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Driehuizen.

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Vakantieboot Margret

  Deze boot in Zuidschermer in Zuid- en Noord-Schermer is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 5 bedden en heeft 0 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Michel die sinds 1 september 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze boot is 128,00 euro.

  Alkmaar » Schermer » Driehuizen » 1844KN
  Surf Bus

  Deze camper in Schermeer Zuid- en Noord-Schermer in Schermeer is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Michel die sinds 1 september 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze camper is 77,00 euro.

  Alkmaar » Schermer » Driehuizen » 1844LM
  Driehuizer huis

  Deze Airbnb woning in Driehuizen in Zuid- en Noord-Schermer is geschikt voor maximaal 10 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 8 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Cilia die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 115,00 euro.

  Alkmaar » Schermer » Driehuizen » 1844KL

  Maandag 9 oktober 2017

  Farmhouse Apartment. Total freedom.

  Deze Airbnb flat in Schermeer Zuid- en Noord-Schermer in Schermeer is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Margot die sinds 1 juni 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb flat is 77,00 euro.

  Alkmaar » Schermer » Driehuizen » 1844LP
  Lieve zolderkamer met mooi uitzicht

  Deze Airbnb Bed & Breakfast in Driehuizen in Zuid- en Noord-Schermer is geschikt voor maximaal 8 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Cilia die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb Bed & Breakfast is 26,00 euro.

  Alkmaar » Schermer » Driehuizen » 1844KL
  sfeervolle woning aan het water

  Deze Airbnb woning in Schermeer Zuid- en Noord-Schermer in Schermeer is geschikt voor maximaal 7 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 7 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ivon die sinds 1 oktober 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 144,00 euro.

  Alkmaar » Schermer » Driehuizen » 1844LP
  Vakantieboot Frederiek

  Deze boot in Zuidschermer in Zuid- en Noord-Schermer is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 4 bedden en heeft . Bij aankomst word je welkom geheten door Michel die sinds 1 september 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze boot is 128,00 euro.

  Alkmaar » Schermer » Driehuizen » 1844KN
  Juffertje in het Groen

  Dit Airbnb vakantiehuis in Schermeer Zuid- en Noord-Schermer in Schermeer is geschikt voor maximaal 4 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Janneke die sinds 1 augustus 2011 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb vakantiehuis is 88,00 euro.

  Alkmaar » Schermer » Driehuizen » 1844LP

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?