Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Grootschermer

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Grootschermer.

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Luxe hoeve, 30 min. van Amsterdam

  Deze Airbnb villa in Verspreide huizen in de Noordeindermeerpolder in Zuid- en Noord-Schermer is geschikt voor maximaal 15 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 6 slaapkamers met 12 bedden en heeft 6 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Gerda die sinds 1 november 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb villa is 433,00 euro.

  Alkmaar » Schermer » Grootschermer » 1843KB
  Vakantiehuis Hooihuisboerderij Grootschermer

  Dit Airbnb vakantiehuis in Grootschermer in Zuid- en Noord-Schermer is geschikt voor maximaal 10 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 5 slaapkamers met 6 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Leonora die sinds 1 juni 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb vakantiehuis is 309,00 euro.

  Alkmaar » Schermer » Grootschermer » 1843JJ

  Maandag 9 oktober 2017

  Welkom bij Eilandspolderzicht

  Deze Airbnb hut in Schermeer Zuid- en Noord-Schermer in Schermeer is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Roland die sinds 1 februari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 66,00 euro.

  Alkmaar » Schermer » Grootschermer » 1843HD

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?